Allah söyletmiş :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Allah söyletmiş :)
Dolar durdu...
Hisse durdu...[emoji3]
Boşuna mı tefecilik dediler...[emoji1783][emoji1783]
Neyse ki endeks direnci kırdı gibi...
Gider belki..[emoji846]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef temel ve teknik analizin hikaye oldugu bi borsamız var.
Celha hergün tavan çekerek pd/dd si 12 olmuş. 1.3 lira olması gereken hisse 15.5lira olmuş.
Bu uyuz hisse aylar oncesinden en az 3lira olması gerekirken hala 2.5 da bile tutunamıyor..
Arkadaşlar bir şeyler söyleyin, dilinizi mi yuttunuz? :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dilimizi değil
Klavyamizi yuttuk
Bence roketleme yakın
Ytd
İnşallah...Geç kaldı...
Böyle olmasin da...
https://youtu.be/g2SKv0OYCa0
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +2,91, ortalama tahmin ise +3,02 puan oldu.
Foreks'in 30 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +7,50 puan olurken, en düşük beklenti ise -2,02 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 30 analistin 27'si pozitif, 3'ü ise negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, Cuma gününü 12,30 puan artışla 1192,73 puandan
tamamlamıştı
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +2,91
Ortalama : +3,02
Maksimum : +7,50
Minimum : -2,02
Katılımcı: 30[(+)27(-)3]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(19/10/2020 - 09:17:25)
Hangi sığır! kuruyor bu baskıyı ?
Al-sat tut değildir
Hayır !.
Sadece,
Kasada net 470 milyon dolar * 7,90.............................................. ....: 3.713 milyar TL
Ağaoğlun'a ödenen Resler için 2012'de ödenen 240 milyon Euro * 9,30.: 2.232 milyar TL
Toplam............................................ ..............................................: 5.945 milyar TL
Şirket Piyasa Değeri............................................ ............................: 6.359 milyar TL
Aslancık hes,
Boyabat hes,
Celha,
Ditas,
Milta,
Mipaz,
Trump Towers,
Kanal D Romanya,
Amerika,
Hollanda,
Arsalar, arabalar, binalar hariç..
Allah'tan korkmaz, kul dan utanmazlar topluluğu !..
Al-sat tut değildir.
Sakinnn.. sığır çobanlığı zordur :)
Batak kağıtlarda topladığımız sermayeyle geri döneceğiz,
emmi bizim fullememizi bekliyor.[emoji3]
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kağıdın baskılanmasından memnunum.Bir yerden biraz para gelecek.Bilançoya kadar para gelmezse,ucuzdan alamam gibime geliyor.2.50 altı ben sürekli lotumu artırırım.Dolar her gün artacak gibi duruyor,neticede akıl var mantık var,borsada başka hangi kağıda para yatırılır ki.Altınlarımı da çok bozmak istemiyorum,onda da baya beklentim var ,her gün ikilemde kalıyorum.
Kastettiğiniz uçup giden spek kağıtları ise benim o kağıtlarda bir gece param kalsa o gece sabahı edemem.Bu kağıtda düştükçe gözümü kırpmadan alırım.Bu kağıt yatırım, o uçup kaçan kağıtlar kumar,benim aklıma göre doğru yerdeyim,son dolar artışı olmasaydı 3 ila 3.5 arasında çıkmayı düşünebilirdim,ama şimdi hedefi 4 olarak görüyorum.Alımlara devam.Borsadan az bişi anlıyan herkes kağıdın üstündeki baskıyı görüyor,kağıdın kelepir olduğunu biliyor,hareket başladı mı bu kağıt aşırı fiyatlanır,o dalgayı kaçırırsam kendimi affetmem,o kadar zaman tahtasını izledim , bilançolarını inceledim,fırsatı kaçıramam kendi adıma.
2.44 saçma sapan teknik direnç ayağına buralarda tutuyorlar,yahu kasa dolar dolu dolar 7.90 olmuş,bankası olacak,şirket alımları var yenileri de olacak,sen şimdi 2.44 direncini aşağı kırdırsan ben teknik bozuldu diye kağıt mı satarım,hoş zaten tekniğe de inanmam da,tekniğe inananların üstüne oynuyorlar gibime geliyor.
Sizi alıntılayarak cevaplamam biraz kendi adıma özeleştiri idi, Marttan beri , evveliyatı da var çok fazla güvendim bu kağıda. teknik anlamam, bekliyorum, uçan kaçan hisseler değildi, kastettiğim. öngöremememdi birçok şeyi, tercihlerinize bir şey demiyorum .
Sn derida borsa yeşilken bunu kırmızı yakmak için bir yerlerini yırtıyorlar,bilançoya kalmış 2 hafta nedir bu sıkıntı di mi.Neden bu kadar zorluyorlar.Ben bunu yünsada,klimasanda,güneş sigortada hep gördüm,aşağıda tutmak için çok çaba varsa olay çok kopuyor.Yazdığım kağıtlarda genelde hareketin ortalama yarısında çıktım.Bunda da benzeri bir durum görüyorum,borsa yeşilken bu kırmızı olunca aslında seviniyorum,bu bence önemli bir gösterge ,herkes bu kağıtdan bir halt olmaz şeklinde düşünsün diye zorluyorlar gibime geliyor.Tabi neticede burası borsa belki de yanılıyorumdur,göreceğiz artık.
farklı düşünceleriniz için teşekkürler. (Son bölüm için )
Aynen burası borsa... :)
Corona dibinden beri akıl ve mantıkla izah edilemeyecek hareketler oluyor.CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orası da doğru elbet de corona dibinde 1.44 ,bugün 2.43 fena değiliz sn varyemez.Yapacak fazla da bir şey yok, göz göre bu fiyatlardan satıp çıkacak halimiz yok,bekleyeceğiz artık,önce 9 aylık bilanço,sonra banka,sonra aktarılan 100 küsur milyon euro ile alınacak yeni şirket,dolar artarsa 12 aylık bilanço falan bekleyeceğiz artık .
Sıkılanlar için borsada 400 küsur kağıt var,kumarhanemizde fırsatlar bitmez,hizmetde sınır tanımayız :)))))))))
Yapı bugun ak ve garanın satışlarına karşı aslanlar gibi mücadele ederek 4 mly lotla günü kapattı.
Çarşamba takas çıktısı önemli.
Bu satış kiminmiş. Baskı kimden gelmiş göreceğiz.
Biz yapının tarafındayız ezelden beri.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha garantinin 2.43 den aldığı 8000 lot gerçek ,ondan eminim:))))))))
Yapı kredi dışında piramit ve globalın alışları benim için önemliydi. Yüksek ihtimal yabancıya alındı o mallar.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +2,41, ortalama tahmin ise +2,00 puan oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +12,80 puan olurken, en düşük beklenti ise -5,02 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 26'sı pozitif, 9'u ise negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, dün günü 12,64 puan artışla 1205,37 puandan
tamamlamıştı
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Medyan : +2,41
Ortalama : +2,00
Maksimum : +12,80
Minimum : -5,02
Katılımcı: 35[(+)26(-)9]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(20/10/2020 - 09:17:48)
Dolar yukarı kağıt yukarı,konu bu kadar.Bir nevi dolar fonu bu kağıt.Piyasadan almaya gerek yok ,burdan ucuza dolar almak mümkün.
Söylemesi ayıp bu gün de 44 den teslimat yaptı arkadaş bana.Halbuki yazdım buraya 2.50 altı sürekli alıcıyım diye,dolar şeedince kağıdı gene 47 ye çekti,fazla alamadım,kısmet artık yarın alırız.
Bu spek herkesi salak zannediyor,bilançoya kalmış 10 gün hala bak çekerem aşağı ha falan,saçma saçma işler,çek bakalım aşağı ne kadar mal kaptıracaksın o zaman anlarsın.
Aslında bloom falan izleyince ulan dedim bu merkez şöyle 4 5 puanlık sürpriz falan bir faiz artışı yaparsa dolar çakılır mı,bilançoyu çok etkilemez de gene de trend anlamında mide bulandırırdı.Ama merkez de maşallah doğan yatırımcısımıdır nedir,doları fezaya fırlatacak hareketler yapıyor,bundan sonra baya baya güzel günler bizi bekliyor .Gene de elbet ytd.
Bu kağıdın bu özelliğiniden nefret ediyorum. Günlerce gidemediği yere 5 dakikada gidip aynı hızla geri gelmesi
Farklı bakış iyidir. Kapılıp gitmeme adına eyvallah
10 gün daha 2.50 altı toplarım,sonrasına bakarız.
Aklınca ağacı sallıyor.
kasa ağzına kadar dolar dolu...herşey istediğigibi gidiyor
Millet marsa gitti, araştırmasını yapıp döndü, bunlar hala bir banka
faaliyet iznini alamadılar arkadaş !.
Evden işe diye çıkıp, bi yerde toplanıp batak mı oynuyolar nedir:oleyo:)
Bi çalışın la !.
Ne oldu Taşpınar Res ?
Al-sat tut değildir.