Sabah bi ara inşaatlara beton sektörüne sarmıştık ama devamı gelmedi :he:
Printable View
Bilmeden etmeden, her lafa maydanoz olmamak icin sordum!:kahkah:
Dur...Bir ekşiye gidip bakayım...Son popüler entry'ler (çok firaklı dimi:)) neler...
döndük mü tepeden şimdi ne oldu öğleden sonra nazar değdi sabahtan iyiydik ya la
Sakarya'da adam(!)ın biri AVM nin ortasına sıçıp gitmiş...
Şimdi böyyük yazarlar adamın dışkısını tahlil ediyorlar...:)
Kayyum olayı var ama tehlikeli sular...:notr:
Abi 50 troll kovulmuş İBB den burda troll eksikliği çoğaldı.
Buradakilerden de sanırsam üç beş tanesi kıçına tekmeyi yemiş ki 1 haftadır yazıp çizen, dolarlar elinizde patladı diyende kalmadı. Bu troll işine çare bulsun site yönetimi mıncıklayacak adam lazım bize.
Bu ara zaten hisse.net in bütün başlıkları zayıf genelde...Her yer boş...Sıkıntılı, moralsiz...Aksiyon yok...Tatil modu devam ediyor...
Karakemal nam yiğit artık buralara uğramaz oldu...
VİOP başlığında eğleşir...:)
Halbuki tam zamanı değilmi bu başlığın.
Neden kur düşünce geliyorlar ki?
"Fazla sevinmeyin kur düşecek" zamanı değil mi?
Valla yonetime yıllardır rica ediyorum, trol kıtlığına çare bulun yoksa ahali birbirine dalıyor diye, emme isleri güçleri despotluk, başka bir b. yaradıkları yok!:oleyo:
Aşağıda zaman zaman eski gönüllü troller görüyorum, emme tırsıyorlar topa girmiyorlar!:agla:
Trolmü kalır bu piyasada...Hepsinin işleri bozuk...Ülkenin durumu ortada...Nefes alacak halleri yok...Enselerinden bastırılmış durumdalar, kıpırdayacak halleri yok...
idlib de rusları aşarlarsa, şam a böyle girecekmiş bahçeli https://www.youtube.com/watch?v=RJuKdmQKiAQ
VIOP ta sessiz sakin niza yok...Hiç kimsenin tadı yok...
Bir ara döviz kurları düşerken troller, daha da düşecek diye milleti DTH'ları bozmaya çağırıyorlardı. Buna rağmen DTH'lar yükselmeye devam etti. Şimdi döviz kurları yükselirken yine boşuna bekleyecekler DTH'ların azalışını. (Bir arkadaş herhalde hükümet deney yapıyor, düşerken azalmadı, yükselirken azalır mı diye dövizin önünü açtılar diyordu.) Çünkü mesele artık ekonomi meselesi olmaktan çıktı, hükümetin gidişine oynanıyor, hükümet gidene kadar DTH'lar azalmayacak.
Döviz fiyatındaki ani sıçramalar nedeniyle da bile % 2-3 geri çekilişler olsa bile tam yol ileri devam edecek. (5.40'lardan döviz alan birsiyim, bugün konusu geçmişti)
işten atılan emekçilere ak troll diye sövmek
42
Ekşiden bir başlık, dogru galiba trol kıtlığının sebebi.
RTE ve ekonomi yönetimi , herhalde ekonomi/piyasa denen şeyin kendi seçmenine benzediğini ve ne söylese ne yapsa olacağını inanılacağını sanıyor...
The Rahmetli zamanında 150 bin peşmerge gelmisti, o zamanlardan başladı kürt bölücüye peşmerge deme modasi, neyse bu bile The Rahmetlinin partisinin sonunu getirdi.
eskiden vurdu çekti değdi çektiler vardı eskiden buralar dutluktu
Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı : 1.540.000.000
ciddi talep olduğu belli..
serbest kalsa iki günde geldiği yeri gördük...
Bu Suriyeli meselesi için 20.08.2019 tarihli Habertürkteki İçişleri bakanının katıldığı programı izlemenizi öneririm herkese...
Nasıl neyin yolu yapıldığının, nasıl güzelleme yapıldığını ve o kişilere nasıl vergi levhası ve nasıl SGK lı yapılacağını bir güzel anlattı...Sonrası tabii bunlara vatandaşlık verme ve oy alma...Çok korktum ben programı izleyince...Çoluğumuz çocuğumuz için endişelendim...
İçerdekilerin dışında daha da geleceklerin olduğunu bir güzel anlattı...
Bunlar sayesinde kazanacaklar eğer ilerideki seçimleri kazanacaklarsa...
bu ülkede çocuk sahibi olan ve büyüten çılgındır. böyle bir şey olsa 1dk durmam basar giderim.giden zaten kolayca gidiyor kapılar açık işini bilene. çocuğun bu eğitim sisteminde bulunması ona yapılacak en büyük kötülüktür. bu sistem zehirlidir ve kaçınılmalıdır.zaten bir ateistin çocuğuna zorla din dersi verilmesi kabul edilemezdir,insan haklarına aykırıdır. kaçıncı yüzyıldayız yahu.
tangalı bikini giyen türk kızı
Konu kıtlığı var, ekşiden arakladım bu başlığı mütayit olmadı, siyaset ehhh... işte, belki seks dikkati ceker!:dvr:
Konu bulmakta zorlanıyorsunuz, tangaya kadar indiniz ama benim altın soruma cevap vermediniz. Sukut gümüş dediniz geçtiniz.
Ayhan başkan, Angaraya dönmedin mi ? Elimdeki fiziki altınları islami bankalara mı, yada anafatalarda kuyumculara mı en az makasla satabilirim. Tecrübe edenlerden bilgi bekliyorum.
Sterlin patlama yaptı.