Faruk tan bahsediyorum..
Printable View
Faruk tan bahsediyorum..
Takas paylaşabilecek var mı?
Bakalım bugün farklı bir görünüm var mı?
1.34-1.35 den çıktım... ben çıktıktan sonra
nasıl bi hareket yapacak merak ediyorum.
düşerse mi yoksa 2 lerden mi alacağım merak ediyorum...
Sn because ben de vedalaştım bu gün 1,34 den.
Bakalım bizim hisselerin etkisi olacak mı trend oluşumuna yoksa devede kulak mı kalacak.
Kutman kutlu yolculuğuna devam ederse ümidiyle Pegyo aldım ve taşıyacağım bir müddet, tabi esir etmezse hissede.
Bol kazançlar dilerim kalan dostlara.
Ytd.
A1 ********i bugün aldıklarını yarın boşaltmasında. A1 in bürün hisselerde kurum olarak politikaları ocağa incir ağacı dikmek
Adam yılın yorumunu yapmış :))) https://twitter.com/captainfx_/statu...955740673?s=21
Inşallah bugün tavan olmadan 40 civarında kapatırlar. Malum ne zaman tavan olsa arkasından bi pislik geliyor.
Şirkette işler nasıl gidiyor bilgisi olan var mı ? Yeni projeler ? Teslim zamanlamaları ?
İstanbul Çekmeköyde yürüttükleri Gökorman Projesini zamanında tamamlayamadılar. Mücbir sebep süreleri dahi bitmiş durumda. Şikayet sitelerinde bu konu ile ilgili yazılar vardı. Bütün bunlar hisse değerini nasıl etkiler , yorum ya da analizi olan kimse olur mu ?
10 temmuza kadar bir değerlendirme yapacağım.. ederi var mı? Projeler ne alamde vss üzerine?
Pişmanlığım genel.kurula katılmamak oldu.
Sen bakma goy goy yorumu yazanlara...MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 40 1 60 arası hep boştur bu eşşekte. Endeks aşağı salmazsa gider. Hep böyle olmuştur. Kaşar sinpaşzede olarak iyi bilirim. Ha 160 da ne olur. Evvela Allah sonra malum zat bilir. Allah onu kahr perişan etsin...
48 e kadar hakikaten boş. 48 de 1m satış var. Beyler açmışlar kademeleri. Hayırdır. Dediğim gibi neden böyle bilinöez 40 60 arası boştur bu hissede. Sebebini bilmiyoeum
Sayfa mı bitti?
2000 daire satmışlar kredi indirimi ile. 800k dan 1.6b tl eder. Deli bi ciro gelir 1. Yarıda
Vezir ile heg kod isimli şahıslar şikayet etmiş beni, 2 gün yasak koymuş medwing yazdıklarıma. Neyse şurda tanıdık 1-2 yüz ve tatlı muhabbet olmasa ne yazacağımı çok iyi bilirim de, artık içeriğin önemi yok. Nasılsın de ? 3 kişi şikayet etsin hemen 2 gün istirahat :))
fchopen zurnanın zort deliğine parmak atıp çıkıyor bundan sonrası muamma
Aynen mızmız. Yine aynı terane. Bu eşşek 30 u geçtimi 60 abi değiyor. Bugün mühim 55 falan kapatırsa yeni bi macera başlar
Aynen mızmız. Yarın 60 üstüne atar muhtemelen. Yeni maceraya girdik sanırım. Bugün ödüm koptu. Bugün mühimdi. 53 falan yaptı eyvah dedim yine salıyor. Salmadı aksine kuvvetli atrı yukarı. Hadi bakalım
60 üstüne kuvvetli atması lazım. Atarsa farklı bir kulvara geçeriz. Ha ne olur Allahu alem
Bu sefer farklı gibi baksamana 55 ler boşaldı artık. Emir bile tok adam gibi. Valla mıZmız büyük bi planları var ama... bakalım ne olacak
Kademeleri yukarı taşıyorlar.sabah ki
55 üstü kademeler, 61 62 63 e yazılmış. Adam gibi hisse gibi hareketler yapıyor. Mızmız hayırdır ne oluyor?
Bırak 1 55 i 1 61 i hacimli kırdı deldi geçti. Hayr olaun inşallah. 2 lere giden banda girdi. Yeni bir dünya başladı gibi...
66!!!! İnanılmaz hacim var. Çol fena
Hakikaten tam bizi anlatan şarkı
Satış kademeleri boşalmaya başladı. Ne oluyor yaaa.
17 haziran da 1.29-1.32 bandindaydik,
Şimdi 1.65-68 %30 kazar yükseldik.
Hisseyi bilinçsizce yüksekten alanlar sürekli sover başka birşey bilmezler, trend takibi tahta takibi yapanlar er ya da geç kazanır..
Bizimden gelen mal bitti hissenin onu acildi
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:)))))))))))))))))))))))