Yıl dolacak şimdiye kadar niye paylasmamışlar. Yatırım günü sunum yaparken milyar dolarlar konuşuluyordu. Madem değişen bir şeyler var şimdiye kadar bize bilgi vermeliydiler.
Printable View
Yukarıdaki arkadaşlar doğru söylüyor. SPK 'ya derdinizi yazın. Buraya yazmakla oraya yazmak aynı sürede tamamlanır.
1 kişiden ne olacak demeyin. Şikayetlere istatistik olarak bakılır. Sayı önemli. Hükümet kadını izlemediniz mi . Şikayet artınca müfettişin dikkatini çekip yola çıktı.
SPK, CHP, Yiğit Bulut, Şişe yönetimi, İş bankası. Yazın bir tane hepsine gönderin.
Az önce birisi bir soru sordu bildiğin S 400 füzesi attı 3 tane
Adam dediki gelen soruların hepsi ayrılmak üzerine hiç düşünüyor musunuz bu insanlar neden ayrılmak istiyor diye sizce yatırımcının şişecama güven sorunumu var dedi. Bence mükemmel bir soru
Diğer soru şikreti satsaydınız bu fiyattan mı satardınız
https://s12.directupload.net/images/200428/gdmituo4.jpg
iki günlük pasta
https://s12.directupload.net/images/200428/pusbzuwk.jpg
iki günlük takas
iş şişeyi topladı. % 51 çoğunluğu sağladı. artık toplamasına gerek kalmadı. ky de nispeten az olması, soda ve trakyacam yatırımcısı kazık yediğini düşünüyorsa şişe yatırımcısı bu işten karlıdır, ayrılma hakkını kullanmaya hevesli olmayacaktır. bu nedenlerle şişenin bu fiyatlarda kalmasını beklemiyorum. iş grubu parasını soda için ayrılacaklara saklayacaktır. toplantıdan edindiğim cümlelerde saklı tek bir manalı çıkarımım oldu: geri alımlar bu fiyatlarla olursa hesabı kitabı yaptık sorun olmaz, lakin fiyatı yukarı çekmemiz istendiğinde, fiyata bağlı olarak ve yabancının da yüklü miktarda ayrılma hakkını kullanmak istemesi durumunda bu birleşmeden vazgeçilecektir. yabancının yüksek fiyattan hisse satıp çekip gitmesi, ülkeden dolarların gitmesi spk nın açmazı.
ayrılma hakkını değerlemede çıkan fiyatlardan yasal olarak belirleme hakkımız yok denildi.
baktım şubat ayından sonra da alım yapmışım, o kısmı iade edemeyeceğim eskileri mi iade edeceğim, bir miktar sattım diyelim ilk giren ilk çıkar mantığı ile ilk aldıklarımı mı satmış oldum? yani neresinden baksan sıkıntılı bir süreç..
Değerli ortaklar yaklaşık 1 yıldır sodadayım. Güvendiğim için bilançolarını gördüğüm ve temel olarak yatırıma değer bulduğum için yatırımcı oldum. İşin teknik analizi vs erbabları varken bana düşmez diyip hergün düzenli olarak takip etmekle yetindim. Geldiğimiz noktada hep birlikte hareket etmemizin mutlaka netice vereceği kanaatindeyim. Nacizane görüşüm olarak burada işi bilen ortaklar ortak bir metin hazırlayabilirlerse mutlaka gerekli başvuruların süratle ve yoğun bir şekilde yapılacağını düşünüyorum. Göz göre göre hak gasbına kayıtsız kalmamalıyız. Burada havanda su döveceğimize harekete geçmeliyiz diye düşünüyorum
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah bu süreç çok uzamaz. Geçen zaman tamamen bizden gidiyor iş bankası ne kadar süründürürse o kadar çok kağıt toplar. Biz ise SPK Onayını ,Genel Kurulu derken en az üç dört ay daha kendi paramızla rezil oluruz. Aldığım fiyat 6,38 aylarca bekle geri aldığın fiyata adamlara ver .....Temettü nasıl olacak. Mayıs ayında 0.2 kuruş temettüyü aldıktan sonra 6.39 verirsek temettü geçen bu sürede karımız olacak..!!!! Ama ne kar adamlar ölümden tutuyor sıtmaya razı ediyor. Şerefsizler......
Bizi bağlamaz nisanında söyledi demek daha doğru
Ayrıcada spk vereceği karara göre yenisen değerleme yada para çıkış durumuna göre birleşmeyi iptale hakkımız var dedi
Kısaca ben ucuza almak istiyorum ama son söz spk da diyor
Sanki bu iş mahkemeye gider gibi..
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hem cimere hem SPK ya edevletten sikayetlerimi ilettim. Gorelim bakalım burası muz cumhuriyeti mi?
Daha öncede dediğim gibi adil fiyat çağrısı üzerine vazgeçilir ise çok büyük saçmalık olur. Adı üzerinde "adil". Adil olmayı seçmediler dedirtirlerki gerçekten kara leke olur bu. Bunu bir tehdit gibi, insanları sattırmaya yöneltmek gibi bişey oldugunu algılıyorum ben ytd.
Temettülerini de , raporlarını da alsınlar götlerine soksunlar.
Bence şöyle de diyebilirler; birleşmeden önce yüz de yüz bedelli yapacaz, sonra şişeyi camı sodayı birbine çarptık böldük topladık ve sizlerin bizden alacağı olmadığına, bilakis elinizdekiler kadar bize borçlu olduğunuza yonetim kurulu olarak karar verdik. Biz adamı böyle mikiyoruz siz ne diyorsunuz desinler.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spk en yüksek rakamı seçer tahmınim.
birde çagrı yada ayrılma fiyatı herksei bağlar.
şu tarih bu tarih işlemez.
50,01 ele geçiren çağrı yapar.
birleşmede çağrı yapar.
YTD.
Olmip ve demirdökümde uğraştım bu işlerle.
Yürütmeyi durdurmayı herkes isteyebilir.
Öncekine göre bile en yüksek rakamı alır spk.YTD.
Bekleyip göreceğiz.
bu rakamlarda malı tutmaya devam ederim.
ister şişe olsun ister kutıu olsun adı.YTD
bugünkü konferans metni
https://www.sisecam.com.tr/tr/yatiri...transkriptleri
Bu konu saçma Öyle birşey yok Biliyorum şu tarih bu tarihte alsan ne olacakki okadar al sat yapan var hangi hisseyi hesaplayacaklar mantık dışı,birleşme tarihine kadar gün verilir o tarihte satan satar satmayan birleşir aracı kurumuna sordum ve dediği şey bu ister şimdi satarsın ister birleşmeye kalırsın... benim Bilgim bu....daha gerçeğini bilen varsa açıklasın....
spk nın taslak bir tebliği var birleşmelerle ilgili. tüm tartışma da bunun üzerinden yürüyor zaten. belirsizlik yaratan durum bu..taslak tebliğe göre işlemin kamuya açıklandığı tarihte hisse sahibi olmak gerekiyor. alış satış yapılırsa satışlar sonradan alınanlardan düşülerek hesaplanıyor.
Telekonferansın ilgili bölümü
"Ayrılma hakkı fiyatları, Grup 2019 yılı için olağan genel kurul toplantılarında ilan edilen temettü
ödemelerinin gerçekleşmesi sonrası yeniden hesaplanacak, ve yeniden hesaplanan fiyatlar kamuya
açıklanacaktır.
SPK başvurusunda ayrılma hakkı kullanım fiyatlarının belirlenmesi gerekliliği ve taslak Tebliğ’in henüz
yürürlüğe girmiş olmaması dikkate alınarak, haklara ilişkin hesaplamalar yürürlükteki Tebliğ’e uygun
şekilde hesaplanmıştır. Ayrılma haklarının belirlenmesinde bir değişiklik olması halinde değerleme
yöntemi mevzuata uygun olacak şekilde güncelleyeceğimizi ifade etmek isteriz. "