Ne oldu? Herkes gitti mi? Kimse yok mi?
Printable View
Ne oldu? Herkes gitti mi? Kimse yok mi?
Pusuya yattık, bekliyoruz... [emoji2958]
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü taklidi yapıyoruz
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım tıp oynuyoruz. Hadi hayırlısı.
Citibank o kadar malı nereye aktardı bir anda ..
Karşılayan hangisi oldu
Tam cacık
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet durum nedir? Bir grafik bir teknik yorum paylaşan yok mu? Sn Serdar Kazancı ne dersiniz?
.
1.500 kotu olan pazartesi ne kadar temettü alır. Bilgisi olan var mı
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1500*0.56VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ok. Teşekkür ederim
Selam herkese ,Bu sezon turizm 0 , yurtdışı berbat , 1 ve 2.çeyrek harab oldu klimasanda 3 ve 4 çeyrek birşey getirmiyor zaten , sene sonu büyük ihtimalle ya zarar yada çok çok küçük bir kar , 2021 temettü yok inşallah 2021 in ilk çeyreğe kadar bu pandemi tamamen sıfırlar yoksa 2.dalga şu bu 2021 i de götürür , ayrıca açığa satış yasağı bir kalkarsa klimasan şelaleye döner 9 lara kadar gider (enver şimdiden başlamış zırlamaya bu açığa satış yasağı nedeniyle ) , fk olmuş 10 klimasanda çok komik , 2.çeyrek sonu fk çok daha yükseklere gelecek enverin elinde patladı klimasan buralarda yatay sarıp elindekini boşaltana kadar verecek ufak ufak , odas ta vb de yaptığı gibi , 2-3 aydır yazmıyordum burda sebebide sattığım için 4.çeyrek sonuçlarından dolayı ve 20 ortalama ile bu envere kitledim malları , açıkçası düşsünde alıyım diye de beklemiyorum yanlış anlaşılmasın , ama bu enverinde kucağına düşmeyin , biraz realize olun bence ,
Klimasanda enver 3 aydır yok artıkçoktan çıktı 16-9.75 arası , hisseler fonlarda ve işyatırım patron larda temmetü sonrası süprizlere ve yılsonunda bedelsiz sermaye artırımına göre hedeflemek planlamak gerekir Hisselerimize sahip çıkmamız kaptırmamamız toplayamadıkları için kudurtuyor 50-75 yolculuğu 2021 e kalsada biz gerçek yatırımcılar için bu süre sorun değil bekleriz
Bistin en ucuz artmamış hisselerinden herkesin iştahını kabartıyor temettü sonrası hızla artacaktır
Klimasan için sıralanan olumsuzluklar pandemi döneminde tüm hisseler için geçerli önemli olan gelecekte kim yaraları hızla kapatacak bu kadar sağlam finansalları ve nakti olan bir şirketi diğerleri ile bir tutmak yanlış firma bu dönemde hatırı sayılır temettü verdi vermeyebilirdi bir çok büyük firma vermedi .sektör olarak ve ihracatcı olarak geleceği olan piyasa lideri için kötümser olmak haksızlıktır bu kadar çöp hissenin uçtuğu ortamda klimasan son çeyrekte sağlam liman olarak dönülecek yerdir
Şahsi görüşümdür kimseye cevap yada ima değildir
enverin çıktığına eminmisin? 20 kat yapmadan cıkmaz enver (senin 75hedefin yani). yabancının satışını karşılayan pala kim ozaman.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi satsam temettüde sıkıntı olur mu
Ne karaktersiz kagitmisin be nerseyse verdigi temettuyu silecek, ulan az dik dur be.
YTD
Temettü hesaba geçen var mı? Bende birşey gözükmüyor.
Çarşamba geçicekVOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alsinlr bitarfina soksunlar temettulerini
Oyle deme para paradır [emoji38]
Borsa 15000 puan koydu üstüne bu orman çocuğu 1 puan koymadı. Zaman kaybından başka bir şey değilsin namussuz.
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu nedir arkadas 56 kurus temettu verdi, 56 kurus sildi, komedi resmen, verme daha iyi zoruna gidiyorsa.
YTD.
Dün Info aldı bugün ve yarın boşaltacak. Ondan önce gedik aldı ertesi gün boşalttı. Sırayla böyle devam ettiriyorlar.Bakalim nereye kadar devam ettirecekler.
Temettüsü yatan var mı?
Ben vakifbankla çalışıyorum yatmamış. İki iş günü sal cars bitecek galiba Pers gececek
bugun yatacak parayı kullandıklarından son ana kadar bekliyolar
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırmışlar temettuyu
Ataonline yatmış.
Temettü yu kivirip bitaraflarina ...
3 hafta durupta kazanamadigim yerimde saydığım tek kağıt bi 2 hafta daha verdim sana hadi bakalim
Varmı öyle cuma alıp temettüyü götürmek yedirmez adama biz yıllardır bekleyen yatırımcılara yarar temettü günlükçüleri böyle sallarlar
Haftaya tavan serisi başlar sabırlı olun
Uyanık temettü avcılarını sallama operasyonudur bu birkaç gün. manisada fabrikanın önü tır kuyruğu tüm stokların ihraç sevkiyatı yapılıyor Derin dondurucu talepleri arttı kurban bayramı nedeniyle iç piyasada ertelenen talep patlaması var
Kötüleyerek güneş balçıkla sıvanmaz
Benim temettü de yatmış
Valla temettü için almamıştım grafiğe göre hareket yapması lazımdı yapmadı temettü de iyi oldu sorun yok kar almadan zararla çıkmam kagittan sağlam kağıtlara yatırım yapınca bekleyebiliyorsun sadece Zaman kaybı oluyor eninde sonunda 20 üstüne atacan
Açılış değerine gelmek için bile binbir dereden su getiriyor yuh yani
Bu haftayı da etlige sütlüye karışmadan kapattın.Haftaya sıcaklıkların artmasiyla seninde hararetin artar inşallah...
Kap bildiriminden bişey anlayan var mı?