Başımız sağolsun mekânı cennet olsun. Yalan dünyanın tek gerçek yüzü.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Başımız sağolsun mekânı cennet olsun. Yalan dünyanın tek gerçek yüzü.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam 65 de hissemizin fiyatı bu değil dedi kap gönderdi ikigun sattı ordan sonra bastı 60 altına, hesap soran yok. Garibana da anında çökerler. Yazık nasıl bir hırsızlık göz göre göre yalan haber ile aylardır milleti perişan etti. SPK görmüyor bunları.
Şirketin değeri 800 milyon ,adam bedelliden 700 milyon aldı. Bu nasıl bir iş arkadaş, bedelli parası ni alıp şahsi kullanıyor demekki.
Bu devirde yalandan şirket kur borsaya aç , borsa da bedelli bedelsiz yap her yıl parayı vur. En güzel soyma yeri. Neden yasal olarak soygun yapmak budur.
Arkadaşlar acı ama gerçek bir durum var ki o da; bedelliden şirkete para mara girdiği yok. Daha önce de yazmıştım 3-5 KY'den başka kim bunların bedellisine katılır ki. Yani esas vurgun bedelliden değil, bir iki aydır çoğalttıkları tuvalet kağıtlarını piyasaya sürerek elde ettikleri paralardan kaynaklanıyor. Yani dolayısıyla bu paralar da şirketin kasasına değil güya bedellisine katılıp hisse alan mücoit ve adamlarının cebine giriyor tabii. Normal şartlarda 1 tl ve üzerinde bedelliye katılan hangi yatırımcı bir iki ay içerisinde 50-60-70'li kuruşlardan deli gibi hisse satar. Sadece buna bakarak bu durumu tespit etmeniz mümkün zaten.
İnanın bu holding ve buna benzeyen birçok hissede aşağı yukarı aynı çok büyük oyunlar dönüyor. Hukuki olarak nasıl hakkımızı ararız, bu hırsızları nasıl yola getiririz işte onu bilmiyorum.
Mu Co it yeterli sayıyı bulmadığı için erteledimi kurulu şimdi,
Burdan ben şunu anlıyorum, ky dışında hissede büyükler yok. Ky da gitmedi kurula ve yapamadı, zaten bundan bir ay önce yatırım danışmanim demişti ,hisseyi ky dışında alan kimse yok demişti. Demekki doğruymuş, o yüzdende basıyor aşağı yalan kaplar gonderiyorku millet daha çok saldırıp alsın diye dedi.
Adam tam bir dolandırıcı hırsız düzenbaz. Şu mübarek günde insan evladı hayır yapar. Bu mu Co it ise soygun yapar. Çünkü yahudi tohumu
Allah rahmet eylesin ve taksiratını affeylesin..Ailesine sabırlar diliyorum..Gerçek olan ahiret alemine vakti saati gelen göç ediyor..O zaman dünya aleminde kendimizi heba etmenin sıkıntılara gark olmanın manası ve anlamı yoktur..Mevcut olan rızıklara ,nimetlere,sağlığımıza şükretmeliyiz..Gelelim mücahit Ören efendinin yaptığı yüz kızartıcı haya dışı zalimliklere, merhametsizliklere,acımasızlıklara,zulümlere o bunları yalnız başına yapmıyor o spk ,bist,iblis ve mevcut hükümetle beraber el ele kol kola yapmaktadır Allah'ın adını,islamı,dini kullanarak..mücahit,Ak parti ve mhp'nin desteğini alarak şirketlerine yatırım yapan ky'ya terör estiriyor ,kan kusturuyor şaibeli,usulsüz,kanunsuz işler yaparak çünkü babasının oğlu.. Allah bu zalimlerin zulmünden bizleri koruyup muhafaza eylesin... Allah ıslah eylesin ve bizleri bunlardan kurtarsın.. Amin.
Allah rahmet eylesi. Mekanı cennet olsun
A kalite bir insan tam bir beyefendiydi. Rahmetli Faruk abi (Demokrat ) ve Rahmetli Sinan abi ikisi de çok temiz insanlardı. Rabbim bizlere hayırlı ölüm sağlıklı yaşam ve en önemlisi huzurumuzu kaçıran bu hisselerden hak ettiğimiz kazanç ile çıkmayı nasip etsin.
İyi geceler arkadaşlar
Mu Co it endeksin geriye geleceğinden o kadar emin görünüyor ki 58 i bile almak istemiyor. Adam tam bir süzme orosbu evladı
Allah rahmet eylesin ,mekanıda cennet olur inşallah..ailesine sabrı cemil diliyorum..Elbetteki üzülüyoruz çünkü tanış olmasak bile bu sanal alemde aile gibiyiz topik üyesi ( istisnalar hariç) arkadaşlarımızla..Oxijen kardeş,SAĞoLUN.. Not:Arkadaşlar bu rahmetli arkadaşlarımızın gerçek isimlerini nereden öğreniyor, biliyorsunuz..
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet etsin ..Allah taksiratını affetsin.. Ailesine , yakınlarına sabırlar ve başsağlığı dilerim..
İhlas Gazetecilik A.Ş. bedellisi de onaylanmış spk bülteninde yayınlandı
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne büyük ata sözüdür.üç kağitcıyla tamahkâr çok iyi anlaşır.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bayrama kadar bir hareket olabilir 57 .ile yine ortak olduk hayırlısı bakalım..
e-yatırımcı uygulamasını indirin e devlet şifresi ile hisselerinize blokaj koyun blokaj kaldırma işlemi 10 saniye sürüyor.
şiddetle tavsiye edilir.
Herkese yayalım.
GAME STOP Vakti.!
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba. Hayırlı ramazanlar
Hocam durumu iyi olmayıp bakkala borcunu ödeyemeyenlerin borcunu ödemeye yardımcı olmak sevap oluyor.Peki durumu iyi olmayan şirketlerin bedelli sermaye artırımına katılıp katkıda bulunmamız sevap olurmu..
Bi gelişmem mi olacak ki 0.60 ı kırdı.Yoksa 2 sene git-gel 55-65 mi yapacak Bilmiyoruz.Tam da kredi ile eve girmeye karar vermiştim anlaştım derken freni boşalmış kamyon gibi buralara geldi % 30 unu 0.76 dan satmak zorunda kaldım.Diğerini borç harç hallettim.Ekime kadar 1 in üstüne atar umudu ile.
Kasımda 230,000 liralık evi peşin alabiliyorken şubatta aynı ev 325 000 lira oldu ve 10 yıl 3,000 tl taksit ödemeye mahkum oldum.Biraz da aç gözlülükten.Canımız sağolsun vardır bunda da bir hayır.
61 gördük uzun zaman sonra inanılmaz. :)
Elimde mu Co itin 1,100 bin lotu var bakalım bize ekmek yedirecek mi bu gvat
Umarım bilanço arifesi milete kitleme operasyonu değildir
rabbim mekanını cennet eylesin
Kardeşim,öncelikle eviniz hayırlı uğurlu olsun..Sağlıckla,huzurlu ve mutlu yaşayın evinizde..Aç gözlülük yaptık diyorsun ya o senin aç gözlülüğün değil şirket sahibinin , avanelerini ve sipeğininin (ramazan mübarek gün şimdi onlara ağzımı bozmak günaha girmek istemiyorum) acımasızlığı,merhametsizliği,açgözlülüğüdür bir türlü gözleri doymadı mücahit ören ve avanelerinin ayrıca sipeğinin toprak doyursun..Allah ıslah eylesin..
62 den itibaren satışa gectim arkadaşlar bugün biraz sattım. Yarın biraz daha satacağım, ben sattıkca umarım çıkar da millet kazanır.bu lanet hissede durmak istemiyorum inanın, 70 e kadar hepsini satıp çıkmayı planlıyorum, ortalama 66 lar ile.
Ben pazartesi ye kadar 70 geçer diye bekliyorum.
Sağolasın Allah razı olsun.İnsanın bir hedefi olmalı bunu anladım.18 senedir kira ödüyorum.2 kere ev alacak duruma geldim.Sırtımı yaslayacak biraz nakit olsun diye bekledim ama hep pişman etti beni bu namussuzlar.Ne olur yani adam gibi bir istikrarınız olsun.Ben 1 liranın altına da artık düşeceğini tahmin etmezdim.Son çeyrek asrın en yaramaz hisse senedi.
Yillardır gerek aç gözlülüğümüzde,gerek acemiliğimizden,ama herneyse ne nedense ihlaslarda yatırımcı olduk.hiç olmazsa muço bizim için,ben sizden razıyım.Allah ta sizden razi olsun dese bari..
Yarıni merak ediyorum açıkçası şimdiden, ya 65 üzerine atacak yada tekrar 60 a dönecek . Hangisi olur kestirmek güç.
Bu adi t.kağıdı en fazla 80 krş.lara düşmeli onun altını görmemeliydi. Ama gel gör ki pek yok ama yine de kendilerine inanan, güvenen bir avuç yatırımcılarını bile kandırdı, yine tuzağa düşürdüler. Hissede kontrol tamamen mücoiti ve çetesinin elinde belli. Ama yine de götürmek gibi bir tasaları yok. Peki sebep ne? Tabiki bedelli yapa yapa ortaya çıkardıkları milyonlarca hatta milyarlarca t.kağıdını yatırımcıların eline verip zaten sıcak para sağlıyorlar. Arada bir gidiyormuş hissi, yalan kap haberleri ile de trade ederek güzel karları şahsi ceplerine de indiriyorlar. Daha ne olsun. 10'lu 20'li yıllardır hep aynı. Bela okumak hiç hoşuma gitmez ama Allah Türkiye'nin başına bela olmuş bu hırsız çete elebaşlarının tez zamanda belasını versin demekten de kendimi alamıyorum.
Bu cuma tatil degilmi haftya borsa tam hafta kapalı mı net bilen var mi