Dow vuruyor kirbaci vuruyor kirbaci
Mps
Tte
Aft
Yirtti
Afo da yirtarsa viskiyi acariiiiiiim
Printable View
Eral Bey artık gün sonu artı veya azaldı diye twit atmıyor:((
Sabahı bekleyecez bilgi için...gerçi bende yok ama yine de alışkanşık olmuştu...
Net hisse ve trade ettiği hisse oranını epeyce yukarı çekmiş...umarım neyaptığından emindir...pörtföy 137m a düşmüş...
Tilki Eral geçen Cuma epeyce mal toplamış gibi duruyor...banka hisselerini doldurmuş olabilir sepetine
Bak hele burakin sesi cikmiyor
Anlik nastaq paylasabilecek varmiiiii
Havam yerinde alarturka oldum
Tamamen YANLIŞ BİLGİ.
Eğer öyle olsa idi yarın kvba fonlar EKSİ ya da çok düşük getiriler açıklardı.
Fakat FPK nın mk 53.03, TZV nin mk 30.66,TNK nin mk 29.37 açıklanacak yarın.Bu yazdıklarımdan karşılaştırın anlarsınız.Bugün sabahtan saat 14:00 a kadar oluşan piyasa oranları günsonu fon değerlemesinde kullanılır ve yarın açıklanır.
MPS için yeni fiyatımız: 1,384986
Nasdaq 3u geçti 😁😁😁
Arkadaşlar mesela bugünkü Nasdaq çıkışı aft için direk yarın sabah belli olan fiyata yansıyor öyle değil mi ?
ABD, askeri laboratuvarlarda ölümcül Corona virüsü için aşı geliştirme çalışmaları yapıldığını duyurdu.
Borsa uzerinde bir haberin etkisi haber ilk ciktiginda olur ve zamanla azalir
Abd de virus cikti
Hatta ilk ölüm haberi de geldi.
Bundan sonra vaka sayisi artsa da abd ye virus etkisi zor olur diye degerlendiriyorum
Global baska birseyler etkileyebilir
Onu gectim aft risk seviyesi yuksek bir fon
Ben cok zarardayim
Ondan buna girdim agresif hareketlerinden faydalanmak icin
Saglamciysaniz uzak durun derim.ytd
Doğru söylüyorsunuz. Ne kadar temkinli gitmeye çalıştımsa da yine de bu düşüş ortamında geçmiş aylardaki kazanımların bir kismını verdik. Hele şubat ayı benim için tamamen kayıptı. Değişken fonlar bile ciddi zarar yazdı. Burası fon bölümü ama borsa ile bire bir ilişkili. Bu nedenle endeksi çok sıkı takip etmek gerekiyor. Bu arada mevduat topiğinde oran artışlarından bahsediliyor.
Nasdaq 2,97
Borsalardaki bu artışlar gel gel olabilirmi acaba?Milleti getirip aniden salarlarmı?
Eğer değilse artış başladı demektir.
ABD vadeli endeksleri de coşkulu.Artış devam edecek gibi.
Bu gün ABD'nin aşı geliştiriyoruz haberi bile onsu vurdu.
Aşı bulundu dense ons heralde 1500''e filan inecek.Bu durumda altın alımı da tehlikeli.
Gram çifte tehlikeli hem onstan hemde şu anda aşırı yüksek olan dolardan darbe yiyebilir.
ABD tahvilleride yükselirse artış trendi denebilirmiş. Bugünkü artışın nedeni şuan merkez bankalarının destek açıklamasıymış. Ayrıca dünya geneli bir çeyreklik resesyon beklentisi var çin sanayi üretimini ciddi oranda azaltmış durumda bu olayın turizme üretime vs genel etkileri olacak henüz Avrupa'da ve ABD'de de karantina önlemleri sıkı alınmadı. Bence aşı değil ama karantina süreci bitmesi gerek ardından virüsün Avrupa'da yayılımı Çin'de olduğu gibi durmalı.
Fesat varmı yokmu bilmem ama nazara geleceğiniz kesin.:)
Bence üzüntüyüde coşkuyu da fazla paylaşmayın.
Herkesin kazancı da zararı da kendine.
Burada şu fon uçtu kaçtı diye sevinç çığlığı atılırken belki de zararda olan başka bir arkadaş üzülüyor.
O yüzden seviç çığlık ve üzüntüleri için cafeye diyorum.:)Hem cafede sayfalarda dolmuyor birtürlü:)
Burası teknik bilgiye kalsın.:)