Bugün Tavan olacağına hatta tavan acacagina emin dim, 11 yıldır borsadayim her hafta sasirmaya devam ediyorum, bugün ki hareket takdirde şayan,
Printable View
Bugün Tavan olacağına hatta tavan acacagina emin dim, 11 yıldır borsadayim her hafta sasirmaya devam ediyorum, bugün ki hareket takdirde şayan,
Yani soyleyecek laf yok 2 milyar 600 milyon galiba ertelenmiş kar var 4 milyara yakın kar açıklıyor satırı ucuza geri almış açıklandığı gün taban oluyor bu neyle izah edilebilir.o.ç ligi desek o.c karına bile hakaret olur Allah belalarını tez zamanda verir insaallah
14 Mayıs sonrası bazı kağıtlar için flu.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada yüzlerce kağıt var biz bu hırsızların kağıdını alıyoruz.Huylu huyundan hırsız hırsızlıktan vazgeçmez.Şu anda şirketin karını diğer şahıs şirketlerine aktarma planları ve de sattıklarırı hisseleri 1 TL den yerine koymak için bedelli planları yapıyorlardır muhtemelen..1 TL deprem yardımı ya da 1 TL geri alım haberi duydunuz mu? bu şerefli milletin vekili olan patronu olan şirketten .haa,! bir de şu safir AVM nasıl allem kallem iç edildi kamu bankasından unutuldu sanmasınlar..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dönüp dönüp bilançoya bakıyorum. Bu işte bir yanlışlık var, olmalı 3 yıllık karı işletmeyi satın alıyor , geçen seneye göre karı 6 ya katlamış. Elindeki arsalar, sektörü şuan türkiyenin en karlı sektörü, önümüzdeki süreçte büyük şirketlerin haricinde mütahitlere iş verilmeyecek gibi, iyi kötü pastadan pay alır hükümet değişse de. Daha ne sayayım.. Allah B.... Versin kilerininde, vahitininde:rtfm: ytd
Arkadaşlar her yazılan doğru.Fiyat hiç bir parametreye uymuyor.Yapılan y.vş.klık.O kesin.Ama orda burda bedelli yapar falan yazılıyor.Bu mümkün değil.Spk seçime giderken her yerinden para fışkıran bir şirket için ne olursa olsun olur veremez.İktidar belli ki gidici.O kadar büyük bir saçmalığa imza atamazlar.
Fiyat başka değer başka.Zamanı gelir değerini bulur.Moral bozmayın.
Syn.Hkm inşallah siz haklı çıkarsınız fakat bu adamları çok uzun süredir tanıyorum.bu kadar kar var madem temettü versinler de görelim iyi niyetlilerini..ekmek bile 6 TL olmuş halka arzdan beri süründürüyorlar.hisse fiyatı 0.15 cent..yazık çok yazık bu hisseye güvenip yatırım yapanlara.
Sn şekerli borsa böyle bir yer.Canınızı sıkmayın,yarın bir bakarsınız seçim stresi azalır genelde seçim sonunda borsa yükselir.Borsada böyle zamanlarda çok fazla hareket etmek iyi değildir.Bu kağıtda durum ortada bu fiyat olmaz,değerini bulacağından ben eminim.
Sn ada spek de bir ara para kazanmak zorunda.Bağladıkları parayı düşünürsek henüz ortada bir kar yok.Ortalama maliyetleri eminim 2 ila 2.5 arasında.E bunun paranın zaman maliyeti de düşünülürse kar mümkün değil.Bence o kadar umutsuz olmamak lazım.Ben canım sıkılınca faaliyet raporunu ve bilançoyu inceliyorum,bu şirketin ortağı olmak hiç de moralimi bozmuyor.Malumunuz ilk girdiğimden aylar sonra bile zarardaydım,ama o zamanlarda o fiyatın olmayacağından emindim,moralimi de bozmadım,şimdi de bu fiyatdan eminim,uzun vadeli bu fiyat burda kalamaz.
Ertelenmiş kar ve stoklara bakılırsa zaten kar da saklanmış,halen çakallık yapmalarına rağmen bilanço innanılmaz geldi.Sadece elindeki nakit bu 2.67 nin 2 sine tekabul ediyor,Safire 1 milyar verdik ,arsalara bir milyardan fazla cash para verdik.Bunları toplasan yakın zamanki nakit bile su içinde 5 eder.Bunlar teorik değil,somut rakamlar.Ha borsadır adam umutsuz ortam yaratır deprem zamanı gibi,2.04 de borsa kapanmasaydı alıcısız ortamda 0.83 e kadar bile basabilirdi.Ama orda tutabilirmiydi,bence mümkün değil.
Sn hkm mutlaka eninde sonunda yüksekecektir.benim anlatmak istediğim konu bu hissenin yatırımcısını hiç bir zaman güvende hissettirmemesi.böyle bir günde hisse taban oluyorsa o hisse ve patronu sorgulanır haliyle..şirket milyarlık kar açıklamış ama kasa tamtakır..hisse geri alım yapsın desen kasada para yok..bu şirket iyi niyetli yönetiliyor mu sizce de?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde şöyle düşünerek anti tez yapalım.
Kar denilen şey değerlemeden gelen birşey.Bizim turconun stok karı gibi o yüzden bir anlamı olmuyor.
İkinci olarak hemen hemen tüm gayrimenkuller istanbulda ve istanbul deprem bölgesi.
Depremden sonra saphire birşey olursa,klgyo kalırmı?
Yada depremden önce yada sonra bu arsalara iki kat zorunluluğu getirilirse o arsaların bir değeri kalırmı?
Bunlar hep ihtimal olacak diye birşey yok.
Üçüncü olarak acaba piyasa akp ve onla büyüyen bu grubunu yolluyor?
Son olarak acaba yine bir operasyonmu çevriliyor.
Bende bugün çıkmayı düşünüyordum 2.80 de iki defa elim tuşa gitti ama beceremedim.
Sayın tahmincinin fikrini sormuştum satmak için oda yeni giriş yapınca birazda ona güvenmiştim.
Maliyet 0.88 olduğundan rahatım ama seçimden önce olmaz bende inşallah.
2011 miydi 2013 mü hatırlamıyorum ama sermayesinin yarısı kadar kar varken bu fiyatlardaydı.Ayıp artık gerçekten.
Kütahya şeker tureks kiler holdingin halka arzından çok para aldılar.
Bunun bedellilerindende.
Devlet bankasındanda 400 milyon.
Paraya ihtiyaç yok demekki şu an😂😂
Sn GP nin antitezine bir antitezde benden olsun.Misal beşiktaş abbasağadaki sıfır projemizin muadili o havalide var mı.Ben geçen aradım 68 milyonluk 6 artı bir eve yalandan alıcı oldum.O satıldı 48 milyonluk var dediler.68 milyonluk daire tek bir daire parası ve satılmış.Proje lansmanı iki ay önce yapıldı ortalamaya bakılırsa evler 30 milyondan satılıyor 5 milyar bugünün parası ile hasılat bekleniyor.Keza beylikdüzündeki projenin arsası bizim ,silme kar olacak.Misal beylikdüzünde oturuyorsunuz evinize güvenmiyorsunuz ,bu sıfır projeyi düşünmezmisiniz.Devlet son kredi paketini bu şirket gibi şirketler için çıkardı.Mahalle arası müteahit evin değerini tam göstermediğinden kredili ev satarken zorlanır bu zorlanmaz.Göktürkteki 2 arazimiz birleşip bir proje yapılacak,zemini istanbulun en sağlam zemini,lansmana çıksın o evler kapışılır.Yani diyeceğim o ki deprem korkusu bu şirkete yarar.Üstelik ben safirin sağlam olduğunu da düşünüyorum.O çaplı bir bina bence depreme dayanıklı yapılmıştır.
Çok incelemedim fakat nakit 50.000 tl gördüm..vadeli ve kkm var bir de sanırım.gerisi stok ve alacak
.
Sn ada benim bildiğim stok dediğiniz zaten satılmış ama tapusu verilmemiş evlerin parası.O benim bildiğim zaten nakit para.
Sn Gp bizim ülkede inşaatçıya bir şey olmaz.Gelen iktidar da aynen devam eder.Öyle iki kat zorunluluğu falan olmaz.O kadar arsa yok .Ha öyle 30 kat falan olmaz o ayrı konu.Zaten yıkılacak bir sürü çürük ev var,onları yıkarlarsa bu şirketin inşaatını başladığı projeler bizi ihya etmeye yeter.Sadece abbasağa ,dolayoba ve göktürkü tamamlasa bizi zengin eder.Kartal loca ,beylikdüzü falan bir ton proje var da bence bu saydığım üçü yeter.
Sn hkm sizin kadar iyimser olamıyorum maalesef.hissenin geçmişini az çok bildiğimden..Yatırımcısına hiç bir faydası olmayan milyarlık karlar var sadece patron ve onun şirketi olan biskon yapı vb..yapılar kar ediyor senelerdir.bu bir ahlak sorunu maalesef.
O konuda elbet haklısınız.Bugün en güzel örneğini gördük zaten.Ama benim borsada güvendiğim patron da şirket de yok,hepsi çakal.Borsayı sevdiğimden temele de inandığımdan bu şirkete yatırım yaptım.Aslına bakarsanız çok da zarar etmedim.Devamı nasıl olur bilemem.Ama bu fiyat çok ucuz ben bu fiyatdan kar realizasyonu yapmam.
Batık yeşil gyo yu incelemiştim zamanında,tahtası ne zaman kapanır diye beklerken kağıt 20 kat prim yaptı:)))))))))) Kategorik olarak temeline inanmadığım şirkete bir lira koymam,ona koysaydım param 20 katına çıkacaktı,borsamız maalesef böyle bir yer.Aslında çok da para bağlamamak lazım da adrenalin mi seviyorum nedir,ben borsadan kopamıyorum,az ya da çok hep bir miktar param borsada oluyor.
Şimdi misal dolara bakalım nerdeyse bir yıldır zarardayız,ama doları olan korkulu rüya görüyor mu.Aslında orda da rasyonel olmayan bir durum var,dolar ucuz milletin elindeki doların değeri bu değil,dolar nasılsa artacak diye bekliyor,aylardır bir kuruş artmamasına rağmen moralini bozmuyor,altın da keza öyle altının onsu üç yıldır dünyadaki enflasyona rağmen artmıyor,altını olanlar demoralize oluyor mu ,borsaya da biraz bu şekilde bakmak lazım.Bu fiyat bu şirket için bedava ,çok da demoralize olmamak lazım,nasılsa değerini bulur arkadaşlar.Canınızı sıkmayın,ölümlü dünyada değmez :)))))))))
Ben 30 yıl finans sisteminde bir bankanın menkul değerler şirketinde yöneticilik yaptım.sizin yaşadığınız gibi çok tecrübelerim oldu.benim de bu hissedeki pozisyonum borsaya ayırdığım kumar parasının % 5'i kadar.Bu bile sinirimi bozmaya yetti :)..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oho sn ada benim yerimde olsanız demek kendinizi atacak köprü ararsınız.:))))))) borsadaki param ful bu kağıtda ,aylarca zarar yazdı,bekledim lotumu artırdım.Enflasyon bazında düşünürsek baya baya içerdeyim,ama ne yapacaksınız bir umut bekliyoruz işte.Aslında trade işini beceremiyorum orda sıkıntı var,arada satmayı da bilmek lazım:)))))))Total paramın da yüklü bir kısmı borsada maalesef.
Sizin rahatlığınızdan diliyorum tük klgyo yatırımcısına :))..iyi akşamlar.. saygılar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı yok sn ada.Size de iyi geceler.Saygılar.
Sınırsız hisse sınırsız nakite karşı kimse birşey yapamaz,ezer geçer,bizde böyle yazarız, aklıma tek gelen ihtimal bilanço beklentisi ile haddini aşan bir alım yapan olduysa onun posasini cikmarmak için olabilir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, duygusal düşüncem
Bu maçta hüsrana uğradık.Yapacak bir şey yok.Önümüzdeki maçlara bakacağız.Öyle ya da böyle yenildik bu kesin.
:))))))))))))arkadaşlar ben ful kağıtdayım .Bu türkü tüm paydaşlarımızı umarım biraz güldürmüştür.Canınızı sıkmayın
Zoruma giden para kaybetmek değil keriz yerine konmak neredeyse Ereğli'nin yarısı kadar kar acikla yerlerde sürün bide açıkladığın rekor kar günü taban ol bu tam bir o.ç lugu
Durum nasil arkadaslar bende reel time ekran yok.olaya 15 dakikada ancak ayikabiliyorum
Cumleten hayirli cumalar arkadaslar. 52'ye kadar hacimsiz bastilar. Su an 63-64
Yükleyene kadar değişmiş olabilir:Sad:
Valla ne gündü ama, 51 72 arası gitti geldi. 50k gitmiş gün sonunda ortalama 2.66 olmuş, 0,03 x50k sadece bundan 1.500 TL günlük kayıp var ama stres yok şimdi. Rahatladım artık. 34k kaldı.. Bugünkü işlem hacmi bunda 1.500k olmuş:Sad:, amma adrenalin yahu:
Ülkenin durumu da ortada iken bu bile benim için başarı sayılır:cool:
(https://i.hizliresim.com/p9ejja2.png
İşlemler sığmadı resime:Sad: