Reyisin reklamı olmaz öyle kapıya bırakmakla, polis memurlarina bile talimat vermişlerdir, böyle vereceksiniz diye!
Printable View
OPEC 9.7 milyon varil anlaşma sağlanmış.
Biraz az bir kesinti olmuş zaten 10 milyon satın alınmıştı.
Yine başladı yatsı sonrası okumalar...dine sonradan sokulan uydurma şeyler bidat dır...bu tür sonradan bir şeyler uydurmaya gerek yok...siyasal islam, radikallerin camileri kapattılar eleştirilerinden korkuyor(geç bile alınmış doğru karar)...yoksa bu hareketlerin kimseye faydası yok.,,herkes evinde duasını yapar...merkezi sistemden, hoparlörden yayın yapmaya gerek yok.
Soylu istifa etti galiba
Soylu istifa etmiş.
Süleyman soylu istifamı etmiş tweterda dolaşıyor.
yalan haber olabilir
İcisleri bakanı Süleyman soylu görevinden istifa etti
Süleyman soylu istifa etmiş
Cumanın faturası soyluya çıkmış anlaşılan
Ulusa sesleniş vardı
Soylu istifası geldi
Bu bana göre piyasada hiç iyi anlaşılmaz
BREAKING — Turkish Interior Minister Suleyman Soylu resigns over last Friday’s mess where 250,000 people crammed into the shops just before the curfew — statement
Bence Kabul edilmeyebilir
Aklıma nedense tokici başkanın istifa ettiği gün geldi.
Vay anam vay.
Bu olay iyi karşılanmaz. Sayın Soylu'nun terörle mücadelesini beğenen ve takdir eden önemli bir kesim var.
"Cumhurbaşkanının talimatıyla" diye açıklama yaparsan böyle olur..
Gerçekten çok şaşırdım
Kesinlikle bana göre soylunun istifasını
Piyasa iyi karşılamayacaktır
Benim bile kafam da bir ton seneryo oluştu şuan
Yani ulusa sesleniş olacaktı istifa haberi geldi gerçekten çok değişik seneryolar yaratır millet
sercan yorum alalım ,ralli sebebi olabilir mi bu istifa????
Soylu istifa
Yıllar sonra gerçekten istifa müessesesi geldi TR ye
Ne güzel bir haber. gitti .:) Tabi bir oyun değilse. yarın göreve geri dönmese. sarayı kıramadım döndüm de diyebilir.
Suleyman Soylu istifa etmis.
Sn. Soylu pek cok yonden elestirilebilir. Ama terorle mucadelede basarisi tartisilmazdir. Yigidi oldur ama hakkini yemeyelim.
Terorle mucadele bosluk kabul etmez. Teror orgutlerine karsi bir yillik bir gevseklik ve ihmal gosterildigi zaman 5 yillik bir terorle mucadele sureci yaratiyor.
Suçu üzerine alıp istifa etmek onurlu bir yaklaşımdır. Kabul edilir veya edilmez. Ama gelişmiş ülkelerde yapılan bir hareket tarzıdır.
Panik yapmayin ben hallediyorum simdi. Never fear cause tospa is here.
Berat soylunun başını yedi...tabanda 10 kişinin 9 u soylu, biri Berat derdi...bu durum tabanda hoş karşılanmaz...reis iyice yanlış kararlar almaya başladı, kendi sonunu getiriyor yavaş yavaş.
Hakaret sayılmaz aslında
İslamiyet her yerde konuşuluyor her şey ona bağlanılıyor vs
adam sırf dindar diye herşeylerine evet diyorlar
Ben buna karşıyım
Dua ile virüsmü gider
Yoksa
Röntgenmi çekilir
Ecnebi dediklerinin mallarını kullanıyorlar onlara küfür ediyorlar eğer ithal etme durumumuz olmasaydı emin olun ülke diye bir şey kalmamıştı
Sırf namaz kılıyor oruç tutuyor ağzından allah lafı düşmüyor diye hırsızlıklara yalana dolana göz yumanlar benim için apodan esatdan farkı yok
Bazen laflarım aşmış olabilir ama her şey İslama ve allaha bağlanması bana mantıklı gelmiyor
Adama hırsız de umrumda değil ama İslamiyeti kullanarak hırsızlık yapıyorsun dediğinde hemen allaha küfür etme yalanını uydurarak beni kötüleyip kendine yandaş arkası çıkarıyorlar
Yani
Herşeyi Allah ile bağlamda bulunanlar inandıkları öbür dünyalarına kadar beklesinler orada hesaplarına baksınlar
Benim analizime göre
Erdoğan’ın en sağlam kale olarak gördüğü kişi idi
Soylu
Çünkü onca olayda birlikte yürüdüler ve ülkenin en önemli olan bana göre bakanlığını yönetti adan
İstifası kesinlikle iyi bir düşünce oluşturmaz
Bir ton seneryo yazılır buna
Bana göre
Sen veliahta saygı göstermezsen, bazı riskler almış olursun.
Veliaht, velinin yanında,
sen kilometrelerce uzakta,
hata yapmaman lazım,
ki hepimiz insanız.
onun için tospa kardeş,
bu iş çinin beceriksizliği olabilir.
amerika çini beceriksiz göstermeye çalışmış ve dünyayı kaosa sürüklemiş olabilir.
hasılı bu corona konusunda trup çine saldırmaz ise,
bil ki bu corona çin ile amerikanın yaptığı salaklıklar neticesinde kucağımızda patladı.
O zaman şunu mu anlamalıyız. Sokağa çıkma yasağı ve/veya açıklama şekli Soylu nun kararımıydı.