TEB den oran alan var mı.
Printable View
TEB den oran alan var mı.
Paranız zaten burganda ise ; parayı elden alın. Dışarı çıkarak ; eşinize teslim edin ( veya bankanın içinde yapın ) eşiniz '' merhaba tanışalım sizinle '' desin ve hesap açtırın. Kendi internet sitesinde zaten hoşgeldin faizi 14,75 yazıyor. Sonra alt paragrafa yazmışlar. _ Size özel oranlarımız şubelerde m.t. leri ile görüşün - demişler.
Evet TEB ve deniz gibi bazı bankalardan da oran aldım ama, yazmaya değmez. Bu tip bankalar daha çok esnafla, şirketlerle KOBİ kredi vs. işleri tercih ediyorlar. Müşteri temsilcileri çok bilgisiz. Bir oran istiyorum, en az 30 dk. bekletiyor. Bir dizi gereksiz soru soruyor ve ortam geriliyor. Maaşımı teb den alıyorum, kredi kartı ve diğer yan hizmetleri iyi diye. Her defasında cepte teb için ararlar ama çalışmam.
TEB ,Bugün 32 gün 250 üstü tl. ye 14,15 verdi.
Deniz 14 dedi.
Çok tuhaf ama Vakıf basmane şb. dün akşama doğru 15 verdik, fakat şu an 14,50 dedi. Bana inandırıcı gelmediği için yukarıya yazmadım.
mrb,
bugün için 5 bank içinden aldığım en iyi oran anadolubank 260K için 32 gün %14,75 oran iyi geldi. Halk bank geçicem. Fakat anadolubank ile çalışmadım. EFT alıyor, eft miktarı ne,valor kaybı var mı? bilgisi olan paylaşabilir mi?
16.6.2017 tcmb fonlama verileri
GLP : 95.4 milyar TL faizi %12.25
TL Depo: 10.4 milyar TL faizi %9.25
Ağırlıklı ortalama fonlama faizi : %11.95
Anadolu bank ile alternatifbank karıştırmıyoruz değil mi ? Ben bu sabah izmir Basmane de en iyi oran 14,25 aldım. Hatta 15 dk. konuştuk faizler üzerine.. Zaten aile bankası, henüz 15 vermediklerini, milyon altına da 14,45 den yukarı verilmediğini inatla söylediler. İyi almışsınız siz.
Deniz bana 13.25 dedi saka gibi banka.
teb14.75, 93 gun teklif etti.eft limiti 100k yukari cekemem diyo yani girdinmi cikma diyor .eftde ucretli.
Sekerbank ta mt bile yoktu guvenlik soyluyo oranlari hakketen komik ilgisiz bi banka.bu bankalar bukadar ilgisiz bilgisiz mterler nasil mevduat topluyolar
Finansa sordum 13.50dedi. katarlilardan sonra iyice sacmaladilar.
E.turuncu actim bende biraz orda takilacam.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=7135&page=23
Geleneksel hissenet yarışmamız yeniden hizmete açılmıştır
3 hisse seçin linke ve topiğe yazın bir hafta yarışalım.
Teklif anadolubank'tan mt ile telefon ile konuştum genelmerkeze sorup size dönelim dedi 10 dk sonra aradı 14,75 dedi
hoşgeldin faizi değil diye konuştuk, temditlerde aynı oranı veririz dedi. Şube taşrada diyelim☺
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hesaba gore 1 bardak cay 1 dolar.
Ortalama kazancin 550 - 600 USD. oldugu bir ulkede cay bu kadar edermi ?
Bazı durumlarda şube hedefleri adına agresif fiyatlama olabiliyor hatta 0.25-0.30 gibi farkları şubeden de verebiliyorlar
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Şu anda çıkış yaparlarsa kapı çok dar, hepsi çıkamaz.Ezilenler olur. Bunu iyi biliyorlar, ancak 1 senelik bir süre boyunca dar olan kapıyı hafif hafif genişletirlerse ve kademeli olarak çıkış yaparlarsa hemen hemen hepsinin elde ettikleri karları realize etmesi mümkün olur. bunu ben düşünebiliyorsam, herkes düşünebilir.
Kapının genişletilme zamanını ve kademeli çıkışın keskinliğini tcmb ağırlıklı ortalama fonlama faizinin zaman içindeki seyri belirleyecek.
bloomberghtden alıntı
"FAİZE MÜDAHALE EDECEĞİZ"
Kredi Garanti Fonu (KGF) piyasayı rahatlattı, teşvikler yatırımcıları harekete geçirdi. Faiz konusu, bu konuya da müdahele edeceğiz. Serbest piyasa... Biz öyle bir müdahale yaparız ki, yatırımlarımızın önünü açmış oluruz. Eğer yüksek faizlerle biz yatırımcıyı köşeye sıkıştırırsak yatırım durur, netice alamayız. İstihdam teşvikleri de çok ciddi kolaylıklar sağlıyor. Vergi indirimleri de yine yatırımcılarımız için önemli.
Faiz'e nasil mudahale edecek ?
Bir de onu soylese..
yine sifir faiz geyigine basladi, dolar topladi herhalde... dovizi atesleyecek bir kac sey daha soyler ondan sonra bakin kilicdar yuzunden doviz yukseliyor..
Banka Mevduat Faizleri topiğinden Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz topiğine transfer olma zamanı geliyor demek ki?
%15i kac kisi alabildi su forumda sehir efsanesine donustu is.
Faizlerin düşmesi enflasyonda ki düşüşe paralel olmayacaktır. Çünkü fed yıl sonu bilanço küçültmesine başlama olasılı ayrıca dış borç ödemeleri de özel sektörün var. Cari açığıda baz aldığımızda , önümüzdeki aylarda artışın devam etmesi gerekir. Doları bankalar ve işini bilen kurnazlar tl mevduatcılarına yüksek faiz vererek ucuza almak isteyecektir diye düşünüyorum. Yanlış bir düşünce midir?
http://www.bloomberght.com/haberler/...ahale-edecegiz
Galaxy S8 cihazımdan gönderildi
Adamin icine oturmus 5 tl sayıklıyo hala sen bekleye dur.
Hadi bakalim bilanco sezon acilmistir paylasimlar baslasin ilki de benden gelsin...usenmeden sabahtan telefonla aranmistir ...pazarliksiz...100 k ustu tbank 32 gun 14.80 yeni giris ..odea 125 k icin soruldu.. 80 k oksijen sarti ile 45 k 50 gun 14.75 dendi...sanirim miktar ne kadar artarsa oranda o kadar artabilir odeada .
Bugun ykb donusum vardı.
Hesap acılırken MT 3 ay boyunca oran aşagıya dogru değişmez dediği halde 13,30 dan acılan hesap 12,70 den temdit yapılmış.
Kapattım hesabı.
döviz borçlu şirketlere hedge şartı düşünülüyor haberi doları 3,49 dan 3,51 e çıkardı.