Parasıyla değil mi?
verin parasını alın istediğiniz notu.
Moody's vermedi mi hemen 100 metre ilerisinde Ficht var oda mı vermedi 100 metre ileride S&P - Standard Poors var.
parayı veren düdüğü çalar.
Printable View
Parasıyla değil mi?
verin parasını alın istediğiniz notu.
Moody's vermedi mi hemen 100 metre ilerisinde Ficht var oda mı vermedi 100 metre ileride S&P - Standard Poors var.
parayı veren düdüğü çalar.
Izmir de bugunku vaka sayısı 600 uzerinde
Fahrettin dayı mizrak sigmiyor cuvala
15 temmuz şehitleri icin toplanan paralar nerede dedi o gece yaralanan bir gazi sopa yedi akp lilerden :)
Bunlari hala savunanlar aklini beyini yemis zavallilar kendileri bile savunmuyor artik
İnsanları İsrail e kafa tutacam diye Mavi Marmara gemisi ne bindirip daha sonra ölenler için biz mi binin dedik diyenler şimdide Suriye lilere yazık günah diyorlar.
Kafaya bak. 3 sene sonra en çok belayı da Suriye lilere bunlar okur
İşine geldiği ve canı istediği şekilde Müslüman bir kesim.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye’deki geçici koruma altındaki kayıtlı Suriyeli sayısı 20 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla bir önceki aya göre 9 bin 174 kişi artarak toplam 3 milyon 609 bin 884 kişi oldu. Bu kişilerin 1 milyon 689 bin 579’unu (%46,8) 0-18 yaş arası çocuklar oluşturuyor. 0-18 yaş arası çocukların ve kadınların toplam sayısı ise 2 milyon 548 bin 693 kişi. (%70,6)
"İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Türk vatandaşlığı verilen Suriyeli sayısı 110 bin olarak açıklandı. Bu kişilerin 53 bini yetişkin, 57 bini ise çocuklardan oluşuyor. (30 Aralık 2019 tarihi itibarıyla)"
ne çok oy almışlardır di mi? :))) kafalar kıyak galiba.. :drunk:
Nazi kampları denince aklıma
Uygur Türkleri geldi.
Amerika bile çine yapmayın yazıktır diyor.
yahu
bir wv fiyatı 350-400 civarı şuan
bu parayı kazanmak için çocuklarınızın kaç sene çalışması lazım
en basitinden hesap edin
yunan çocuklarının dötü layıkta sizin çocuklarınızın değil mi wv koltuğuna.
madem ekonomi tavan
yarın çocuğunuza sıfır vw alında görim :he:
merso değil he vw
Ayran kafası sizinki. Suriyelilere maaş bağla, hastanelerde öncelik ver, okullara yerleştir neymiş din kardeşiymiş. Adamlar savaştan kaçıyoruz diye sahillerde nargile keyfi yapıyor.
Kardeşim Esad diye ailece tatil yaptığın adam işine gelmeyince katil Esed oluyor. Nerden baksan tutarsızlık.
Mesele topumun demografik yapısını değiştirip ülkeyi araplaştırmak. Bunun kılıfı da insanlık yapıyoruz savaştan kaçanları alıyoruz. Sınırda kamp kurarsın çadır kentte yaşarlar. Ne diye ülkeye dağıtıyorsun bunları
bende diyom 661 nolu sayfaya niye giremiyom.
cepten baktım full kırnızı nokta yapmışsınız asdas. :he:
ekonominin berbat olduğunu göstermek için nota falan ihtiyacımız yok
işsizlik almış yürümüş rekorda.
mb rezervleri bitirilmiş
illa birinin notumuzu düşürmesi gerekmiyor bence durumu göstermesi açısından
herkes notumuzun farkında
ayşe teyze bile.
VW TOGG yüzünden vazgeçmedi mi ? Mesela almanlar manisaya fabrika kurmayı düşünürken, hazır adamlar vazgeçmişken biz manisa yerine gemlike kurmaya karar verdik. Oysaki almanlar herşeyi hesaplamıştır. Yapıştır geç işte almanlar çıldırsın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben gayet ayık durumdayım. gerçekler acı geliyor galiba. alıntıda yazdığı gibi geçici koruma altında gelenler. her gelene vatandaşlık hedefi olsa Avrupa'ya veya düzelirse Suriye'ye nasıl geri gönderebiliriz? görüşlerimi objektif yapıyorum.. "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" demek bile rahatsızlık yaratıyorsa daha da birşey demek gerekmeyecek..
Allah selamet versin.. :whistling:
arkadaşım sabahtan beri yazıyorum..
mezheplere, tarikatlara, hadislere vs karşıyım, yani reddediyorum..
nereden reisçi oluyorum veya izlenimi yaratıyorum anlatın da öğreneyim..
Türklüğümüzü de kabul etmeyeceksiniz neredeyse..
Bugün yazılanları bir daha gözden geçirin bence..
Butip durumlarda oylama yapılmaz.
Suriyenin bu hale gelmesine izin verilmemeliydi.
aklınız kesmedi veya engellemeye gücünüz yetmedi,
o zaman sınıra yakın bir yerde onları iskan edersiniz.
onları vilayetlerde ucuz işçi deposu olarak kullanmazsınız.
Ve sorunu ve külfeti birleşmiş milletlere yıkmaya çalışırsınız.
Suan mülteciler ucuz iş gücü. Çocuk odası aldık kurmaya gelen 3 kişiden biri Türk diğer ikisi mülteci.
Ülkemizin sosyo ekonomisi bunu kaldırmaz. Zaten kaldıramıyorda.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en hüzünlü yanı da
10 yıl önce rahmetli erbakan,
sırada suriye var.
aman dikkatli olun, orayı parçalayacaklar diye ders veriyordu.
hiç siyasetle işim olmadı, benim bile aklımda kaldı
ama öğrencilerinin aklında hiç kalmamış.
halbuki özaldan beri 1 koyup üç alamadığımızı öğrenmiş olmalıydılar.
Allahtan meclis bizi Irak günahından korudu.
suriyenin önemli bir kısmında artık savaş yok.. isteseler gidebilirler.. burada her türlü ihtiyaçları karşılandığı için gitmiyorlar.. Esad af ilan etti.. gidip elini opeceksin.. af edileceksin.. abartmaya gerek yok.. burada sanki herkes mr erdoğan ı seviyor mu ?? aynı hesap.. mülteci olarak değiller burada.. sıgınmacılar.. herhangi bir politik hakları yok.. gidemezler diye drama yapmaya kimsenin hakkı yok.. günü geldiğinde gitmeleri gerekiyor..
bu kadar sıgınmacı resmen işgaldir.. kimse humanizm kasmasın.. Türk devletinin geleceği düşünülmeli.. bu halka sorulmadı.. kanunsuz biçimde akapenin suriyenin içişlerine karışması nedeniyle çıkan olaylar neticede bunlar.. baş sorumlu akapedir..
bilirkişiler zamanında çok söyleyip yazdılar..bakın bu Suriyeye ABD ile birlikte cephe alıyoruz ama bunun sonuçları çok ağır olur bu yükü kaldıramayız bedelli ağır olur, dediklerini dün gibi hatırlıyorum..sonuç ortada..çekirge istilası gibi şimdi heryerdeler
politik duruşunu ona göre yapacaksın.. dramalardan etkilenmeyeceksin..okyanus aşıp gitmeyecekler sonuçta.. sınırımız olan kendi ülkelerine gidecekler.. irade önemli.. yılma.. hiç bir hakları yok.. drama ile etkilenme.. Turk halkı bu iradeyi gösterirse gidecekler..
akape drama yapacaktır.. aldanmayın.. hiç bir hakları yok.. bunu bildikleri için drama yapıyorlar.. nasıl geldilerse gitmeleri gerekiyor.. suriye de savaş bitti artık..
Pandemi biter sınırlar açılırsa bir çok kalifiye eleman özellikle tıp camiasının bir bölümü yurt dışına kapağı atar diye düşünüyorum.
Dışarıya dövizin kaçmasından çok daha kötü bir durum bence.
Ntv de hatırlar iseniz daha yeni sayilir canlı yayında çocuğun biri büyüyünce Almanya da doktor olacağım diyordu.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye ye arada tampon ülke olacaksın bunları Avrupa ya geçirmiyeceksin denmiş, biz de görevimizi yapmışız.
Suriye lilere acıdık aldık diyenler azıcık ahaber i kapatıp başka yayınlara baksınlar, varsa yabancı dilleri dışarıyı da okusunlar. Acıdın yazık günah diye aldın da para gelmeyince neden gönderirim diyorsun? Yazık günahtı hani.
Hemen samimiyetsizlik. Tümü aynı bunların.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rusyanın yaptığı süriyenin yeniden imarı konusunda,
mali olarak olmasa da psikolocik olarak destek verilmeli.
tüm platformlarda bu görüş desteklenmeli,
ab de bu işe katkı sağlaması için dürtülmeli bence.
ama büyük pencereden bakınca, siyonik masonik evancelik güç,
parçalamak için o kadar uğraştı, tekrar imar olunmasına izin veri mi?
Neyse İranı korumak lazım.
planlarda o bizden önceydi.
bizde zaaf görürlerse bizim peşimize de düşebilirler.
Allahtan ekonomimiz pik yapıyor.
Yoksa durumumuz pamuk ipliğine bağlı olurdu.
vatandaşa değer vermek, onun görüşünü dinlemek ve dikkate almaktır..değer verilmeyen insana ben senin yerine düşünüp karar veriyorum demeyi ben kabul etmiyorum..herşeyin başı DEĞER dir..
ayrıca.. hiç bir durumda vatandaşlık verilmemeli.. eğer şu anda gönderme konusunda bir sonuç alınamıyorsa bu onları vatandaş yapmanı gerektirir mi??
hayır..
yurtdışında mesela abd de yuzbinlerce Turk var.. çalışma izni ile yaşayan.. bu izinleri bitince tıpış tıpış geliyorlar ülkemize geri.. abd bunlar ağladı diye vatandaşlık veriyormu ?? sadece isterse.. bağlayıcı hissetmiyor kendini..
aynı durum.. suriyeliler zaten çalışma izni var gibi bir şey.. kimse karışmıyor..gitme vakitleri geldiğinde çalışma izinleri bitti deriz.. olay bu kadar.. vatandaşlık vermek ilerde bu problemi çözecek hukumetin elini bağlamak demektir.. ülkeye yapılan en büyük kötülüklerden birisi olur.. vatandaşlık verilmemeli.. bu takdirde her durumda olay çözülür geriye giderler..
Akdenizde üztümüze kurgulanan oyun,
acaba irandan önce bizi mi hışır edecekler diye düşündürmüyor değil.
veya oradaki tansiyonu düşürme karşılığında iranın kellesini isteyecekler.
İrandan sonra kaşınızın üztünde gözünüz var deyip, bize saracaklar.
ekonomimiz güçlü olduğundan, yaptırım, soyutlama tarzı bişey denerler herhalde.
tek olumlu senaryo, Amerika Çine dönerse 5-10 yıl kazanırız.
ama eninde veya sonunda bizim için de gelecekler.
akape abd nin projesinin peşine takıldı.. 2008 de bodrumda tatil yaptıkları Esad 'a cephe aldı..
o ülkenin içişlerine karıştı.. başımıza sayısız bela açtı..
bu ülkenin 100 milyar dolardan fazla parasına ve bir çok asker ve vatandaşımızın hayatına mal oldu akapenin bu rezil politikası...
Suriye fiyaskosu çok bedel odetir odetecek dış politika çökmüş yazık bu millete öyle insanlık yaptık aldık baktikla olmaz bu işler.
Bir sakinlik olsa şöyle sürekli tansiyonu yükseltmek doğru değil.
Sanki Osmanlı'nın son zamanların da olduğu gibi batıda Afrika'da Kafkaslarda vs. Cepheden cepheye koşup yorulduğu gibi yorulduk o işin sonu malum işgal ve kurtuluş savaşı.
Soğumaya ihtiyacımız var yoksa motor yatak saracak.
https://cdn.iha.com.tr/Contents//200...0805_22123.jpg
oldukça samimi bir kare.. ama 2-3 yıl sonra kibirle ve abd planlarının peşine takılarak o ülkenin içişlerine karıştı akape.. gelinen rezil nokta bu kibrin sonucudur..
vatandaşlık verilmemeli diyorsunuz ama zaten bir çoğu aynen şöyle diyor; bizim de aynı sizin kimin kimliğimiz var, aynısı diyor..