Altından hele gramdan bir cacık olmaz bu sene ... 500 ler bile zor kanaatimce. Ytd...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Altından hele gramdan bir cacık olmaz bu sene ... 500 ler bile zor kanaatimce. Ytd...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acaba Amerikan borsaları neden yükseliyor?
Hem de dünkü seçim sonuçlarıyla kongre 50-50 yumurta tepesi "belirsizlik" haline gelmişken?
Grafiği dün hazırlayıp, bazı forumdaşlarla paylaşmıştım.
Üstüne yazdıklarım dışında bir kaç hususu eklemek isterim.
"Faiz enflasyona sebep olur" yanılgısının bir başka versiyonu da "faizler artarken zarar edilir" ibaresi
ABD tahvil faizinin artması bunlardaki paranın bozulup borsalara ve diğer sermaye yatırımlarına kanat çırpmasının göstergesidir.
2016-2017 Yellen teyzenin faiz "verişi" ve borsaların dörtnala atağa kalkması...
ABD enflasyonu-faizi sever, 1,5-2,5 % enflasyon ekonomilerinin gübresidir.
Kaç kez bu çevrim oldu 2008den beri... Sayısını unuttum.
"Faiz çıkarken de düşerken de para kazanılır"
Altın da yuvarlanır, Dow Jones da mega TOBOsu hedefine gider.
https://i.hizliresim.com/K5891Q.png
CAPITOL BUILDING BREACHED AND LOCKDOWN ORDERED IN BOTH CHAMBERS. - CAPITOL POLICE
Abd karıştı
Benim de çevremde soran çok alan çok şimdi onlar borsa ne alemde demeye başladı..
Acab diyordum ülke de hala borsaya girmeyen mi kaldı..yeni akış mı olacak aklımda deli sorularSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiyede olsa trump ı hapsolurdu
A haber vs ne diyor merak ediyorum
Resmen darbe girişimi bu kadarını beklemiyordum valla
Sakın bu forumu bırakma...
Böyle analizlere ihtiyacı var bu forumun..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Kızıldağ tüm dünya piyasalarını nasıl görüyorsunuz...
Düşünceleriniz önemli..
Ve ciddiye alıyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alaysalardan bizon sürüsü geçsin demiştim.
22 topikte acaba beddua eden mi oldu bana her hafta bir uzvumdan sakatlanıyorum bir de buradan helallik alayım dedim bayram günü .
Olmazsa barışalım 31 inçi başlığı ben açayım Şubat ayında öpüp barışalım ayılarla
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Trump kurduğu düzenin değişmeyeceğini düşündü, düşündürdü. Öyle bir korku salmış ki, İngiltere AB ye yeniden girmek istese şaşırmamak lazım. Şimdi dünya Trump tersi bir oluşuma yöneldi. Evet pandemi var kimse inkar etmiyor, ama 12 yıldır görülmeyen metal fiyatları soğumak bilmiyor. Trump gitti dünya ticareti Barış imzaladı. Biden sonrası ticaretin hızlanacağı bir dönem olacak. Bizim borsamızda ilginç bir durum var. Evet ben ikna oldum dolara tövbe ettim hisse almak istiyorum diyene raflarda kalan THY vakıf ve Halkbank veriyorlar başka seçenek kalmadı. Diğer hisseler uçuz olmasada korunuyor. Bu pek badem işi değil. Bazen insan inanmak istediğini sürekli diline getirir. Açık açık devasa bir yabancı oyunu içeride. Pandemide mal saklama deposu garanti yatırımın içini boşalttı malı kendilerine çekti yabancılar. Emaneti henüz yeni aldılar. Muhtemelen 82-82 164 bin endeks gelir. Hükümet için darbe neden söyleniyor, seçimle gideceği olmadığı için. O zaman erken seçim de yok. İçeride faiz dolar denklemi tabelada çözüldü. Swap anlaşması not artırımları hazirana kadar görülebilir. Doların 2018 hezimeti asla unutulmaz. Tüm TL varlıklar dolar bazında izlenirse karar vermek kolaylaşır. Özetle tüketim ve ticari yönde baskılanan küresel bir açlık var. Ticaretin yeniden açılması basılan paraları borç ve dengesiz alacakları unutturacaktır.
abdde sıkıyonetim ilan edileceğine dair iddialar var..hala daha eksiye geçmesse con cons bu borsayı bırakmak lazım
ABD shortlanır mı buradan arkadaşlar... Ne dersiniz?
Değerli arkadaşlar çözemediğim bir mesele var açıklayabilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
Kanal istanbul yapılacak değil mi? 50 milyar dolar gibi bir maliyet getirecekse bu para nerden bulunacak? Haberlerinin dahi bozulacak bütçe dengesi sebebiyle dolar kurunu yükseltmesi gerekmiyor muydu?
Herkese sağlıklı günler dilerim.
'Kanal İstanbul’un planları askıya çıkıyor'
kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...kiyor-41704247
Biraz APPLE put opsiyonu almayı düşünüyorum. Teknik analizim iyi değil. Temel çalışıyorum. Son 3 yıldır ciro ve karlılık sabitlemiş, fiyat 3 katına çıkmış. Rakipler de güçleniyor. 60-70 USD'ye düşer mi 1 yıl içerisinde? Teknik ne der acaba?
ABD'de göstericilerin barikatları aşarak Kongre binasına girmesi üzerine Kongredeki oturumlara ara verildi ve Mike Pence bina dışına çıkarıldı. -AA
ABD'nin başkenti Washington'da çıkan olaylar nedeniyle yerel saatle 18.00'den sonra şehirde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
ABD de çadır karıştı.
Noel anne Kamala HARRİS halkını teselli edecek. :cool:
Uzun zamandır görüşmediğim ve finansal piyasalarla alakası olmayan bir arkadaşım en son görüştüğümüzde yüklü kredi çekip gram altın aldığını söylemişti. O gün elimdeki tüm altın miktarını sattım. Bu kadar ayağa düştüyse bir enstrüman anında sıvışmak gerek. Sağda solda Abka nın dediği gibi 500 üstünden grama giren bir dünya insan var. Onların canına okumadan bırakmazlar.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarını keyifle okuduğum kişilerden biri. Teşekkürler paylaşım için
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd deki olaylar bizi ne kadar etkiler bilmiyorum ama içerde Boğaziçi protestolarının fiyatlamasını bekliyorum açıkçası. Cumhurbaşkanı nın konu ile ilgili açıklaması ne olacak merak ediyorum sert çıkışlar olursa piyasa için olumsuz olmaz mı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abd borsaları dünyanın kara para aklama yeri...başka ülkede olsa çoktan gümülemişti...
Benim de hiç ilgisi olmadığı o tip işlerle .
5-6 kilo 14 ayar yüzük künye bileklik bilezik aldı 5-6 ay boyunca 120 den başladı 250 tl yi geçince bıraktı .
Herkesin çevresinde başarılı olanda vardır başarız olanda
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
https://twitter.com/someknew/status/1346916071245193218
Bizim çocuklar darbe yapıyor.:kahkah:
Trump: evde zorla tuttuğumuz 175 milyon abd liyi meydanlara bekliyoruz! Evet büyük amerika bu.. gücünüzü gösterin. İlk tankı kapana 5 paket makarna!
'Bu, ABD'nin bir darbe girişimine en çok yaklaştığı zaman'
Washington D.C'nin eski polis şefi, "Bu, ABD'nin bir darbe girişimine en çok yaklaştığı zaman" dedi.*
berat albayrak gönderilmesi sonrası..... piyasa küresel sisteme bağlandı.......akşam longdum bakıyorum dow yükseldikçe bizim piyasa veriyor..
döndüm şorta.... sonra bu haber.... her şey ayarlanmış vaziyette.....
en son 1674.75 de longta kaldık hayırlısı olsun....
HAKAN AKBAŞ
@hakana
·
12d
Haftalardır bugünü hazırladı. Daha dün “çok vahşi olacak†diyen #Trump çetesini isyana bizzat azlettirdi. Kongre binaları basıldıktan sonra “şiddet yok†diye şimdi tweet atıyor.
Trump azledilip isyana teşvik ve ihanet suçundan hapse girebilir.
https://twitter.com/fatihaltayli/sta...16939189399562
Kaleyi ele geçirdi bizim çocuklar.:cool:
Amerikan borsalarına göre darbe ile en ufak bir alakası yok. Herkes siyasi kariyerine göre oynuyor.
İşin en ilginç yanı bir sonraki seçimde trump isterse tekrar aday oluyor. Umarım bir sonraki seçimde bağımsız aday filan olmaya kalkmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi