FED desen neyse de honey )..
Printable View
Ben stopsuz pozisyon acmam.
Conscum gazoz kapagi ile oynamiyoruz .extre at dediler atamadin . madem bu kadar islem yapiyorsun losev dekontu at dediler atamadin :) yani senin yadigin pozisyionlar dikkate bile alinmiyor . Ha extre losev dediler
Bende sana sunu soyluyorum Senin Viop da bulunan teminatin sayet varsa tabiki gazoz kapaklarindan bahsetmiiyoruz
benim cuzdanimda bulunan nakitin 3 de 1 i kadar bile yoktur :)
Hodri Meydan Kaybeden losev e 5000 bagislasin :)
Çok kolay para kazandırdılar millete
Böyle keriz pala olur mu hayret yahu
PaZartesi gel Perşembe okkalı kar da ol 😊
Kaç bin puan oldu yiğen😁😁😁
Arkadaş bizde de hata var big short gelmiş, bu düşüş normal
Daha big short longa geçecek falan filan ohooo.
Böyle iddialara bayılıyorum..ama yanlış anlaşılır..20 bin puan shorttan kazandım diyen losev dekontunu atsın..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakfımız üzerinden esas gerekleri yapıyoruz şükür, ama buranın hatırı için de özel bir yardım daha yaparız inşallah..
Bizde gereği olursa stop yapıyoruz ama siz gibi değil genelde.. Bknz. hisse.net ar$iv 11-12 Mart 2020 diyarları..
Para mevzusunu sen gibi yaşayıp telaffuz etmek tarzımız değil Culpable..
Allah herkese gönlüne göre versin inşallah..
Emeği geçenlere teşekkürler arkadeşler
Tüm short pozlarım kapanmıştır
Allah bin bereket versin ...
Ben kaçar 🤪🤪🤪🤪
4 günde temiz puan bıraktılar 😎
Çalı dibine geçelim parayı ezelim
Lösev iddiası çok güzelmiş. Benim de şöyle bir önerim var. Mesela poz konusunda iddialaştığımız zaman iddiayı kazanan arkadaş 20 TL 50 TL gibi komisyon parasına bile denk gelmeyecek çok küçük sembolik bir bağış yapsın, dekontunu da buraya atsın. Hem şanımız yürür hem de hiç hissetmeden hayır işi yapmış oluruz. Ne dersiniz?
bofalocuk,
bir ufacık turşucuk.
80 bin lönkü var,
10 milyon lira ile spotu mındar etti.
biryerde bir tuhanflık yok mu? asdas. :he:
Uygun ayar makas çek, garanitürlü bol olsun..
bozguş,
bu bigşort civa gibin.
bundan anekdar filan alınmaz.
seninkilere göz dikecez artıkın ve mecburen. asdas. :he:
Bunu bile.yapmiyor malûm şahıs..ben başlattım bu iddiayı..
Tık yok...
100 lira dahi atsa kabulum.bagis miktarının önemi yok long pozdan kar edersem aha buraya atarım SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi hisselere oynuyorsun onu de hele.. şişe thy garan mart ayı kademeli lönk...
Aksen gibi hissen olsun sayın şahitSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekliyoruz hocam dekontuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mcginley abimiz ve vwap telden işlem yapan beni gene yanıltmadı.. teşekkürle mcginley abimiz..
https://i.ibb.co/F7R3rdt/Screenshot-...ip-Capital.jpg
Böyle devam pls az kaldı..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başarılar bravo.. duruşunu seviyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız hocam kendime ediyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1577-79 üzerinde olumluluk devam eder...long lehine
He he gelsin paralar.
Sabah biraz iddialı konuşmuştum.
İki kağıdım tavan. Birinden 28 lotum var.
Gübre 40 long oldum sabah. Hem tersten hem düzden çarptım.
Bu gübreye harbi gıcık olmuştum robotları bozuldu tavana giderken ne yapaaklarını şaşırdı.
172 binden beri longsun hatta adamla inatlaştın iddaaya girdin resmen 172 binden yükselecek dedin, forumda herkes şahit oldu, üzerine her düşüşte long dedin tekrar inatlaştın, tepeden neredeyse 10-15 bin puan düştü, çıkıp adamdan özür dileyip, tebrik etmek yerine halen hakaret yazıyorsun, sonrada diyorsunuz ki ben ceza alıyorum.
Ben consun savunmacısı değilim ama adam düşüşü bildi, eğer ki tam tersi olsaydı o zaman burada küfüre varana dek etmediğiniz laf kalmazdı, el insaf diyorum sadece.
işte bunun için seviyorum burasını. çocukluğumu hatırlatıyor. benim babam senin babanı döver:)
https://i.hizliresim.com/OE8oZL.png
Şahit 8.92 vermişim 8.97 gördü.
Biraz daha törpülenmesi gerek endeksin.