1 bile olmaz
Cola zero
Printable View
Aman Allahým, nasýl bir hayal dünyasý bu. nereden parça alýp taa nereye baðlamýþsýnýz. Montajýn da bir sýnýrý olmalý. :)
Bir cerrah olsanýz, kopan parmaðýn yerine fare kulaðý falan dikecekmiþsiniz, maazallah.
Bu kadar çarpýtma ile cidden uðraþamayacaðým. Kimse de uðraþamaz.
Size iþin doðrusunu anlatayým. Ben depremden korunmak için kafama BÝM poþeti geçiriyorum. C planým bu. Hadi size iyi günler.
telsizden bim poþetine kadar düþtü vatandaþ.
en sonunda zaten imamýn pamuðu var.
her durumda onada c planý vardýr tabi...
Terbiye yoksunu desidero74 ve alaycý djoz, gelin kariyer eðitim bilgilerimizi bir karþýlaþtýralým kimmiþ aç, kimmiþ sidikçi bir görelim. Evet desidero ben 98 istanbul iktisat uluslararasý iliþkiler mezunuyum, master 2001 abd Syracuse University den, Doktoram 2007 CUNY graduate center dan.2004-2007 arasýnda ABDliler baþarýlý bulduðu için John jay college of criminal justice de hocalýk yaptým. 99--2007 arasý TC MEB burslusydum.Sonra ülkeye dönüp devlet üniversitesinde ingilizce ekonomi politik alanýnda ders veriyorum. 1 kitabým, 18 makalem, onlarca bildirim, 4 tane kitap bölümüm var. Bu makalelerin birinde 2016 sonunda yaklaþmakta olan ekonomik krizi yazmýþtým, fakültedeki ampüller de sizin gibi sidikçilik diye dalgasýndaydý.Yapamazmýþýz,, sallarmýþýz. Serseriymiþiz ya, okul olmazsa aç kalýrmýþýz ya.Siz de yazýn da görelim süper , uluslararasý saygýn kariyerinizi de sidikçiligimizden utanýrýz belki.
Ben de liseden mezun oldum.
Þey yarýþtýrmayýn yaw.
Ney ahahahahahahaha þey.
Ýdrar...
tabi insanlara kahve agzýyla sallayýp, okul olmasa açsýn demek vs saygýn duruþu ya türk milletinin. Diðeri de bilim yobazý demiþ tabii günde 5 vakit labaratuvara tapýyoruz, yobazýz biz. Adam komplo teorisiyle gelmiþ , ispat yok, dediði olaya dünyada atýf yok ama sana rahatlýkla yobaz diyebiliyor.Saygýn olmak bunu gerektirir zaten.
Valla sn loner bir yerde haklýlar.Bizde bilim yok ,üniversiteler saçma sapan insanlarla dolduruldu.Millet salla baþýný al maaþýný hesabý üniversitelerde.O yüzden ben sizin özgeçmiþe bakýnca hayretler içinde kaldým ve takdir ettim,sizin yerinizde ve imkanlarýnýzda olup da yurtdýþýndan gelen çok ama çok az insan vardýr,cidden çok takdir edilesi bir davranýþ.Bizim meslekte týp fakültesi veya uzmanlýk esnasýnda almanca çalýþmak artýk rutin bir iþ oldu,yeni almancýlar doktorlar:))))))))))
Aþý konusuna gelince bence olun,ama olmayacaksanýz kesinlikle hastalýða yakalanmayýn antalyada hastaneler dolmaya baþladý,yakýnda bu iþ patlar.
keþke hayat ciddiye alýnmayacak bir yapý olsa.
kendim olsam sadece ben .. dediðinde haklýsn
ama sevdiklerin.. deðer verdiklerin .. önemsediðin insanlar olunca ve bu bir kiþi bile olsa . o kiþi doðru kiþi ise eðer ..tek bir kiþi bile olsa.
ciddiye almakta fayda var.
Umarým patlar! Patlasýn ki hem saðlýk hem ekonomi ayný anda kombo kriz olarak masaya geldiðinde ampuller ne halt edecek görelim. 2001 den sonra derviþin hazýr politikasýnýn üstüne oturup kerameti kendinden bilmiþti çok sayýn büyüklerimiz. Bu kriz tam bir turnusol kaðýdý olacak. El mi yaman bey mi yaman ? Kapasiteniz ne , çapýnýz ne , problem çözme yetiniz ne , cümle alem görücek inþallah önlerine sandýk gelmeden önce. Tez zamanda kombo krizle paklanmalarý caizdir :kahkah:
8.20 kur 4 ayda 8.70 yapar konuyla alakalý belirtmek istedim
Son dakika! Cumhurbaþkaný Erdoðan, cuma namazý çýkýþýnda kendisine yöneltilen "Aþýsýzlara kýsýtlama gelecek mi?" sorusuna, "Durumu Kabine toplantýsýnda ele alacaðýz." diyerek yanýt verdi.
Borsa düþtükçe dövizde düþüyor ilginç:notr:...Dolar 8.41-Euro 10.
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/49JOWE.jpg
Vay mýna... Sahra çölünde, Arap yarým adasýnda yanacak ne buldunuz?
Karadeniz’de yangýn var mý?
Izlanda da bile orman yangýný var, sadece Kuzey ve Güney kutbunda yangýn yok.:oleyo:
Þakasý bile hoþ deðil, þaþýrdýðýma sayýn.:agla:
https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/49J0vA.jpg
Maalesef var gözüküyor, sadece Doðu Karadenizde yok.
TOMA'lar yangýnda kullanýlamaz mý?
https://s20.directupload.net/images/210730/64bgh38p.jpg
kartal ve izmit taraflarýnda bir takým ormanlarýn ateþ alarak üç günden beri yanmakta olduðunu haber veriyorlar.
odun için dersaadetin bu kadar sýkýntý çektiði bir zamanda yaný baþýmýzdaki ormanlarýn muhafaza edilemiyerek böyle israf edilmesi doðrusu cay-ý teesüftür.
bunlarýn muhafazalarýný taht-ý mesuliyete almak hakikaten becadýr (münasip olacaktýr).
30 temmuz 1878
Ýstanbul Valiliði: "30 Temmuz-31 Aðustos tarihleri arasýnda ormanlara girmek, orman çevresinde ve içinde mola vermek, orman alanlarýnda piknik yapmak yasaklanmýþtýr."
Erdoðan: "28-30 Temmuz'da 71 orman yangýný ne yazýk ki çýkmýþ vaziyette, 57'si kontrol altýna alýndý, 14 orman yangýnýný kontrol altýna alýnma çalýþmasý devam ediyor."
Erdoðan: "(Yangýnla mücadele) Az önce yaptýðýmýz görüþmeler neticesinde Azerbaycan da bir amfibi uçaðýný gönderecek."
Erdoðan: "Ýnsansýz hava araçlarýmýzla bölgelerin durumunu sürekli inceliyoruz."
Erdoðan: "(Yangýnla mücadele) Bugün itibarýyla uçak sayýmýz 5-6'ya çýkmýþ vaziyette. Bu uçaklardan Rusya'dan ve Ukrayna'dan aldýðýmýz uçaklar var."
Nereden bulaþtý nereden geldi farkedemedim. Bi yapýþtý günde 30 mesaj yapýþtýrýyor bot mudur nedir :D (laf ortaya, kimseyi alýntýlamadým ona göre) :):)
Maestroya laf yok patrik...
https://www.youtube.com/watch?v=5AluhkkgWPc