Şirketin her seviyesinde kendine güven tam :)
LİDERLİK kelimesinin anlamını bilen bir Allah’ın kulu şirkette yok zaten
Yazıklar olsun
İnsan içine çıkacak halleri kalmadı
Alma garibin ahını çıkar aheste aheste
Printable View
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun:byr:
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun :byr:
Paranizi calan ve buna aracilik edenlerin mailleri, atin hesap mail hesap sorun . Hirsiza ve ona aracilik edenlere karsi sessiz kalmayin . Yoksa daha cok enflasyon karsisinda emekleriniz erir gider bu hirsiz sirkette . Cemal Bey pisliklerini yazmaya devam ediyor , adamlar resmen malinizi gasp ediyor boyle giderse yarin bir gun Gubre fiyatlari da dusunce bu sirketi batirir bunlar , son 3-4 senede calinan para 500 Milyon dolara geldi neredeyse lotunuz *1.4 dolar kadar para en az calindi sizden !! Hesaplayin bakalim ne cikacak
cahit.oklap@tekfen.com.tr
caglar.gulveren@tekfen.com.tr
murat.gigin@tekfen.com.tr ( bas hirsiz )
ilhan.hazar@tekfen.com.tr
hakan.dundar@tekfen.com.tr
zekeriya.yildirim@tekfen.com.tr
sedat.eratalar@tekfen.com.tr
mehmet.erten@tekfen.com.tr
simplelife@simplelifehome.com
ali.pandir@tekfen.com.tr
mustafa.kopuz@tekfen.com.tr
reha.yolalan@tekfen.com.tr
Diger gubrecilerin halini gordukten sonra icim yaniyor. Gelip burada iyi bilanco geldi diye masal okuyan 1-2 arkadas vardi , senin iyi dedigin taraf baskalarina yaradi onlarda beklentiyi arttirdi . Iyi dedigin bilancodan beri sirket yuzde 3 dustu , digerleri de yuzde 10 artti en az . Bir de 3 senedir tutuyorum diyor bi tanesi , 3 senedir bu sirketin hisselerini tutan kisi bilanco ovuyorsa insaatta donen hirsizliklara sesini cikartmiyorsa ya kendisi sirket icinde yagli kaymak maas alan biridir ya da birilerinin burada milleti tahrik etmek icin kullandigi bir tetikci
Borsacı dede de tkfen demiş artık önünde hiçbir engel kalmadı hissenin:halay::party:
https://twitter.com/Dedeciragi/statu...Uviqnv3Zm4doHA
O cahil herifin bi caciktan haberi yok da birileri konusturuyor iste , onun lafiyla kalkacagindan degil . Oyle kolay mi koskoca tahtanin patrondan habersiz kalkmasi
ne yapsan boş en iyisi satıp sahole veya şişe cama geçmek .kalanlara bol kazanç tekfeniprotesto ediyorum haziransa 20 den aldım 33 ten çıktım. tekfen çekilmez taşınması çok ağır hisse.........sinirlerim bozuldu hasta oldum burada hoşça kalın.
Hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi kazanırsınız, bizim maliyetler diğer alternatifler düşünüldüğünde çok yukarılarda kaldığı için gözüken bayağı bir buralarda sürüneceğiz. Zaten yakında, o kadar adam denememize rağmen hiç birinden hayır çıkmadı gözüken bu Tekfen sizden başka kimsenin umurunda değil maalesef, bari birde sizi deneyelim diye şirketten YK üyeliği yada danışmanlık daveti alırsak ona da şaşırmayacağım doğrusu.
sayın veysel karani nikli kardeşim maximetu nikli kardeşimizin yazdıklarını okudukça sağlıklı bir ruh haline sahip olmak imkansız.şirkette pislikler fışkırıyor.her yerinden irin akıyor.bo sayfada maximetudan başka hiç kimse kalmamalı.o nun sahip olduğu hisse miktarı bizlerin en az on katı ve adam çok kazanıyor milyonları kaybetsede yaşı genç ve anladığım kadarıyla çok para kazanan biri inadına kalacam ve savaşacam diyor yolu açık olsun inşallah zafere ulaşır ve tekfen yönetimini alt eder amacına ulaşmak için başka çareside kesinlikle yoktur .inanın burada hasta oldum pisikolojik tedavi bile aldım kalın sağlıcakla. kardeşim. bol kazançlar.
Sayin bozoklu
Yolunuz acik olsun , ancak keske daha fazla sabretseydiniz. Bunlarla savasmaya devam edecegim elimdeki miktar bircoklari icin sinek viziltisi bir lot , ben yurtdisi santiyelerinde calisan bir emekciyim bakarim yasim da 36 gerekirse sirket batana kadar alirim zararim cikana kadar , 2.5 senedir santiyem pandemide durdugu icin calismiyordum o yuzden fazla lot takviyesi yapamadim , ancak kisa bi zaman icinde santiyme geri donuyorum her kazandigimi kemiksiz gider koyarim bu haysiyetsiz onursuzlarin sirketine zararim ciktigi an da dakika durmam. ZRarimi cikartmam icin daha da almam lazim , kelepir nasil olsa ne kadar calsalar da sirketin ederi belli . Benim icin bu sirket 2.5 milyar dolarlik bir sirket ve 4 kati fiyatta olmasi gerekiyor . Savasimiz da bu yuzden insaatta yapilan hirsizliklar yuzunden bu halde fiyat . Hala cikmis biri bilanco iyi diye bana laf atiyor Twitter da . Kardesim bu sirket 4-5 milyar kar etmeli su Gubre ortaminda sen sene sonu 2.5 milyar a razi olacaksan bu senin bilgisizligin.Benim kaybedecek bi seyim yok , canimi mi alacaklar gidecem yaptiklari pislikleri tek tek yazacagim , ta ki benden caldiklarini alana kadar . Dava edin diyorum , keske etseler girer avukatimla didik didik ederim sirketi yaptiklari katakulleri. Hesap veremeyecekleri isler var , en kotu gorevi kotuye kullanmaktan kaybederler. Benim Gubre ve hizmet tarafiyla sikintim yok . Sikintimin oldugu taraf insaat tarafini yonetenler , yk uyeleri ve tarimdakiler. Bas pislik Murat Gigin , aldigi her is batti , yaptigi her yatirim atil . Organomineral tesisine Ortak oldular altaca ile inek boku fizibilitesi bile yapamamislar satislar skandal . Tarim zaten her ceyrek zarar , yok kiraz mevsimi yok iklim degisimi palavra surekli . Emrah ince denen sovmen ortaliktan kayboldu . Sayin Karani de butun bu pislikleri bilen , telekonferanslara katilan oneriler sunan bir yatirimci ancak gordugum kadariyla cok kibar !! Bunlar kibarliktan anlamaz , paranizi calan hirsiza daha sert olmamiz lazim , namuslu adamlar belli sirket icindeki Hakan Goral Bey mesela yazdigim maillere tepki verdi sen ne dion dedi ; cunku kendisi durust bir yonetici , isini laygiyla yapan insaatcilar a hirsizsiniz caldiniz diyorum bir tanesi de sen ne diyorsun diyemiyor , yakinda sirkette calisan en alt duzeydeki adamlari da koymaya baslayacagim maillere , sefim mudurum dedikleri insanlar ne isler cevirmis gorsunler . Itibarlarini bitirecem benim emegimi calanlarin .
Benim kavgam baska , calinan son bilancoya ragmen fiyat hala ucuz , Ali Pandir artik bir sey yapmali guven vermeli bu firma guveni hakedecek bir tane adim atmadi 3 senelik yatirim surecimde
sayın maximetu ben 71 yaşındayım affınıza sığınırım siz benim evladım yaşındasınız. siz 3-4 yıldır bu pislikler karşısında somut bir şey yapma imkanınız olmamış olacağıda çok şüpheli çünkü siz çok acayip zengin insanlarla savaşıyorsunuz. siz diyorsunuz ki itibarlarını yok edecem diyorsunuz. elinizde bilgi ve belge varsa bir basın kuruluşuyla anlaşın basın yoluyla hırsızları rezil edin. üç beş kişinin yazı yazdığı tekfenin hisse net topiğinde bunu başaramazssınız.mail atarakta başaramazsınız. ama basın yoluyla ipliklerini pazara çıkarabilirsiniz ve siz 4 yıldır bunu neden YAPMADINIZ? belgelerinizi basına vererek yasal zemine taşıyın iddalarınızı.burada teşhir etmekle asla ve asla amacınıza ulaşamıyacaksınız sadece yazdıklarınız benim gibi küçük yatırımcıları hisseden uzaklaştırmaya hizmet eder başkada bir işe yaramaz bunuda asla unutma.şirketin gübre kısmı dışındaki bütün unsurları çürük ve zarar ediyor.şirketin içi boşaltılmış aslında.çok büyük bir yeni yapılanma istiyor. bunu yapacak çok yetenekli güçlü bir lidere ihtiyaç var .evet hisse çok ucuz ama gübre olmasa teknik olarak iflası gerçekleşen bir şirket.
saygılar ve başarılar sayın maxsimetu.
Basina da ulasmaya calistim , kerim ulker gecen yalan tekfen haberi yazdi ulastim kendisine konustuk hatta kavga ettim telefonda yaz dedim , yazamam dedi . Tum gazete ekonomi yazarlarina da yazdim , isterseniz mailleri atarim size . Benim elimden gelen budur, karsimda milyon dolarlik adamlar var , yapabildigimin en iyisinin savasini veriyorum , ama is ileri tasinirsa ust duzey siyasilere de ulasirim . Su anda muhalif biri olarak gidip medet ummak istemiyorum ancak devletin ust kademesinde siyasi gorus olarak karsit olsam da ulasacagim yakinlikta insanlar var . Sahsi meselemin arkadaslik iliskilerimin onune gecmesin diye ileri gitmiyorum ancak gerekirse onu da yaparim . Olur olmaz , beni kirdiniz gazetecilere niye yazmiyorsunuz dedikten sonra . Zonguldak chp milletvekili var bu tarz yolsuzluklarla ilgilenen ona bile yazdim . Yani benim capim budur , milyon dolarlik adam olsam nufusum olsa zaten buralarda ne ugrasacam forumda vs gider isimi kendim hallederim.
Yazdiklarimdan etkilenilecek bi durum yok , sirket hissesi kelepir diyorum zaten ama mevcut donen dumenlere ses cikartmazsak daha cok kelepir kalmaya devam eder . Biz niye diger sirketler gibi sirketin faaliyetlerine odaklanmak yerine bu ceyrek nerede calacaklar bilanco ne zaman sizacak diye bekliyoruz . forum sayfasi iste yaziyoruz gorusumuzu, birinin tetikcisi falan da degilim adim sanim belli , yasam standartim belli .Haram yemedim su ana kadar yiyecegim gun gelirse de boyle Kucuk isler icin elimi kirletmem:)
Sayin Balikci
Muhtemelen yurtdisinda santiyede olacagim ancak izin tarihlerime yakin bir tarihte olursa iki elim kanda da olsa gelirim . Izin alabilirsem 1 gun icin de gelirim , orada olmam lazim
Umarim bir kelek yapmaz sirket icindeki yamyamlar da ufak ufak akmasa da damliyor bir kac gundur . Takoz 95 lik bunak hisse falan satmazsa momentum donmus gorunuyor , piyasada daha ucuz sirket kalmadi , su Pandir bi guven verecek 2 adim atsa bir anda 50 lere atacagiz da piyasa guven bekliyor
Akşam kapanışa yeni zirve tazeleyebilir...
ziraat sagolsun. dün hedef fiyat verdi.. iki gündür alıyor...
Atakan bey kardeşim öyle duruma geldi ki artık çıkmış çıkmamış ilgilenen bir elin parmakları kadar kalmadı nerdeyse. Ben fi tarihinde benim için 1.85USD altı alım bölgesi demiştim ( demez olaydım ) ancak şu an oraya geldi. Para p.ç oldu küstük bir nevi inat olsun diye bekliyoruz şurada.
Sayin Karani
En kotuyu gorduk zaten , bu saatten sonra ne olsa bize koymaz 36 yasinda hayatimin borsa deneyimini kazandim , bundan ucuz kagit da kalmadi zaten o yuzden Pandira guvenecez pislikleri temizleme konusunda destekleyecegiz. Su ana kadar bir sey yapti mi Hayir !! ama gordugum duydugum buyuk bir kiyima daha hazirlandigi. Capital dergisinde roportajinda yeni 3. Kol sene sonuna belli olur demisti, ona sene basina kadar son kez sure veriyorum . Benim icin son 1 senede personel sayisindaki ciddi azalim olumlu bir adimdir, sirada dinazor kiyimi gerekiyor . Reha denen asalak falan hepsi temizlnecek
Sn Maximetu,
Yönetim kadrosunda bulunan personelin asli görevlerinden bir tanesi de alınan kararlara eğer inanmıyorsa ve şirkete zararı dokunacaksa gerektiğinde eleştiri getirmesi bir üstünü ikna edemiyorsa daha üstüne çıkıp ikna etmesidir. Yani ''bunların kararını ben vermedim nasıl olsa'' ile paçayı kurtaramıyor olmaları lazım.
Tekfen de olan şey körler sağırlar birbirini ağırlar misali 1 yapmış biri yemiş biri de hani bana hani bana demiş, ama ne oluyoruz yahu olur mu böyle saçmalık diyen olmamış maalesef ( buna YK üyeleri dahil ). O yüzden dediğinize katılıyorum kim ki bu zarar lar dan bir şekilde sorumlu ve de sesini çıkarıp ''ne oluyoruz yahu'' dememiş kapının önüne konulmalı, bundan önce onca paralar giderken faydası olmayan adamlardan bundan sonrada şirkete 5 kuruşluk hayır gelmez.
Zaten sirket ust duzeyinden YK , patronlar ve bazi insaat yoneticileri koydugum maillerimde bizzat calmasiniz da buna sessiz kaldiginiz icin insaat ve diger seylerde dumenlerden vicdani sorumlulugunuZ var hirsizliga yardim ve yataklik etmekten siz de sorumlusunuz dedim . Buna bir tek Hakan Goral Bey tepki verdi ki bana gore sirketteki en duzgun ve isinde basarili yonetici de o , mesaj aslinda bana cevap degildi , herkes Cc de bulunuyordu ve ben cevap verebiliyorum Hadi siz de cevap verin mesajiydi bazi insaatcilara ve bu pislige goz yummus yoneticilere. Isine yaptigina guvenen yazdi , digerleri tabi bizi kaile almadi ( caglar beyi haric tutuyorum ne zaman bir sey icin arasam detayli sorularima cevap vermistir, tabi sirket menfaatlerini korur olcude ) icraaci tarafta olmadigi icin ona da pek lafim yok , bilancoyu da ona gelene kadar sizdiran daha ustten birileri vardi 14 ekim gunu . O gun bilanco iyi gelecek diye yuklu varant pozisyonunda oyle boyle carpilmadim arti 3 olan endekste yuzde 6 yedikten sonra :) Mesela Zekeriya Yildirim , ne is gorur bu sirkette ne faydasi vardir !! Sirketin abisi desen herkes kendi havasinda herkes birbirinin kuyusunu kazio , icraat dersen yok , sirketin yuzu desen o zaten yok ekran basin vs . Toplanti moderatorlugu yapsin diye adam koymusuz oraya , mesela Cahit Oklap her Murat gigin imzasinda onunla beraberdi bu sirkette hala nasil durabilir . Reha mesela insanlarla alay eder gibi t bultene cikti halka arz surecinde nasil 1.4 milyar dolara 2008 krizi oncesi sirketi iteledigiyle ovundu. Pandir dan bekledigim oncelik icraatlardan biri bu isimlerin sene sonuna kadar biletini kesmesi , Pandira kizdigim cok konu var ama bu sirket icinde dolu klik var birden ucuramiyor anladigim kadariyla herkesi denge politikasiyla yavas yavas bilet kesiyor . Biz 3 ortagi konusuyoruz da daha Ipekciler, Erktinler onlar bunlar da ufak tefek de olsa hissedarlar var dolu adamlari olan sirket icinde , buyuk ciftlik olmus senelerdir zor is pandirin isi , oyle ihale alsin kar ettirsin diyoruz da once bir temeli atmali ki sonra insaa sureci devam etsin .
Ben en kotuyu gordugumuzu dusunuyorum artik hisse fiyati da dusse dusse max yuzde 15-20 duser bir borsa duzeltmesi olsa etse , ancak yukari potansiyeli Dogru hamlelerle yuzde 300-400 dur, o yuzden beklemekte sikinti gormuyorum acil ihtiyaci olmayan parayla bu sirkete yatirim yapmis kisiler bence uzulmez , 500 milyon dolar buhar olmus hali buysa sirketin bu rakamlar kaybolmadiginda ne olur siz hesap edin . Negatif degilim ancak bazi seylerin hizlanmasi icin sirketle savasmaya yazmaya devam edecegim
https://www.borsagundem.com/piyasa-e...se-detay/TKFEN
SAYIN VEYSEL ABİ SELAMLAR 2015 LERDEN BERİ TEKFEN BİZİM ÇİLEMİZ .....
DEDİĞİNİZ GİBİ 1,87 LERDE HURDA FİYATLARINDA SÜRÜNMEYE DEVAM...
DEFTER DEĞERİ ALTINDAN ÇOK TOPLADIM 18 ALTI HADİ 36 DESEN % 100 KAR VAR AMA DİĞER HİSSELERE BAKARAK DURUMUMUZ ORTADA...
ÇOK ŞÜKÜR PORTFÖYDE SEPET HER ZAMAN VAR DA DİĞERLERİNDEN DAHA FAZLA KAZANMAK NASİP OLDU...
HALKA ARZ FİYATI 4$ GÖRENE KADAR İNATLA TUTMAYA DEVAM....
SELAM OLSUN CEMAL AGA GİBİ TEK HİSSE TEKFEN DİYE BEKLEYENLER İÇİN ÇOK MORAL BOZDU TEKFEN ÇOK ÜZDÜ....
BU TENEKENİN THY GİBİ ÜÇ HANELİ RAKAMLARI GÖREBİLİR İHTİMALİNE BEN İNANIYORUM ZAMANA BIRAKMAYA DEVAM ....
TEKO İNATÇI KEÇİ GİBİ GİTMEM DİYE DİRETSE DE BİZ DE İNATLA PORTFÖYDE TUTMAYA DEVAM EDİYORUZ...
PORTFÖYDE ÇOK ÇIKANLARI KARDA SATIP ÇOK DÜŞEN PİRİMSİZLERLE TELAFFİ ETMEYE DEVAM ETMEYE ÇALIŞIYORUZ....
SELAMLAR ÜSTADIM ÇİLEYE DEVAM....
Atakan ortak da forumda sayfalarin eskilerinden bir zamanlar 1 Tav = tekfen kiyaslamalari yapardi o da birakti artik o kiyaslamalari:)
Ortak
Sakin kafayla düşününce yapılan çok büyük saygısızlık
Küçük ya da büyük farketmez, şirket ortaklarından birisi şirkete yazı yazınca cevap vermek zorundalar.
Cevap vermemeleri “ben seni sallamıyorum saygıdeğer Yalova kaymakamı “ demek…
Yazılanlardan anladığım Ali Bandır yatırımcı konferansına bile katılmamış. Pes ! büyük kurumlarda çalışmış diye transfer ettiğimiz CEO bu oyunun kurallarını bilmiyorsa ya da sallamıyorsa neylemişim ben o CEO’ yu. Bakın diğer kurumlara, bende Türk traktör var ve direk CEO konuşuyor konferanslarda
Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye, o da nerem doğru demiş
Böyle kuruma, yatırımcısını sallamayan ve yatırımcı konferansına çıkacak cesareti olmayan CEO yakışır…
Bak, kasım ortasında katar FIFA 2022 başlıyor. Ellerine yüzlerine bulaştırdıkları için yaptıkları işle gurur duyabilecek reklam vs bile yapamıyorlar. Belki de onlara gurur değil, yeşil banknotlar yeterli geliyordur….
ah üstadım derler ya eski günler güzeldi....
tekfenin tav ile eşit olduğu 25 li rakamlar güzeldi gerçekten.....
sasalar şişeler enkalar 5 lerde geziyodu thy ler sahol ler 8 lerdeydi ve gıpta edilen hisseydi tekfen....
tav ve tekfen eşitliği yıllarca sürdü ama tekfen son iki yılda sınıfta kaldı malesef ...
diğer hisseler kendilerini çok güzel endekse güncellediler...
biz yaya kaladık...
14 liralık enerji hissesi bir yılda 180 oldu ve yan kuruluşunu da halka arz edecek...
bizim uyuzlar toros tarım gibi bir devi bile borsaya sokamadılar....
ne diyelim tekfen banka mevduatından biraz daha hallice kazandırdı.....
inanan sabırla tutmaya devam ediyor... bıkan satıp başka hisselere geçiyor....
hayırlısı herkesin yolu açık olsun...
Ne zaman birazcik pozitif olsam , isler duzelecek desem hayal kursak bunu yasiyorum , sanki cikarken ucuyordun duserken en onde dus seref yoksunu sirket
Sn Maximetu, samimi görüşüm şu an Tekfen için hayal kurulacak hiç bir şeyin olmadığıdır. Gelecekse de zar misali ya gelir ya gelmez durumunda. Diğer taraf dan şirketin hedefleri yada vizyonu var mı ? bence yok. Mal varlığı şöyle iyi böyle iyi demekte anlamlı değil gördük ki şirket bir ara 450 milyon usd seviyesine geriledi ve şu son bir kaç yılda da zaten o kadarlık parayı peşkeş çekerek yok ettiler. ( inşaat zararları, socar peşkeş , toren peşkeş, izmir arsa peşkeş, şuan son alınan tarım arazilerini de muhtemelen zararına elden çıkartıyor veya çıkartmış olabilirler- buda peşkeş ).
Şimdi buradan portföye daha fazla ekleme yapmadan şu soruyu sormamız lazım, şirket bir şeyler yapacak mı, bunlar ne kadar işe yarayacak, gerçekten yapılması gerekenler yapılıyor mu, ne yapacaklar da nereden daha fazla kar gelecek ve sürekli olacak mı .... vs. Ayrıca bir sefere mahsus gelecek paraları hiç saymayın onları buharlaştırmakta üstlerine yok.
O yüzden arada bir diyorsunuz ya ekliyorum diye, samimiyetimle söylüyorum eklenecekse ben artık başka tarafa bakıyorum. Her artırılan miktar riski daha fazla artırıyor, şöyle düşünelim borsada 400 şirket var hepsi her gün artıyor azalıyor ama biz sadece bir tanesi ile ( hedefi ve ne yapacağı henüz bilinmeyen ) varyete çekmeye çalışıyoruz, öbür taraf da ki uzun vade potansiyeli olan senetlerde var kısa vade al sat olanlar da var.
Zaten yükselecekse ve doğru düşündü isek elde zaten var sonunda kar alırız. Daha fazla kastırmanın anlamlı olmadığına inanıyorum.
Ekleyecekseniz eminim ki bilhassa siz çok iyi senetler bulabilirsiniz. Saygılar.
Tık yok ölü evine dönmüş bu duruma düşürenler utansın hem şirketi rezil ettiler hem alan yatırımcısını boka batırdı salyangoz gibi kabuğuna çekilmişler ses seda yok sanki bu duruma seviniyor bir tepki göstermiyorlar en azinda bir aciklama
Sayin Karani
Haklisiniz ancak radarimda olan ve aksam beni rahat yatiracak kagitlarin hepsi bu surecte 5-6 katina cikti zaten . Sise disinda pek alacak bir sey de bulamiyorum tabiki firsatlar bitmez ancak borsa bu seviyelere geldikten sonra benim once buradaki zararimi cikartcak sonra para kazandiracak hisse sayisi cok azaldi , buralardan ne kadar cok ekleme yaparsam kurtulma surem o kadar kisalir diye umut ediyorum , sirketin elle tutulacak bir vizyonu yok pandiri bir 3-4 ay daha gozlemeyecegim, pek bir sey olur mu mubtemelen olmaz da bi umut iste . Bundan daha ucuz sirket su anda goremiyorum Sahol vs var onlar da patrondan sikintili , bir hirsizdan digerine gitmek de istemiyorum . Bunlarla hesabimi kapatmadan baska yere gecmem heralde , para Lazimken surundurdu artik 2-3 sene yurtdisi santiyelerde olacagim en az ne hali varsa gorsun oc sirket , sike sike birileri gelecek alacak bu fiyatta birakmayacak boyle bir firmayi
Şirket hani denir ya nekahet döneminde buradan sağlığına kavuşmuş olarak çıkabilecek mi ? belirsiz zaten piyasa da anladığım benzer bakıyor. Hastanın kendisi bile iyileşince şuraya tatile gideceğiz, şu yemekleri yiyeceğiz gibi, şu elbiseleri alacağım tarzında kendi motivasyonunu artırmak gibi bir çaba içinde değil. Dışarıdan bakan biri yahu bu çok güzel koşuyordu, halter kaldırıyordu , ama bu kalp krizi nereden çıktı şimdi diyor. Tabi kalp önemli, kasların iyi çalışmasının beynin iyi çalışmasının bir noktadan sonra esprisi kalmıyor, küüt diye bir bakmışsın yok. Yani şuan ne Tekfen'in ne olacağı belli ne de doktorlarının da aslında doktor mu yoksa koca karı otları hazırlayan bir üfleyici mi olduğu anlaşılabilmiş değil. Yani böyle bir hasta var karşımızda, hastadan umut kesmeyelim tamam da, ''verilen ilaçlar'' yada ''veriliyor mu ilaçlar'' soruları var, hani bazı gazetelerde çıkıyor ya hasta baygın halde, birileri ise umurlarında değil ona şaklabanlık yapıyorlar belki de durum bu.
Adam olan, 3 kuruşluk şerefi, ve kendi mesleğine ve kariyerine birazcık saygısı olan çıkar düzgün bir şekilde gelinen son durumu alınan önlemleri, şirketin hedeflerini, bu hedeflere nasıl ulaşılacağını anlatır. Ondan sonra şirket düşer mi düşsün cehennemin dibine kadar yolu var, ama bu belirsizlik en kötüsü bence. Bu laflarım öncelikle Yönetim Kurulu Başkanı 'na , ben ihtiyarladım artık yürüyemiyorum konuşmak da beni zorluyor doğrusu diyorsa CEO' yu görevlendirmesi lazım.
Kendisi guya bu duruma uzuluyormus , 80 yasinda bunaklar hala koltuk isgal ediyor sirkette ve bu sirketten gelecek maastan medet umuyorlar . Azicik kendisine saygisi varsa istifa eder !!!
Sirketten acilen gonderilmesi gereken isimler
1- Murat Gigin ( kapidan sokulmamasi lazim )
2- Cahit Oklap ve insaat tayfasi
3- Zekeriya Yildirim
4- Bagimsjz YK uyeleri komple
5- Eski ust duzey yoneticilerin cocuklari akrabalari
Ve mumkunse Gokyigit ailesi bu sirketten hisselerini satmak zorunda birakilmali ve bu sirketten gitmeli
Sırası gelen gider. Sanki sıramız geliyor gibi. Fonlar puştluk yapmazsa takaslar güzel.
O sira nedense bize hic gelmiyor , surekli ucuz kalana gelir diye kendimizi avutuyoruz 4 kere 35 ler ustunden satis yedik . Ee bi zahmet zaten 45-50 olsun her sey uzaya cikti da bu arada cevremde herkes kagit sormaya basladi insanlar yine cok istahli olmaya basladi borsa hic dusmeyecek gibi hissetmeye basladi insanlar yorumlarda , boyle donemlerden hep korkmusumdur. Dua edin de sert bi olay olmasin piyasalari sallayacak, olmazsa essek degilse artar zaten bu haysiyetsiz sirket
SASA ve TKFEN
Çok değil, 3 yıl önce
Günlerden 1 Ocak 2019
SASA hisse değeri 2.88 lira
Tekfen hisse değeri 19,92 lira
Zaman geçer, şirketler gelişir
4 kasım 2022
SASA hisse değeri 143,5 lira
Tekfen hisse değeri 34,72 lira
SASA artışı % 4865
Tekfen artışı % 74
İşte kayıp budur
Kimse boşuna konuşmasın
Küçük yatırımcı böyle soyulur dersi böyle verilir göstere göstere ..
Socar, Toren, katar, Azerbeycan, damat, miyadını doldurdurmuş yöneticiler, kovulup eski hesaplar için geri getirilen yöneticiler derken…
Yatacak yeriniz yok
Allah yedi neslinizden çıkartsın
Spegimiz fakır ite kaka götürmeye çalışıyor ama :)
Sayin Balikci
Cok haklisiniz , zamani geri dondurme sansimiz yok artik :( Neyse olan oldu Allah saglik sihhat versin biz yine calisir kazaniriz ancak bu insanlar bu yaptiklarinin yakinlarindan ciktigini gorurse yarin bir gun pisman olurlar bu yaptiklarina, onur seref karin doyurmaz fakirin dini gibi bir sey ama biz namusumuzla serefimizle yine kazaniriz bunlar bu haysiyetleri onurlari ve vicdanlari ile yasamaya devam etsin