Benim dikkatimi çeken tv programında hükumet giderse savunma sanayi sekteye uğrar anlamında konuşması. Dolaylı yoldan hükumet lehine algı oluşturmaya çalışması.
Kilicdaroglu'nun teknofest hamlesi ve açıklaması iyi oldu.
Printable View
Garantide patronlar savaşı var,önce 23.18-peşi 22.60:whistling:
3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 51 kuruş, motorin grubunda 2 lira 41 kuruş fiyat indirimi bekleniyor.
yarından geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,51 TL, motorin grubunda 2,41 TL indirim bekleniyor.
Can alıcı soru...
Madem su altında kalacak neden kredi veriyorsunuz ?
Bitkilerin fotosentez için minimum 300ppm co2 ihtiyacı vardır dersek.
güncel de 400 ppmde olduğumuza göre.. :yes:
seralarda makbülü 1000-1300 olduğundan yola çıkarak..(evet seram var :he:)
bu çevreciler neden co2 seviyelerini düşürmeye çalışıyor ?
3 katına gitse etraf yemyeşil olur.
Bu saldırı sadece sarhoş! 2 kişinin yaptığı adi bir saldırımıdır, yoksa kime nasıl bir korku vermek için yapılmıştır.
Syn soylu bu kişileri anında yakalayan emrinizdeki polis, 4 nisan 2015 den bu yana 40 kişinin öldürülmesine bilerek isteyerek planlayarak yapılan FENERBAHÇE otobüsüne yapılan saldırının fail/faillerini neden Bulmuyor/yakalamıyor?
Bu saldırının arkasındaki büyük gücü illaki sedat peker in mi açıklaması lazım?
“AK Parti bu arınmayı yapmazsa bunun maliyeti ağır olur mu” sorusuna karşılık, Külünk "AK Parti bu arınmayı bu arınmayı yapmak zorunda, başarmak zorundayız. Sokağın tartışmasına kulak mı kapatacağız ya da böyle bir şeyi yok mu sayacağız” cevabını verdi.
Adam ne kadar yüzsüz. Hakkında o kadar iddia var.10 bin dolar,arabasının barajına konulan dolarlar vs.
Twilight zone
büyüme verilerine göre ücretli kesimini gayri safi milli hasıladan aldığı paylar :
2020 % 39,1
2021 % 35,5
2022 % 31,5
ozan gündoğdu
fox tv ekonomi yorumcusu
Erdoğan : Kılıçdaroğlu sen önce kendi belediyelerine bak , seçim dönemi su fiyatlarını indireceğiz demiştin şimdi bakıyorum durum tam tersi , insanlarımızın su fiyatlarıyla ilgili sorunları var mi var ? Ulaşım ile ilgili fiyatlar sorun mu sorun hani düşürecektiniz ?
Su zammı yolda... :he:
Laf olsun torba dolsun onunki,yapmış elektriğe eylül ile top %150,akaryakıta %300-500,şikayet etmesine gerek yok millet herşeyi biliyor,milletin içinde hin oğlu hin olanlarda biliyor,2 daire kullanıyorum,biri pasif diğeri aktif,zamdan önce toplam 300 ödüyordum şimdi 750,bazen 1000 oluyor,sanki kira parası veriyorum.
bankacılar nerede..nassınız
Endex 3224 %2.55:plc:
22.58 gösteren garanti 24 üstünde:he:
ISCTR tavanda asılı 8.84,galiba 10 yapacaklar bu gidişle 4.50'gen nereye:plc:
Erdoğan : Gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimleri sayesinde Türkiye , ülkesi ve milletiyle dünyanın en üst ligine yükseldi
https://pbs.twimg.com/media/FbmDGaHWIAEIYrC.jpg
:whistling:
Ünsal Ban ev hapsi tedbiri ile serbest bırakıldı.
Bakan Nebati : Ekonomik aktivitedeki güçlü seyir ve şirket karlılıklarındaki artış BIST'i yatırımcılar için cazip kılıyor. Borsamız son dönemdeki performansıyla diğer gelişen ülke borsalarından pozitif yönde ayrışmış durumda. İlerleyen dönemde de bu güçlü seyrin sürmesini bekliyoruz.
Haftalık covid tablosu açıklandı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...06eddda0cd.jpg
Viking Kağıt (#VKING)
VKING.E payları 05/09/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 04/10/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek.
Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsıyor.
Hissede halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecek.
Bütün kağıt ve ambalaj sektörü para basıyor bu dolandırıcı şirketse öz sermaye bile eksi.
Ne işi var bu gibi şirketlerin borsada.
RÜŞVET ve YOLSUZLUK için galiba.
İki aracı kurumun ismi değişiyor.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan haftalık bültende iki aracı kurumun unvan değişikliği başvurularının onaylandığı duyuruldu.
SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, BGC Partners Menkul Değerler'in ticaret unvanının "Vesta Menkul Değerler" olarak değiştirilmesine ilişkin esas sözleşme değişikliği başvurusu olumlu karşılandı.
Kurul ayrıca, Reel Kapital Menkul Değerler'in ticaret unvanının "TFG İstanbul Menkul Değerler" olarak değiştirilmesine ilişkin başvuruyu da onayladı.
https://www.borsagundem.com/haber/ik...isiyor/1685496
Bunun için mi Elektrik ve doğal gaza zamları döşediniz.?
Borsa,bir ayda % 10 artıyor ise,Temel tüketim ürünleri % 20-30 artıyor..!!
Bir hafta önce 33 TL ye aldığım tuzlu fıstık, Dün tekrar almak istedim,42 TL'..
Borsadan % 10 kazan,Git markete % 30 ver..
Eeee.Ne anladım ben bu işten.!?
Ekonomi uçuyo, şahlanıyo,G20 ülkesiyiz,Arkadan !!
Etiketler ışıl ışıl..Nebatiinin gözleri gibi..!!
Geçen yıldan bu yıla 2 kat artmayan herhangi bir ürün varmı ?
Bilen veya duyan yazsın ki enflasyon nasıl % 100 olmuyor anlamaya çalışalım
Gerçekten soruyorum, merak ettiğim için bilen yazsın lütfen
Erdoğan: "Yunanistan, İzmir'i unutma ileri gidersen bedeli ağır olur".
Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Ünsal Ban, Ankara'da kaldığı otelde polis tarafından yakalandı
Onlara oy verenler ona bakmaz 2 bedava kuru ekmek cebine 500 tl koyana bakar gerisi hikaye,Ecevit Kıbrısı aldıda ne oldu seçime gitti memurlarada beni destekleyin sizi sendikalı yapacağım dediği halde oy vermediler,Evren,Özal SSK malına parasına çöktü memurlara verdi oy aldı dimi ya,bizim ülke ilginç ülke,eğitim sıfır bilgisi yok çoğunun,iyiki akıllı telefon çıktıda z-y kuşağında şimdi top,bu toplumuda şimdi iktidar hiç sevmiyor,muhalefete yüklenirse bu toplum işte o zaman cümbüş başlar.
2.5 milyarlık sır
AKP iktidarı, Temmuz ayında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2.5 milyarlık gizli saklı ihale yaptı. İhale sonuçlandı, sözleşme imzalandı aradan iki ay geçti ancak ne yapılacağı sır gibi saklanıyor. SÖZCÜ'nün," Sabiha Gökçen'e 2.5 milyarlık ne yapılacak?" sorusu DHMİ başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar tarafından cevapsız bırakıldı.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...k-sir-7344181/
Deccal kim?
Neye denir?
YTD.
Hz. Musa ve Hz. İbrahim’in hiç yaşamadığını söyleyen Prof. Dr. Celal Şengör’e soruşturma açılmasını değerlendiren gazeteci Fatih Altaylı, Savcı Türkşad Kunthan Uçuk’a yönelik olarak, “Bakalım Hazreti Musa’nın yaşadığını nasıl kanıtlayacak†dedi.
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Prof. Dr. Celal Şengör'ün, "dini değerleri alenen aşağılama" iddiasıyla ifadeye çağırılmasını değerlendirdiği yazısında, "Batı’nın Moses ya da Moşe diye bildiği Hz. Musa’nın yaşadığına ilişkin dini kaynaklar dışında herhangi bir referans gerçekten de mevcut değil. Ne bir arkeolojik ne de bir tarihi kaynak Hz. Musa’nın varlığına şahitlik ediyor.
Fatih Altaylı: Savcı Bey, bakalım Hz. Musa'nın yaşadığını nasıl kanıtlayacak
Hz. Musa ve Hz. İbrahim’in yaşadığına dair tarihsel kanıtlar olmadığını söyleyen Prof. Dr. Celal Şengör’e soruşturma açılmasını değerlendiren Fatih Altaylı, “Savcı Bey, ilginç bir kapı açıyor. Bakalım Hazreti Musa’nın yaşadığını nasıl kanıtlayacak†ifadelerini kullandı.
https://www.birgun.net/haber/fatih-a...layacak-401268
Bende araştırmalarımda bulamadım,antik,kadim MISIR nasıl olmuşta bunu görmemişte kayıtlara almamış,yani kayıtlarda hiç yok herşeyi kayıt altına aldıkları halde...Üstelik ayni savcı geçenlerde gülşen diye bir sanatçıyı tutuklatmıştı,ayni savcı şimdi kafayı Şengöre takmış,üstelik apar,topar ifadeye çağrılmış ama savcı yerinde yokmuş,guya tatile çıkmış,neymiş 10 gün içinde ifade vermesi lazımmış,tabiki Şengör hoca iyi bir Jeolog Dünyaca tanınmış bir hoca,bilim çevresinde tepkiler çığ gibi yemedi tüğdü gitti.