Erdemoğlu'nun daha önce röportajda bahsettiği yabancı ortaklıklar konusu halen beklemede olmalı...
Bu konuda da henüz bir haber çıkmadı... Zamanlama meselesi... daha zamanı var demek ki...
Printable View
Erdemoğlu'nun daha önce röportajda bahsettiği yabancı ortaklıklar konusu halen beklemede olmalı...
Bu konuda da henüz bir haber çıkmadı... Zamanlama meselesi... daha zamanı var demek ki...
Madem 11 ay sonra 1000 lira olucağına inanıyon 12 ay sonra apartmanını dik
7 liralık adel 700 lerde 2 liralık kağıt 200 lerde böyle örnekler çok 1 senede hemide. 3 haftada enerjiler abuk subuk spek kağıtlardan 300 bin topladım. Borsada olur ama sasada olmaz :)
twitterde sasa konusunda gaz veren bir hayli çok...
onlara ben hiç itibar etmiyorum zaten...
ha sasa mutlaka belli seviyelere çıkacaktır...
ama twitterde biraz abartı fazla...
Ama yine de kapıyı açık bırakmak lazım... borsa da her şey mümkün demek lazım :)
yakında buralar dutluktu diyeceksiniz
Ara dalga abc yada wxy olacak ozaman yukardan aşşa 1-2 yada a-b olur zigzag devam eder bunun içinde 38.98 üzerinde kalması gerek eşşek değilya oraya kadarda düşmez heralde buna göre zigzag hedefi 90 üzeri olmaya devam eder.
Tabiki hemen olacak değil ilerde böyle olabilir diye basit bir tahmin
Enerjilerde olmasa hapı yutmuştuk
al sat ile iyi para kazanıyorlar... biz de bakıyoruz daha gider mi diye :drunk:
Öldürmüyor güldürmüyor. Öldürmez çünkü senetlerle işi bitmedi, her 3-5 ayda bir tahsisli özel emir yabancı falan derken senet satacak. Şimdi 60 liraya kadar bir atak mümkün. Oradan satar.
Tahtacının eline verdim... alsın hayrını görsün... kalanlara bol kazançlar...
Sevgili cesur çakır
Ne zaman guzel şeyler konuşacagız
Svg
Peki neden hektaşla paralel hareket ediyor
Bir bagları var muhtemelen
Svg
Investor Doc
@InvestorMed
#sasa GES yatırımına devlet yardımı aldı. Peki bu yardımın verilmesindeki amaç ne? Resmî gazetede şöyle deniliyor.
MADDE 1 - (1) Bu Kararın amacı; kalkınma planları ve yıllık programlarda öngörülen hedefler doğrultusunda tasarrufların katma değeri yüksek yatırımlara yönlendirilmesine, üretim ve istihdamın artırılmasına, uluslararası rekabet gücünü artıracak ve araştırma- geliştirme içeriği yüksek bölgesel ve büyük ölçekli yatırımlar ile stratejik yatırımların özendirilmesine, uluslararası doğrudan yatırımların artırılmasına, bölgesel gelişmişlik farklılıklarının azaltılmasına, kümelenme ve çevre korumaya yönelik yatırımlar ile araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesine ilişkin usul ve esasları belirlemektir.
Sayın Çakır; tesadüfen seni gördüm.18 Şubat 2023 tarihinde benim hisseye ait düşüncelerinizi zaman zaman okuyorum.Çok teşekkür ediyorum.Selamlar.YTD
�� ne tuhaflıklar var. Komik ya :kahkah:
Tahsisli bitmeyecek 2026 ya kadar üç ayda bir ödemesi var bunu sevmiyorum ama hissenin yatırımları hele Bu saatten sora beni mecbur burda bekletecek .
Sermayesi artacak dolaşım artacak aslında 30 lardan ilk ihraç ettiğinde alacaktım para yoktu zamansız bilerek aldım bekledikçe toplayalım diye ama diğer leri bukadar giderken bu böyle can sıkıyor mka
Yapacak birşey yok 2025 mart 2031 mart olmadı denedimolmadı derim hepimizin canı sağolsun bol sabırlar
pandemi dibi baz alırsak bist 30 en cok giden yani en pahalı kagıdı nominal olarak sasa...
ama size göre çok ucuz...
https://i.hizliresim.com/afjqmje.png
Peter Lynch Gerçeğe Uygun Değer bunu saymazsak çünkü bunun hesabı çok uçuk kaçık rakamlar çıkarıyo ozaman seçilmişlerin ortalaması 50.82
yok eğer peteri de katarsak seçilmişlerin ortalaması 47.43 hisse zaten buralara yakın seviyelerde hareket ediyor bence pahalı değil.
https://i.hizliresim.com/6cwfl3a.PNG
daha farklı fiyat biçenlerde var tabi sonuçda herkes bi tahmin yapıyor.
peter deyince aklıma geldi
svg
https://www.google.com/search?q=heid...yrkqXtHZc,st:0
sasa teknik analizi
https://www.youtube.com/watch?v=_E3WYB4ojcY
Son dönemdeki hareketler gösteriyor ki SASA'yı ve HEKTS'yı hareket ettiren yatırımcılar aynı (mutemelen de patronlar). 2022 Aralık'daki iki hissse de zirveye doğru gittiği süreçte satılan mallardan sonraki şiddetli düşüşle önemli miktarda yatırımcıyı malda bırakmış oldular. O günden bugüne bıktırma politikası ile insanların düşük fiyattan satmasını sağlamaya çalışıyorlar.
(Patronda demişti ya bu hisse bu kadar etmez diye. Aslında (acemice ama) yüksekten alanlara elindekileri düşük fiyattan verin diyor du...)
Demem o ki.. bu iki hissenin de fiyatının yatırımlarla veya gelecek haberler ile ilgisi yok (tabiki bir miktar ilgisi var ama hisseyi önemli miktarda hareket ettiremez). Elbette bıktırma politikası gereği olumsuz haberlerin fiyatı düşürme etkisi daha fazla oluyor.
Yüksekten verilen malların geri alınma çabasıdır bu. Ne kadarını geri aldıklarında yeterli bulurlar onu onlar bilir. Ama o miktara erişinceye kadar bu iki hisse de yükselmeyecek anlaşılan.
İçimizden bazıları ya mecburiyetten ya da bıktıkları için satacaklar ve yeterli miktarda satıştan sonra hareket başlayacaktır. O yüzden bu dönemde ne kadar para çıkışına şahit olursak o kadar iyi diye düşünüyorum.
(Çok teorik olacak ama örneğin, şu an patron dışındaki tüm yatırımcılar ve ky elindeki tüm amlı satsa mesela.. bu fiyatın burda durması mümkün değil. Tekrar yükseltmeye başlayıp mileltin eline verecekler malı yüksek fiyattan... sonra aynı senaryo devam)
Cesur cakır sayesinde bizde onlara verdik
eyvallah dostum
svg
Derviş dervişe sırayla binermiş diyelim
svg