Europower sayfası nerede sn. syncelik? Bende çıkmıyor
Printable View
kim ne yaparsa yapsın oturduk kıcımızın ustüne bekliyoruz tekkeyi..
Yüzde 4-5 de yarın düştü mü tamamdır. Bakalım sonra ne bahane bulacaklar.
Bugün kim alıyor, kim satıyor arkadaşlar?
Alici daginik. Global ak halk 85 85 65 almislar. Ykb tek basina 475 satmis
Alici diger kısmı 340 bin civari piyasaya mal dağıtım imaji ciziliyor. Ama 7 milyon lota yakin islem var. Son dönemde hacim normalin çok üstünde. Iyi mi kötümü siz karar verin
ortak gap falan hikaye ya takasta ilk 5 kurumun takas oranı artıyor.. bu kurumların alımı ky değildir herhalde..
bugün de ykb 491k lot satmış şimdiye kadar..
bölündügümüzden beri günlük alım satımlara baktıgımda 4 nisandan bugüne ykb 6milyon kar gözüküyor bankof 10milyon..
2 gündür bariz ky ye mal veriliyor izlenimi net..
az önce bende o imajdan bahsettim ama ky bu kadar karşılayamaz diye düşünüyorum. hacimin artması buralarda iyi bunlar işin erbabı gibi hiç beklenmedik yerde tahtayı sürebilirler..
tabi biz hep iyiyi düşünüyoruz mal sahibiyiz :))
4 saatlikte bolinger alt bandına geldik buralardan artık yukarı yapması lazım.
sonuç itibari ile bu ges vs işleri bu sene de soluksuz şekilde gidecek..
2 günde -10 geriye geldik.. ve grafik olarak mumlarımız çok uzun.. bunun aynısı astorda 26 liralarda takip ediyordum.. düzeltmede hacim düşer mumlar kısalır diye beklerken 26 liradan 65 liralara soluksuz götürdüler..
artık bilanço dönemine de yaklaşmışken sakin sakin izlemekte fayda var gibi düşünüyorum.
özellikle son 2 bilançoda hep beklenilen geldi bu bilanço da artık beklenti üzeri gelmesini temenni ediyorum. 2022 den kalan 1.5 milyarlık gelirin üstüne 1.5 milyar ciro koyabilirlerse 2022 9 aylıktaki hasılatı geçeriz..
umarım olur bu sefer.
bu arada ocak başından beri takas oranlarında tek artıs neredeyse citi :) citi de bu ara trade işine girdi..
Haklısn orak gap hikaye de. Ağalar da satış ve mal dağıtma işini oraya indirmek için yapıyor. Her ne kadar bize mantıksız gelse de piyasa yapıcılar tekniğe göre işlem yapıyor. Yok ikili tepe yok gap vs. Sonuçta piyasaya efelik olmuyor ve onların dediği oluyor.
Dağıtsınlar balalım ne kadar dağıtacaklar nadılsa bi yerden tekrar toplayacaklar. Şirket sağlam durduktan donra bir gün bir babayiğit çıkar alıverir tahtayı bozar oyunlarını.
iş bütün aldıklarını verdi robotu varmış gibi hacim yapıp gitti.. ağalar tatile çıkmış sanırım..
Vur dedin mi öldürüyor. Kantarın topuzunu kaçırıyor.
Sektöre ve şirkete güveniyoruz, o zaman boşverin ortaklar kim almış kim satmış..
bugün bir ağanın çıkıp buna dur demesi lazım :)
75,63 TL bölünme öncesi 302,5 TL'ye denk geliyor. Gesan uzun sayılabilecek bir süre görülen en yüksek seviye olan 302,5 TL altında hareket etti. Dolayısıyla uzun süre geçilemeyen 75,63 TL direnci artık destek vazifesi görecektir. Yanlış bakmadıkysam bugün de 75,70 TL görmüş en düşük ve destek olmuş. Bugünkü hacmin, dünün üzerine çıkması ve günlük ağırlık ortalama üzerinde kapanış yapması değerli olacaktır. Uçsun kaçsın sevadamız yok. Trendimiz olumlu. Herhangi bir dönüş sinyalı yok. Bu tür majör yükselişlerde geri çekilmeler sağlıklıdır. Geri çekilmelerde hacmin düştüğünü de gördük.
Yarın Europower için gong günü. SPK'nın yeni kurallarına göre halka arz edilen CVK Maden ve Koza Polyester bugün sabah kısa bir süre tavanlarını bozdular ancak hemen tekrar tavana kilitlediler. Bugün de tavan kapatırlarsa beşinci tavanları olacak. Europower'dan çok daha iyi bir performans sergilemesini bekliyorum. Öngörülerimizde yanılmazsak Europower'ın performansı Gesan'ı da piyasa değeri açısından destekleyecektir.
İlk çeyrek gelsin. Patronların sattıkları ve faizsiz olarak şirkete enjekte ettikleri nakitlerin finansal giderler etkisini bu çeyrekte görmeye başlarız. Koca panel fabrikası kuruldu ve üretime başladı. Şimdi de kapasitesi artırılıyor. Sakin olup plana güvenin.
bizimki gene sol şerite geçmiş hayırdır...
Mehmet bey,
Mum geldi galiba nazar değmesin :)
74.35 gapını bekleyenleri terste bıraktı.
Eeyy ikili tepe diyenler. Şimdi de ikili dip oluştu iyi mi? Şimdi ne diyeceksiniz bakalım.
şeker yatırım tavandan yine mal alıyor :kahkah:
Tahtaci Europower'la paralel mi goturecek, yoksa Europower ucacak gesan bakacak mi. Paydas olarak dilegim paralel ucus. Ama tahtacimiz bilir,
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Tavan kapanan günün akşamında iftardan sonra içilen çayın tadı bir başka oluyor. 😀
Gesan yine gözünü 100 lü rakamlara dikti galiba..