Baktık gitmiyor 140 verdik 138 yerine koyduk.137 vermedi ordada alışım vardı.ytd
Printable View
Baktık gitmiyor 140 verdik 138 yerine koyduk.137 vermedi ordada alışım vardı.ytd
Bu kadar gostere gostere gitmez. Bir sure daha buralarda takilir kanimca. Herkesin biktigi bir anda baslayacaktir harekete. Bu 2 ay da olur 1 yil da, bilinmez...
Göstere göstere gitmeyecek ama zoruna çok gidecek. Zaman her şeyin ilacı... 😅
Bilgin kardeş haklısın ben o parayı unuttum ben at hırsızın ın yerinde olsam ky den alamıyorsam fiyatları yukarı çeker ky takası yapardım bir de eski kylere plaket gönderirdim çok sabırlısınız diye 😀😀
Bilanço ne zaman açıklanır arkadaşlar
'Şirketimiz 08.07.2015 tarihinde Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş' nin paylarının alımı aşamasında Metro Turizm Otelcilik A.Ş'nin mülkiyetinde bulunan Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi 2261 Ada 14-15 numaralı parsellere ait 23.06.2015 ve 31.05.2016 tarihli değerleme raporlarının Sermaye Piyasası Kurulu'nun 07.08.2018 tarihli yazısı ile geçmişe yönelik değerlemelerinin yapılmasını talep etmesi ile Kuzey Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ne gayrimenkul değerleme raporları hazırlattırılmıştır.
11.10.2018 tarihli Kuzey Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin hazırlamış olduğu değerleme raporunda söz konusu gayrimenkulün Haziran 2015 değeri 22.500.000 TL , Haziran 2016 değeri 27.500.000 TL tespit edilmiştir. Tespit edilen bu değerler çerçevesinde ;
Metro Otelcilik paylarının %80'inin alımında 2015 yılında tespit edilen işlem fiyatına ilişkin olarak yukarıda yapılan açıklamalar çerçevesinde yapılan hesaplamalar sonucunda 10.271.266 TL tutarında fark tespit edilmiştir. Söz konusu farkı giderecek şekilde revize edilmesinin Şirketimize Metro Otelcilik paylarını satan Metro ticari Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'den talep edilmesi,
Aynı şekilde ,Metro Otelcilik paylarının %20'sinin alımında 2015 yılında tespit edilen işlem fiyatına ilişkin olarak yukarıda yapılan açıklamalar çerçevesinde yapılan hesaplamalar sonucunda 2.312.164 TL tutarında fark tespit edilmiştir. Söz konusu farkı giderecek şekilde revize edilmesinin Şirketimize Metro Otelcilik paylarını satan Fatma Öztürk Gümüşsu'dan ve Galip Öztürk Turizm Yatırımlar A.Ş.'den talep edilmesi hususunda taraflar ile mutabakat sağlanmıştır.
10.09.2018 tarihinde Kuzey Gayrimenkul Değerleme tarafından hazırlanan değerleme raporu her ne kadar 2015 ve 2016 tarihleri değerleri ile yapılmış olsa da aslında yine de bugünkü değeri yansıtmaktadır. 2015 yılında ekonomik , siyasi ve sosyal şartlar ile şuan ki konjonktür arasında fark olmaması mümkün değildir. Bu durum bir çok sivil mesleki kuruluşlar tarafından da kabul görmektedir. Yönetim Kurulumuz Sermaye Piyasası Kurulu uygulamalarını ön planda tutarak satın alma fiyatının revize edilmesi hususunu uygun görmüştür.
Saygılarımızla.'
Bu haberden Avtur un kasasina yaklasik 12,5m tl para girecegini, yada odeme yapilmadiysa henuz bu kadar eksik odeme yapilacagini anladim. Dogru mu anlamisim?
https://i.postimg.cc/QCXKfpMG/Untitled.png
Yukarida gorulecegi gibi sirketin gecmis yillar kari her yil ciddi oranda artimis. Bu fiyatlara illaki bir zaman yansiyacaktir :)
Bu kadar satis baskisi kurulur mu tahtaya, demekki kurulurmus gormus olduk.
1,40 i gecirtmiyor, daha buralarda yatacak bu kaat belli oldu. Sabir ya sabir diye diye beklicez :)
Metro gurubu 2385000 lot almasaydı acaba bu kagidin hali ne olurdu.kagit yerinden bile kımıldamadı.neymis o zaman sağ cep sol cep olayı....ytd
Hikaye alislar bunlar sn. maruf bey. Sag cep sol cep olayi. Sabirla beklemekten baska care yok.
Finansal olarak her yil kar yazan bir firma sermayesinin yarisi kadar gecmis yil karlari var. Yatirim amacli gayrimenkulleri var, ve galipin hissesi.
Yatay durur durur ama bir harekete gecti mi de tum bekledigin zamani unutturur. Onemli olan o an kaatta misin degil misin?
Geçmiş yıl karı varsa acaba bedelsiz veya temettü verebilir mi
Galip ters adamdır ne yapacağını kestirmek zor şimdi metroda at koşturuyor birileri gelsinde mal başayım diyor kokusu yakında çıkar. Ytd
Beyler bi çin muhabbeti döndü anlaşma gibi var mo düşüncesi olan
Yazıyoooor., siliyor yine kademelerde Avtur da. Kendi kendine oynuyor. Çaresiz. Ben sadece izlerim. Sazan varsa takılan ne ala. O kadar açık ki çaresizliği. İzlemeye devam sonuna kadar.
AVTUR:
Son Fiyat: 1,38
Son Hacim: 1.714.723
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Halk:114.622 YapiKredi:90.965 Seker:19.570 .
İlk 3 Satıcı: IS Yat:-96.889 AK:-41.264 Tacirler:-37.000
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AVTUR Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 659321
Sessizlik güzel
[IMG]https://i.hizliresim.com/Or6N94.png[/IMG]
Bu hissede kimse kalmadı mı. Yoksa herkes ümidi kesti mi. Hisse için yorum yok. Galip bireyler yapmaya başladı. Ya nurdan ele verecek yine 1,20lere yada 4-5 lere çıkaracak. Hissenin hiç albenisi yok yatırım, kar, anlaşma vs. Tam spek hissesi galibi insafına kalmış.
Aralık ayı spek ayı allah yüzümüze gülsün artık ...
Arkadaşlar şahsi düşüncem mtryo dan sonra sıra bize gelebilir malum aralık ayı.. 3 yıl oldu yav
27.11.2019 tarihinde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler
Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 1,55-1,56-TL fiyat
aralığından 271.166-TL toplam nominal tutarlı
satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
birlikte Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş sermayesindeki
paylarımız 27.11.2019 tarihi itibariyle % 0,00 olmuştur.
27.11.2019 tarihinde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler
Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 1,56-1,61-TL fiyat
aralığından 783.491-TL toplam nominal tutarlı satış işlemi
ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Avrasya Petrol ve
Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş sermayesindeki paylarımız 27.11.2019 tarihi
itibariyle % 0,00 olmuştur.
galip öztürk blöfmü yapıyorsun gerçekten satıyormusun anlamak zor avgyo da 1.15 e kadar verdin şimdi yükselttin sanırım ters köşe yapmaya çalışıyorsun benim için alım zamanı geldi sayılır.
Mepete grub atladi bugun sanirim, galibe is kalsa surundurmeye devam eder. Yarin mepetten cikanlari avtura bekliyoruz. Pd/dd ucuz, kar yapmis olan avtur nerede, zarar eden mepet nerede? Galibin spegi su hisseye el at yarin yoksa buraya da yarin obur gun grup girebilir ytd
Keyfim kacti Allah nasip etmedi ne yapak, oglen endeks geri gelir diye 1.58 den verdim simdi tavana dogru yol aldi. Hayirli kazanclar sizlere ytd
29.11.2019 tarihinde Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler
Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 1,58-1,87-TL fiyat
aralığından 3.015.303-TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve
1.391.637-TL toplam nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler
Yatırımlar A.Ş sermayesindeki paylarımız 29.11.2019 tarihi itibariyle % 3,61
olmuştur.
tahminimde yanılmamışım milleti ters köşe yaptı.
Bence 3 leri görecek.Ytd
nerelerden vedalaşmak uygun olur?
Hedefi 4-5 olan var mı?
AVTUR bugün ortalama 2.047 tl fiyattan toplam 2.519.559 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, dünden de 86.500 lot açık taşınmıştır, 21.700 lot da teklif aşamasında olup taşınacaktır, 2.30 tl ya giderken önce açıkçıları sıkıştırmış olmalılar, kapatan zararla kapatmış, direnipte kapanışı bekleyen açıkçılar da iyi kazanmışlar,
Yıllardır bekliyoruz.2.5 üzeri maliyetle!!!
Yeter artık ne zaman çıkacak ?
Birçok kağıtta zararlar kapandı .Biz hala mal gibi bekliyoruz!!!
Ortak akıl aynen kardeşim 3 yıla yakın oldu bıktık artık
Ağlaşmadan sessizce beklemek lazım...Adamlar işini bilir...Keyiflerini beklemek lazım...Çok büyük bir çanak var sonuçta grafikte...Kafasını yukarı kaldıran...
Sessiz...:shh:
hiç yazan yok ama ziyaretçi sayısı hep 5 in üzerinde. millet burada ne okuyor ki benim göremediğim. kral çıplak diyeceğimiz günler yakındır inşallah. 5 günde bir yazıdan, günde 5 sayfa yazının olduğu günler dileklerimle..