Oylar açıldıkça RTE düşüyor. İkinci tur kesin gibi.
https://i.hizliresim.com/p1y3hh6.jpg
Printable View
Oylar açıldıkça RTE düşüyor. İkinci tur kesin gibi.
https://i.hizliresim.com/p1y3hh6.jpg
Ben yine aynı yerdeyim 50 civarına çok yakın kk, bir noktada durduracaklar. İş biraz oluruna bırakılacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Meclis dengeli olmuş beklenildiği gibi ..
13 milyon oy kalmış fark 2 milyon deniyor kapanması zor ..
2 tur konusunda SİNAN OĞANA oy veren seçmenler anahtar olacak başka da konu kalmadı sanırım , Olay net : ülke kilitlendi ama avantaj öndeki adayda olacak ,
Seçimi yorumlarsak
Aslında tecrübeli bir siyasetçi,işcilere yüzde 45 zam verince memurlardan tepki alırım haftaya seçim olucak benim çaycım ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum benden çok mayış alıyor diye tepki vereceğini düşünememiş olsa gerek.
İşciye 45 i yapıştırdığı gün, akabinde bi müjde de memura diyip memur mayışına da yüzde 45 iyileştirme yapıyorum deseydi ilk turda seçilecekmiş
Tele1 kılıçdaroğlu %51,50 diyor.
Chp genel merkezinde kutlama başlamış diyor Tele1 de
Arkadaşlar Mansur yavaş aday olmuş olsa bu iş ilk turda biter miydi bitmez miydi?
Sinan Ogan partisi bile yok zafer diye bi parti destekliyor partinin teşkilatı bile yok %5.5 oy alıyor. Mansur aday olsa bu kişilerin hepsi Mansur verir miydi vermez miydi?
Baska sorum yok.
Akp nin Yeni taktiği chp nin açık ara önde olduğu sandıklara itiraz mış
Sabaha kadar belli olmayacak sonuç bence
Sinan Oğan ın söylemleride Muharrem İnce nin istifası gibi yön belirleyici olacaktır.
64 milyon seçmen var....14 milyon oyu olan sandık sisteme girmemiş... burda millet ittifakı yüzde 60-65 önde olma ihtimali yüksek; büyük şehirlerde millet ittifakının oyu yüksek...
Hdp reisten memnundu da sırf kk nin hatırı kırılmasın diye mi verdiler? Onlar mecbur vereceklerdi zaten ne faresi.
Kesinlikle katılmıyorum 2. Tura kalırsa tek sebebi kendini dayatan kk dır.
Sinan Ogan a oy veren hic kimse kk ye oy vermez. Çünkü verecek olsalar aksener ve iyi parti zaten kk tarafında idi şimdi de verebilirlerdi.
Eger ilk turda kk alırsa alır.
Alamazsa 2. Turda malesef alabileceğini düşünmüyorum.
Hayırlısı olsun tabi ki.
Sinan Oğan şu an Türkiye'deki en mutlu insan sanırım
Sen inanma nosfecagri
Bütün aktroller mansuru istiyordu ve hatta akp nin projesi zafer bile...
mansuru severim çok iyi adam ama biraz naif bir siyasetçi.
Oyun peşine düşemez bunu akp liler de bildiğinden onu istediler hep rakip olarak
en ideal kişi imamoğluydu ondan sonrası ise kılıçdaroğluydu. oyun peşine düşme olarak diyorum. hatta kılıçdaroğlu sandığımdan daha dişli çıktı
Seçim 2.tura kalıyor gibi
2.tura kalırsa kk çok rahat alır 2.turda açık ve net
İzmir belirleyici olabilir, orada fark daha fazla
https://i.hizliresim.com/bpkrc5p.jpg
Hadi Ekrem neyse de, hala mansur aday olsaydı diyen var, çıldıracağım...Bir de dayılara kızıyoruz, en okumuşu böyleyse!
Oğanın oyu seküler milliyetçi oylar..
Dinci reise mi
Seküler KK mi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlhan Kesici %55 kesin alırdı. KK kolay manipule edilen biri onu öne sürdüler.
Chp nin parti olarak oy oranına bakacak olursanız, kk nun neden kazanamadığın ıı görürsünüz. Gültekin babcan davutoğlunun ve karamollanın chp ye %0.0001 bile katkısı olmamış. Peki ne kazanmışlar, 80 tane fetöcü siyasal islamcı milletvekili almışlar.
Bir başka konu, anketçilerden Sinan Oğan ın oyu içi n hesap soracaklar mı para ödedilerse, yok para kişisel olarak cebimizden çıkmıyor nasılsa önemli değil mi diyecekler.
Aynen bu görüşteyim ben de...Ama imamoğlu da tayyibin değişik bir versiyonu..Bir doğu karadenizli olarak artık istemiyorum o bölgeden bir lider...çok hırslılar ve bu hırsları yüzünden çok tehlikeli olabiliyorlar..despotluğa yatkınlar...o yöreyi çok iyi bilen, insanını çok iyi tanıyan biri olarak söylüyorum bunu.
yani imamoğlu kk dan fazla oy alabilirdi, ama kazanması durumunda ülke için kk kadar hayırlı olmayabilirdi.
Partiler sandık sandık inceler sonuçları.
Gerçi sıradaki bir kişi geçen farklı sandıkta kullandık dedi, komşusu farklı sandığa gitmiş, eskiler ile mukayese de sorunlu olabilir.
Ayasofya abi neredesin.
Gonya kutlama mı yapıyor..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildim di mi bildim.bildim. :wave::whistling:
15- Başlangıçta dillendirildiğinde hiç inanmasam da Kılıçdaroğlu aday olacak gibi duruyor.
Benim tahminim kılıçdaroğlu aday olursa cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalır.
ve bu iki haftalık sürede borsa çok çalkalanır.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...72#post6274872