5 dk ta canıma okudular, sırf bu yüzden yükselişi kaçırdım
Printable View
Hemen müdahale geldi...
Son 1 saat sert bir 2.54 savaşı olacak bizde elimizdeki vinç,kamyon,greder ne varsa makinaları devreye soktuk:)
fdow
gıpraşma nalet gelesice
bi 762625 e gidip gelecez... az müsade et
Son 1 saat kalın mumlar gelir.
Bedava gibi almaya başladı...Hadi bakalım nefesi kuvvetli mi bu sefer...
Ons şortlarını 30 dolar aşağıdan kapatıp longa döndüğümğ yazmıştım, silinmiş...
bostancıdan aldığım xu120 turbo makinalarla ykbnk gıdıklıyorum formasyonu çalışsın diye hedefim 13.17 üzeri kapanış formasyon hedefimiz 13.31 bandı:)
Yine gap takıntısı olanları sağlam çarptılar
ISCTR ye yine takoz oluyorlar
hemde
spot TAHTALARINDAKİ dümenleride söylüyorum sizlere
THY'yi alırlar dedim mi? dedim
aldılar mı ? ALDILAR
A1 KAPİTALİgördünmü? gördün...
maliyeti ne 224,8..
100 pips altından 223,8 den bas paranın hepsini, abad olursun
Gumusun ve ons bu dususune dolar tl hic cevap vermiyor sabit kur rejiminemi gectik.
ilk posta 7570 den oldu(ptesi)..
2. posta 7636 yapıldı..
Eğer gelirse; 3. posta 7.700 den...ve son posta 7.750 den olur...ve oyun biter...stoploss belli...
ama oralara erişemeyip te 5 daklık sat derse kalan tüm postalar oradan yapılır...
Hakkınızı helal edin...Hakka yürüyorum.
Buraya yazdığımda genelde çarpılırım ama bozkurt nazar değmez diyor...TEST edelim
1 dakkalıkta parabol onaylı ama 16.88 direnç kanalı aktif hala....https://www.tradingview.com/x/v7Ch6iX0/
5 dakkalıkta ise 17.11 direnç bölgesi açık bekliyor....https://www.tradingview.com/x/jXNy9tdY/
Anadolu efes poz azaltip birazda hektas shortlayalim :) 30.15 abka abi ya tutarsa.
vay namıssız
764400 ü kesip stop patlatmacaya yelteniyor habire
Gumuslerde az verelim :) baya dovduydu aksam :)
2000 e yaklaşınca yine birisi kamyonu dayadı ons altında.Bir haber mi var bakamadım hiç.Coin lerde bu oranda bir düşüş yok nedir bu altın ve gümüş ons un çektiği yıllardır ya.
ohac tebrikler 1950 altına dalış bekliyorum demiştin.İçimden yok artık demiştim.
Şimdi LONG a mı döndün?
7642.50 ikinci şortu yapayım mı?
Para kalmadı ..yoksa yapardım ..:he:
Gücü olan, nakiti olan altın gümüş almalı bence şuan... Son fırsat :) Lafım sana da geçerli Pala, az kafan basıyorsa malı boşaltıp değerli madenlere geç :)
Vade sonu hazırlığı long yönlü yapılmış :)