Originally Posted by
Cxsby
Herkes spekten birşeyler bekliyor. Veya adamın yaptığına anlam veremeyenler var.
Hemen hemen 9 ay oldu : )
Defalarca da söyledim. 2019'a kadar buradayım. SAAAATMIYORUM :) Maliyetim de yüksek değil... Zarardayım ama zirveden almadım!
Fiyatı 430 TL olan GSRAY'ın tek haneli rakamlara düşeceği belliydi seneler öncesi. Ama BJKAS tek haneli fiyatları bırakıp da kuruşlara düşecekse buyursun? :)
Speğin maliyeti ne ki, fiyat 2 TL, 3 TL olacak?
O bakımdan Cenk Tosun ve diğer futbolcuların satışı ve şampiyonlar liginden gelen para ile bu kağıdın bedelli yapması da 2018 için abesle iştigaldir.
O halde 2018'i sürünerek geçirmek istiyorsa buyursun spek :)
Millet biraz daha mallanır sadece.
Bunu ne zaman anlayacak bilmiyorum. Belliki planladığından fazla ya tırtıklayanlar oldu. Ya da satıp da toplamayı düşündüğü payları hala toplayamadı.
Başka hiçbir açıklaması yok :)
Kağıtta, bedelli, lig sıralaması ve de bir başka hikaye ile baskı unsuru olmadığına göre, fiyattaki bu baskı, speğin dökme gayesinden başka birşey değildir.
Lig'de ilk 4 takımın da şansı eşittir. Hiçbirinin diğerine üstünlüğü yok. O bakımdan lig 2'si olsa ne olur, lig 1.si olsa ne olacak?
2018'de yapacağı zirve hareketi öncesi ne kadar toplayabilirsem o kadar kar diyor bana göre...
Ha ben, diğer spor klüplerinde bekleyenler gibi, fiyatın 2 katına çıkmasını da beklemiyorum. %25, %30 kar ile satıp çıkarım ;)
Bir spor kağıdı için de bu artış oranı, hiçbir zaman imkansız olmamıştır.
Hiçbir kağıtta beklerken bu kadar keyif de almamıştım. Eğerki speğin sinirleri bozulacaksa, paylaşmak isterim :))
Cenk Tosun satıldı. KAP'a da düştü... Pazartesi göreceğiz ıkınmaları ;)
Ha ben biliyorumki beşiktaşın %51'ini KATARLILAR bile alsa, bu kağıt hala ıkınacak ;)
Beşiktaşın hareketine sadece beşiktaşlılar değil, herkes anlam veremiyor
Ama Tekrarlasam iyi olacak !
Hala kağıttayım ve S-A-T-M-I-Y-O-R-U-M :)