Her hissede hisseleriyle ask yaşayan, sirketin ve hissenin amansız savunucusu, bu ugurda haddi olmayan laflar ederek herkese laf yetiştiren gereksiz kişiler muhakkak cikiyor. Burada nasibini almış durumda. Ne desek boş...
Printable View
Her hissede hisseleriyle ask yaşayan, sirketin ve hissenin amansız savunucusu, bu ugurda haddi olmayan laflar ederek herkese laf yetiştiren gereksiz kişiler muhakkak cikiyor. Burada nasibini almış durumda. Ne desek boş...
geçen yılın grafiğinde 28 şubat 8 mart arası yüzde onluk yükselme olmuş, şu anda zarardayken 5 mart taki bilançoya kadar bekleyip satmayı planladım şahsen ytd.
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lafı bana dediğini anlıyorum hiç gerek yok bunlara.
Hiçbir hisseyle işim olmaz ve ilelebet de tutmam. 1 aya yakın araştırıp kademeli bir sekilde dipten almaya çalışırım. %5 ile %10 kar gördüm mü bırakırım.
Bilmeden yorum yapıp durmayın.
Hisseyi konuşun kişileri değil.
Altyapısı olmadan yermeyin de övmeyin de.
Yatırımcı olun vurkaççı olursanız buralarda ağlaşır durursunuz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ah ah ne desek boş diye boşa demedik...
arkadaşlar nerede o falcılarımız,pardon teknikcilerimiz göremiyormusunuz kristal kürede, kahve fincanında ,bakla tanelerinde şu enkanın gidişatını-sonunu. ha balıkçımıza soralım '' balıkçımız'' daha iyi bilir. ne de olsa balık avlanacak yeri o daha iyi biliyor. ( ''yatırım tavsiyesi değildir'')
Alacağı yeri bilen için sorun yok.
Kademeli almazsan, sazan balığı gibi olursan kardeşim, kaybedersin.
Ben kar etmeyi bekliyorum, hisseyi de pazarlamıyorum. İşim bitsin çıkar giderim. Süre mefhumum da yok.
Tekrar alım pozisyonuna gelmesini beklerim "Grafiksel" olarak.
Kendimi anlattığım için kızanlar olabilir. Herkes tarzını yazarsa bence birbirimizden faydalanıp tecrübe kazanabiliriz. Balık tutmayı bilmeyen, aç kalanlar da kaybetme hikayesini anlatsın ders alırız.
5.62 den 100 bin
5.63 ten 450 bin
Geri alım yapılmış bugün de.