-
Daha birkaç ay buralarda al-ver yaptırır.Takas gören varmı acaba
-
Böyle sanki 2,30 un altı yokmuş gibi duruyor ama endeks %2-3 eksi giderse nereye getirirler belirsiz.Yani bu kağıdı bedavadan geri almadan götürmezler
-
Mal satacak K.Y kalmadı artık çünkü milletin güvenini sarstın. Dibede götürsen kimse almaz.Boşuna uğraşma mal almak istiyorsun 2,70-3,00 bandına çekmen lazım .veya tersi satmak istiyorsan 1,98 in altında ancak alıcı gelir .Ucuz yöntemlerle mal toplanmaz.yukarı gidiyormuş izlenimi verme artık.Ölücü spekte hiç çekilmiyor.
-
Varsa eğer sahsiyetiniz namusunuz serefiniz ......
rezil heriflerr
-
Thyao nun düşüşünü umursayan yok endeks bile umarsamıyor.Ama bu haysiyetsiz umursuyor onunla gitmiş sanki onunla düşüyor.Neyse bu kağıdın altı neresi görecez.1 ay içinde
-
Satip gerele gecip zararimi cikardim kalanlarin Allah yardimcisi olsun ben kazanamadim bu lanet kagitta insallah kalanlar kazanir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Takas göremiyoruz veya pasta atan yok Halka arz fiyatınada getirsen problem yok ölmüş eşek kurttan korkmaz.Sadece bekleme süremiz uzar 6 beklemeyiz 1 sene bekleriz
-
Reklamlardan sayfaya giremiyoruz bıktık bu reklamdan lütfen ilgilenin artik alooo