-
Tutarsız tahta demek istediğim . Dün alan yfinans bugün yüzde 60 ini satmis. Dün satan aynı kurumlar geri almış. Dün bir arkadaşım bana sordu ogleden sonra elinde 30 40 bin lotu vardı. Birazını vermiş 91 den 2.02 yaz dedim. Yazdı gitti o kadar derin izlemiyor. E noldu zararda mi? Sabah ver öğlen ver. Nasılsa geri geliyor. He bu sefer gelmezse? Yaw 11 yıldır gelmiş . Istatistik bu tutuyor işte. Bunlar yani spek bu işi ceviremiyor. Elinde yeterli mali yada cebinde parası yok. Şov yapıyor tutarsız o malı bu hesaba bu malı öbür hesaba. SPK sorsa ya? Dün aldın bugün zararına niye verdin. Hepsi aynı adam. Dikkat cekemiyor musteri gelmiyor. Millet biliyor bu herifler arsız, hırlı değiller milletin bunları adamdan sayıp yatirdigi 3 kurusun hesabını yapıyorlar. Sonra ucuza geri al. Topla çak topla. Formül bu. He diyecen ki ne kazanacak marj az. Kardeşim bunlara tost çay parası yetiyor. Nefesleri kokuyor açlıktan dikkatli olun beyler. Acımaları yok bunların. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Seans sonu son iki saat 30ar dakikalık periyot..
https://i.hizliresim.com/XEqdy3.png
-
Bırakın artık oyun oynamayı, nedir bu anlamsız dikkat çekme hareketleri. Bak keriz de gelmiyor tahtaya, maldan çıkacaksan yukarı çekmelisin tahtayı. Bizim yatırımcımız ucuza almayı sevmez. Dene bak başarılı olacaksın. ytd
-
Şimdide takaslarla oynamaya başladın. Yaw kardeşim bırak artık tahtanin yakasını Citi komple sensin. Deutsche daha önce de yazdım 200 250 bin malın var. Amaç kerizlere aaa bak yabancı girmiş ooo bak yabancı çıkmış izlenimi vermek. Yemezler tüm numaraların bitti . Ama sana izin veren spk yok mu yatacak yerleri yok. Ytd
-
Spek iyice bo.unu çıkardın artık. Kendinden başka işlem yapan yok. Bas bari aşağıya da millet biraz mal alsın. Zaten eline yüzüne bulastirdin. Parani kurtar bence
-
Sn.spekülatörüm çok gergin gördüm seni bak sen bize lazimsin. Tahtayı da kendini de germe sağlık herseyden önce
-
Ne gel gel yaptın be!! Aynı mali çevir dur. Dikkat edin bu herif niyeti bozdu.ytd
-
Ne anlamda bzdu mastori iyi anlamda mi bi 2 üstüne atsana tutamazlarda ama yok bekliyor
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.