Bence de klgyo ve msgyo güzel olacaktır
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bence de klgyo ve msgyo güzel olacaktır
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Hayek yani senin srvgyo daki başından beri olmasını beklediğin ve düşündüğün şeyler Klgyo da gerçekleşti bundada olacak gibi anladım.
burasi daha iyi olacak inancim o yonde. klgyo dan cok daha iyi bir sirket. hicbir riski olmayan inanilmaz iyi durumda olan bir gmyo. alternatifsiz bir gmyo bistte.
ama iste trade baska bisey !?
problem su an tek bu.. ama elbet yakin birilerinin kesfetmesi ! bu kardeslerin mali gitti, yoksa burda 9 aylik bilancoda yine bir 4 gorur tkrr ordan carpip 3.20 lere cekerlerdi. ama artik kazin ayagi o sekilde olmuyor ?
bunlar mali kaptirdi 3.40 lara kadar cekip biraz daha verip son mallari ile asagi cektiler durum bu. eger oyaktan alis yapanlar planli yapsaydi zaten bunlari silerlerdi benim hesabima gore bunlarda mal kalmamisti, ya da cok az. onu da alip isi bitirirlerdi.
bu sebeple diyorum, oyaktan alanlar tek kisi ya da grup degildir diye. tahminim yayilan yatirimci alislari. tabi tahmin bu
ama onlar biraz satiyorlar simdi bu arkadaslar da keyifle aliyorlar 😊 buralarda takilsinlar bakalim .. bekleyip gorelim.
hep diyorum bol degil, hayirli kazanclar
# yatırım tavsiyesi değildir #
Kağıt 2.80 i taban yaptı buralardan alıcıda geliyor. Almak istediğim 5.000 lotu daha almamıştım haftaya inşallah alırım. Hedef 50 bin lot
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacim tek yönlü yapılıyor bu çok fazla kişi ihtimalini azaltır.
Ayrıca birden çok Oyak müşterisinin ayni günler alına ayni günler satıma başlaması biraz fazla tesadüf olur değil mi?
Ben sadece tahmin yazdım bu arkadaşların mali satılsa da satılmasa da ben bu kağıdın orta vadede güzel yerlerde olacağına inanıyorum. Bu inanç olduğu sürece de malımı tutarım.
Arada boş kalmayalım muhabbet olsun diye oturup takasa derinliğe kademeye de bakıyoruz tabi.
Önümüzdeki perşembe heybeye 5.000 lot daha atacağım fiyat umarım artmaz. Oyak bi kıyak yapsada 2.50 lere bassa keşke
2.50 olursa kredi çeker hedeflediğim 50.000 lotu hemen alırım 2 ay sonra gelen paramla kredimi kapatırım alacağım temettümü düşünürüm. Ama inşallah şirket temettü vermeyi adet haline getir. 3.yılı vermedi temettüyü bakalım seneye inşallah. Hele birde almanyadaki arsa satılırsa brexit ayağına frankfurt iyi prim yaparsa ikinci nugyo neden olmasın. Ytd
Bitmedimi daha OYAK satışları 😒
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.