Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu :wave::wave: Merhaba syn guneysu 🤔🤔🤔 Reha abiiiii Reha abiiiii Bir bakarmisin reha abiiiiiii 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu yüklü gircem Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu yarın gpgye 90k basmayı düşünüyom 90k mi yuklu ???
Alıntı: Originally Posted by Webster Merhaba syn guneysu Reha abiiiii Reha abiiiii Bir bakarmisin reha abiiiiiii Baktım ne vardi, Selim beyide bos ver zararsızdır.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Baktım ne vardi, Selim beyide bos ver zararsızdır.:he: Abi korkuttun Buradamiydin direk ciktin Bu gelisin guven verdi Selim bey bana el salliyor 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster 90k mi yuklu ??? Hayir tabikide ama rakam vermem uğraşma
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Hayir tabikide ama rakam vermem uğraşma 5.84 ten aldiklarin duruyormu peki 1mlikmi ne almistin Abini takip etki kazanasin Ac oku Sana yirtindim Yapma mert ons al aslanim demisim Ama anlamadin ciger
Alıntı: Originally Posted by Webster Abi korkuttun Buradamiydin direk ciktin Bu gelisin guven verdi Selim bey bana el salliyor Huzursuzluk yaratmak içindir o, Reha'nın buralarda olduğunu bilmiyor henuz.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by Webster 5.84 ten aldiklarin duruyormu peki 1mlikmi ne almistin Abini takip etki kazanasin Ac oku Sana yirtindim Yapma mert ons al aslanim demisim Ama anlamadin ciger 5.8260 o, 3 gune bir iş durumum var ya mal alacam yada zaten faiz kararı sonrasi satış fırsatı verir, düşük faiz almış olduk sadece