Çok iddialı konuştun bozoklu .
Printable View
5 yıl sonra 2 ye katlamış olacak
25 yıllık borsa deneyimim ve yaşlı bir insan olarak acizane tecrübem bunu yazmamı gerektirdi zira burası 4-5 yıllık süreçte tuzaklarla dolu bir alan.yatırım bitecek ve yatırımın bir yıl sonunda semeresini alacak ve milyarlarca liralık borç ödeyecek.belkide temettü ve bedelsiz rafa kalkacak.genç olanlar 4,80 tl li fiyatlardan alsın biriktirsin.10 yıl içinde bu hisse 20 tl bile olur. benim okadar yaşayacak ömrüm yok dostum. bir ayak çukurda zaten.bunları yazıyorum ki belki bir kaç garibanı kurtarırım diye.
belkide yanılıyorumdur yanılmayan bir tek Mevlam dır
yatırım tavsiyesi değildir
olabilir kardeşim belkide 15 tl olur zamanın varsa sinirlerin sağlamsa bekle.4,80-5,90 tl arası dalgalanır durur.bunun ötesi yok. 5 yıl içinde bundan başkaSI BEKLENMEZ BU KONUMDAKİ HİSSEDEN.FAKAT terörist amerika ile ilişkiler bozulmaz ve yatırım biterse 5 yıldan sonra 15-20 tl arası olacağı aşıkardır.
Yaşım 21 , beklemeyi 16 yaşımda almış olduğum Tüpraş'ta öğrendim. Sıradaki ödevim Soda ,Şişecam ve iştirakleri arasında bana göre en fazla potansiyel Soda'da var. Yönetimin şeffaflığı, büyüme potansiyeli , kasadaki paranın son derece iyi çalıştırılması bende bu hissede al sat ile para kazanmaktan ziyade şirkete ortak olma isteği uyandırıyor.
Sn bozoklu5, üzmeyin bizi rica ederim, hisseler iner de çıkar da, Allah size sağlıklı ve hayırlı uzun ömür versin sevdiklerinizle. Bol kazançlar ve onları afiyetle ailenizle yemeniz de nasip olsun. Hepimize de. Saygılar sunarım.
Şirketin her sene yaklaşık 200 milyon dolar kâr yapacağı aşikar, 5 sene içinde Abd'ye 1 milyar dolar yatırım planını bu kârlar ile finanse edebilir, Kasadaki mevcut nakit ise ayrı bir güven veriyor. Bunlar alt alta eklendiğinde gün sonu fiyatının ne olduğunun kritiğini yapmaktansa uzun vadede Soda'yı dünya markası yapacak gelişmeleri okumak zihnimi rahatlatıyor.
sayın kardeşim sizlerin üzülmemesi için yazıyorum zaten.yazdıklarım inşallah doğru çıkmaz.iyice okursanız çok haklı ve mantıklı düşündüğümü göreceksiniz. 5 yıl süreyle bu hisseden bir şey olmaz borsa 130 binde olsa 4,8 -5,90 tl arasında üç aşağı beş yukarı ederi budur.yabancı deli gibi satıyor. 5. yılın sonunda gelip alacaktır eminim.doğru yerde ve doğru zamanda alınırsa korunaklı olur OSMAN BEY