faiz oranları daha da düşmesini bekliyorum ama çok zor, yükselme ihtimali daha güçlü sanki
Printable View
faiz oranları daha da düşmesini bekliyorum ama çok zor, yükselme ihtimali daha güçlü sanki
yılda en az 2 kere parayı bankadan çıkarmanız gerekli. En azından %50 den fazlasını. Bir yere saplanıp kalırsanız mt bunu kullanır. hiç kaçırmaz. Ve bunu sözle değil eylemle yapmalısınız. Ne kadar fazla mt ile diyaloğa girerseniz o kadar bağlılık sinyalidir. mt bunuda kullanır.
eheheh benle aynı tarafa geldin...:)
mevduatta evet 12 13 14 işte en yüksek budur..Daha fazlasını verirlerse eğer kredi faizleride yükselir demektir.
Kredi stoğu nerede ise 2 trilyon TL ye gidiyor..Kredi kredi ile döndürülüyor yeni krediler eskilerinden yüksek olursa yandı gülüm keten helva olur ki...oy oy oyyyy
Onun için Merkezi yönetim asla ama asla bir TL sıkışıklığına izin vermeyecektir..Dolar tl nereye giderse gider..O sonraki mesele diye düşünüyorlar..Bu arada büyük projeler ile devlet bizzat destek oluyor yok haminnine maaşı yok yaşlı bakım maaşı yok seyyalen zam yok bilmem ne bonusu yok kosgeb adı altında vatandaşa da para dağıtıp ekonomi canlansın istiyor..Bas bas paraları leyla ya durumları..
Haaa tabi Enflasyon mümkün olduğunca kontrol altında o tarafta da sorun yok..
Ammmaaa velakinn..Misal bugün işsizlik 12.7!!! geldi..
Merkez ne yapıyor nisandan beri faiz indirdi durdu..
Hani faiz inince yatırımlar artar yatırım artınca büyüme olur büyüme de işsizlikte düşüş demekti..
Hayrola ??? Pek bir işe yaramamış gibi gözüküyor..
Doları füzeletmekten başka..
Şimdi gelişmekte olan ülkelerin para birimleri 2016 ocak seviyelerinin katmet katmer altında ikennn
Bizde faiz 11 olmasına rağmen 3.70
Birileri biraz daha zıplatim şu mereti derse nasıl cevap verecez...Alan da kalmadı..
Bugünkü bu işsizlik durgunluk ve dolar kurunun tek müsebbibi MB dır..
taşımalı swaplı mevduat 35 gün 13.90 , 61 gün 14.20. Ay sonuna doğru biraz daha yukarı gitmesini bekliyorum.
benim bir yere geldiğim yok, bu işin fişeği kasımdaki binali toplantısı ile çakıldı. bende o zaman tl den topuklamaya başladım. ondan önce bu kadar sorun yoktu. geçen sene bu zamanlar dolar 2,85 ben 13,50 den para bağlıyordum. o sistem devam etse şimdi 17 çok rahat geçilmiş olacaktı. tl yi çöp etmeye karar verdiler bende kaçtım dolara. şu an cebimdeki 50 tl hariç hiç tl yok bende.
odeadan cuma dönüş var acaba oran alan oldu mu