Birde ara trend yapsanda adam gibi bir hareketini görsek biraz yüzümüz gülse. Hadi istersen yaparsın sen. YTD.
Printable View
Birde ara trend yapsanda adam gibi bir hareketini görsek biraz yüzümüz gülse. Hadi istersen yaparsın sen. YTD.
Gel gel mi yapıyorlar? Yeşili gören masum yatırımcı.
Manyak hareketlere başladı ortamını bulunca fakat simdilik yine hep bana yöntemini izliyor gibi. Yalnız ani -4 , +3gibi hareketleride kesenin ağzını açtı gibi. Ama hep bana taktiğini bırakması lazım. YTD.
Yeniden alıma geçtiler. Fakat kalıcımı trade mi bütün mesele o. YTD.
Nasıl kalıcı olabilir ki? Londra swap faizi %1000 olmuş. TL ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaklar. Verecekler endeksi. Swap düşmeden zor. Güven olmadan zor. Adım atmadan, istediklerini vermeden zor. Lafla peynir gemisi yürümez. Bakalım ne yapacak ekonomi yönetimi. Durgun suda herkes kaptan. Twitter üstatları da kayboldu piyasadan. Çok acayip, volatif bir hafta olabilir. Ytd.
Son durum itibariyle gecelik TL swap faizi Londra'da %500'ün altına geriledi
Yarın valörlüler %120 olmuş
https://twitter.com/nurisevgen
CDS yüksek 487
%1400 gormüş faiz 500'e gerilediyse kapalı kapılar ardında konuşmalar olmuştur. Ytd.
Kırk yılda bir trade yapayım dedim 30 lot artı yapmak varken 10 lot eksi yaptım. :) Abi bunlar çok fena gerçekten yahu benimi bekliyorsun be mübarek 17.20 verdim 19.00 gördü. Hadi düşüşten kazanayım bari dedim o kadar bekledim 17.50 civarında gezdi. Ben sattım 14 00 e kadar düştü. Ne oldu 1500 TL zarar ettim durduk yere reel olarak. Neyse daha fazlada olabilirdi. :)
17.20 satmışım 17.50 den aşağı inmeme görüntüsü veriyor 19.00 dan sonra. Siz bu gerilime dayanıp karlı çıkabilirmiydiniz? Görüntü olarak kolay görünüyor ama iş reele girince hiçte öyle olmuyor.