Printable View
Alıntı: Originally Posted by Berht26 Bu akşam dolar 15 e düşse elimizdeki dolarları 15.93den kkmye çevirebiliyoruz sanirim Zarar etmek istiyorsan evet
Reis: "Micotakisi sildim" "Isvec finlandiya vs.." "Muhalefet tü kk" "Uzaya.gov.tr"
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Eskiden İstanbul mısırçarşına inilirdi alışveriş için . Fiyatlar Trakya eski 125 Muş eski 115 Kars eski 105 Beyaz peynir en ucuz 75-80 orta karar 85-90 . Örgü tarzı özel peynirler 150-180 Pastırmaya hiçbir yer fiyat etiketi koymamış ama 350 vs vardır diye düşünüyorum. Zeytin 60-80 arası . Buraları benim evin orada yaptığım şarküteriden daha pahalı nasıl iş anlamadım . halen oralarda baharatlar kuruyemişler , peynir falan açıkta mı satılıyor ?
Seyredemedim bono açıklandı mı?
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Seyredemedim bono açıklandı mı? malesef.. Alim firsati kacti gibi görünüyor..
Alıntı: Originally Posted by Lucky Player halen oralarda baharatlar kuruyemişler , peynir falan açıkta mı satılıyor ? Evet aynen öyle
15,95 lerden -%1,60... oralardan +%1,55 yapmasının sebebini bilen?
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Evet aynen öyle milletin hapşırığı aksırığı öksürüğü tükürüğü falan hep mamülatın üzerinde yani gene... ohhh beybiiii