bugünlük yeterli, yarın ola hayrolaa...
Printable View
yarın egeen iti umarım bfreni de bozmaz oradaki patron kılıklı tam bir kitli kutu gafur inadı yapıyor ne bir kap gönderiyor ne yatırımlar hakkında bilgi paylaşıyor düzenbaz gk da millet ümitsizken bir bedelsiz patlatsa kimse şaşırmasın adamın yaşı geçmiş ama puştlugu hala devam ediyor
Sn mercek2 siz neden Haziran ayini düşünüyorsunuz
Sürekli alanlar ve satanlar değişiyor.+300 ler bir anda yok oluyor yerine yeni aracı kurumlar geliyor. Var bir şeyler inşaallah hakkımızda hayırlısı olsun.
sevgili kincecik benim içimden geçen his bu henüz gk ve temettü açıklanmadıgına göre patron da önünü görmek ve seçim atmosförünün bir geçmesini bekler diye düşünüyorum ve önceki sermaye artışları da ya mayıs sonu veya eylül ayında olmuştu diye hatırlıyorum bekleyip görecegiz hayırlısı olsun.
mercek hocam, yanlış hatırlamıyorsam faaliyet raporunda şöyle şeyler yazıyordu ;
-esas sözleşme maddesi gk da konuşulacak
- kar dağıtımı / temettü ile ilgili bilgi de gk çağrısı yapıldığında kap ta yayınlanacak..
şahsi görüşüm ; eğer ki bu sene sermaye artışı gelecekse;
gk çağrısı yapıldığında haber de düşecektir.
bakalım kısa zamanda gk haberi düşer ..neler olur -nasıl olur hep birlikte görürüz.
pas mı geçilecek veya dediğiniz gibi kimsenin ummadığı bi vakit, bi gece ansızın mı patlatırlar :)
artık patronun kararı ... top onlarda