Valla böyle giderse bir 10 yıl sonra orduda Arap general, kabinede Afgan bakan vs görürüz.
Tabii varlık fonuda önemli.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla böyle giderse bir 10 yıl sonra orduda Arap general, kabinede Afgan bakan vs görürüz.
Tabii varlık fonuda önemli.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Varlık fonu ve ziraatin yatırdığı, paraları kime neye yatırmış olabilir ? BORSAYA nakden YATIRIM yapan devlet konusu bana sistematik geliyor, parayı karşılıksız VERMEYEN BİR DEVLET VAR.
O PARALAR, CİDDEN DEVLETİN OLAMAZ .DEVLETİN fonunu belki , zorunlu yönlendirmiş olacağını teknik bir risk yöetimi olduğunu düşünebiliriz.
VARLIK FONU DEVLET VE DEPREM FONLARINI kazanç anlamında katlamak için ALIM YAPMADI , o konu bence yanlış bir kamuoyu çalışmasından ibaret varlık fonu adı üstünde fon borsa içeriği olan fonlara yatırım yapmıştır o parayı CHP iktidar olursa fondan alıp tahvil filan alınacağını düşünmek de yanlıştır.
CHP , borsadan nefret eder borsa , ranttır chp borsaya karşıdır . bunları akıldan geçirmek ve düşünmek bile hatalıdır .
KALIN puntonun tersi politikalarla borsa ve yatırımcısı desteklenecektir.
SPK gidicem dedi KK ne yaptı gitti neden borsa düşmesin insanlar mağdur olmasın , soyulmasın diye bu konuda da çok sayıda yasal düzenleme yapılır , borsa DESTEKLENİR bunu düşünüyorum.
AKP , İKTİDAR OLURSA muhtemelen borsa coşuo coşup çöker durumuna gider , ayı ve boğa piyasaları birbirini takip edebilir, volatilitenin ilahı olur roller coaster dönebilir fikrindeyim. taşlar yerine oturmalı diyen ekonomistler muhalefin kazanmasını temenni ediyorlar , yorum yok .
Sanırım o kısmını es geçtiniz kapatacağız diye ağızdan beyan oldu bir ara.Şimdi çıkar başka der onu bilmem.
Ben varsayım üzerine yazmadım o yazıyı.
https://www.youtube.com/watch?v=4ANhcUN46CQ
12 nisan 2022 Günü Chp Grup toplantısında da böyle bir niyet açıklanmıştı. Aradım tam bulamadım ama var.
Sayın Depeche Mode senin düşüncen normali ama bu ülke normal olmadığı için.
Ben olur olmaz bilmem sadece hatırlatmak istedim.
Varlik Fonu yerinde. Ama varlik fonunun amaci tahtini kurtarmak, yandaslarinin malini halka yaymak. Servet transferi yani.
Gelen hukumet sermaye piyasalarini desteklemek zorunda ve destekleyecektir. Ama denetimini adam gibi bagimsiz olarak yaptiracaklardir. Kurumlar duzene girse, bu uckagitcilar gitse zaten hersey yerine yavas yavas oturur.
poncik zorda...
https://twitter.com/omerhankrm/statu...922157569?s=20
Gölgelerin Gücü adına
Güçççç Hakanda artık
İskeletorun kötü güçleri ve yoldaşlarına karşı mücadele ediyor Hakan a destek olmalıyız biz olmadan bu mücadeleyi asla kazanamaz
İnsanlığın geleceği Hakana bağlı arkadaşlar yaşasın Gölgelerin Gücü adına Hakan
İnsanlık için artık tek bir umut kaldı Adı : Hakan
Hakanın Suratına baktıkça içimiz açılıyor arkadaşlar tam kahraman suratı var karizmatik yüz hatları var her zaman demişimdir hakan bu yaparsa O YAPAR !