bende onu soracaktım...nerden anlamışlar para oldunu araçta. ama böyle bir çete varsa . evi satan kişi bence birinci şüpheli.
birde evi satmaktan vaz geçerse . şüpheli değil kesin o
:drunk:
Printable View
Geçmiş olsun Akçay abi. Muhtemelen onu bankadan para çekerken takip ettiler. İki üç kişilik ekiptir onlar. Polise ödül vereceğinizi söyleyin çabucak bulurlar inşallah
kameradan tespit edildi yapan ama adresinde yok...
dediğim gibi yabancı olması yüksek muhtemel...
bankadan çantayla çıktıgını görüyor...
senle çaktırmadan geliyor...
sen araca binince tekerin altına gizlice demiri koyuyor..
sen harket edince tekerin patlıyor... sonra tamir edeyim derken adamlar alıp gidiyor...
Babam cezaevinde gardiyandı. Bu hırsızların hepsinin uzmanlık alanı var kimi beyaz eşya kimi altın kimi para vs. Bu iş için ciddi emek sarf ederler çok sabırla beklerler derdi.
yavaş ver be heyvan bee...
:drunk:
Bunların gözü kara adam öldürmekten bile çekinmiyorlar...
Çünkü ertesi gün sınırdan gürcistana geçiyorlar...
Burdan kişiyi sordugunda emniyet o kimlikteki kişi değil diyor...
Yani burda kimliği farklı gürcistanda farklı...
bu yazıyı habertürkten aldım başka bir olay...
ÖZEL ÇİVİLİ TUZAK
Gürcü çetenin kaldığı evde yapılan aramalarda ele geçirilen delillerden biri de lastiğin patlamasını sağlayan özel yapım çivilerdi. Gürcistan’dan İstanbul’a soygun amaçlı geldiklerini itiraf eden çetenin soygun yöntemi şöyleydi: Çete üyeleri ilk iş olarak uygun bir banka şubesi belirledi. Bir kişi bankanın içerisinde yüklü miktarda para çeken müşterileri takip etti, bir diğeri de dışarıda bekledi. İçeriden gelen bilgilerle dışarıdaki kişi, aracın lastiğinin altına özel çiviler yerleştirdi. Müşteri bankadan parayı alıp aracını hareket ettirdiğinde çiviler lastiği patlattı. Patlayan lastik hemen inmediği için hırsızlar otomobili durduğu yere kadar takip etti. Müşteri lastiğin patladığını fark edip durunca, hemen yanına yanaştılar. Biri yardım bahanesiyle müşteriyi oyalarken, diğeri çantayı çaldı.