sanki zarar acikladi yuh diyorum 30agelsede rahatlasa
Printable View
sanki zarar acikladi yuh diyorum 30agelsede rahatlasa
hacimsiz düşüyor 500 lotla 1 lira aşagıya yukarıyo çekiyorr ipne kendi çalış kendi oynuyor hissede küçük yatırımcı yok satacak kimsede yok al gülüm ver gülüm yapıyor piyasa yapıcılıgı kapsamında piyasa düşüyor diye adam hisseyi çekebildiği kadar aşagıya çekiyor bugunde kırmızı kapar 33 34 lerden dönmesini bekliyorum yoksa tekrardan 30 altına çekr bu ipne ytd
30 lara gelir rajhatlikla haber bile gelse fazla etkilemez bu saatte yazik bu kagida 50 lerde olmasi gerekiyordu neyse. aselsana girdim artik kismet
gene ne olduysa olu seansta 6000lottan fazla islem oldu anlamiyorum neden buna gerek duyuyor...
bu ihalenin ne günü ne zamanı ne saati olmaz mı ya ne biçim ihale yada bize hiç bilgi verilmiyor ne kap ta ne kendi celebi sitesinde
ytd
mayis basinda ihaleyi alan ise baslayacak diyor sartnamede ama 3 ay oldu bisi yok ay sonuna kadar aciklanir alirsa o hizla 40 lari gorur.. bugunlerde de olu seansta artis olmuyor hayret
celebiyi borsa kotundan çıkarması lazım spk nın bu kadar da kötü bi tahta olmaz ya resmen koca şirketi süründürüyorlar ihale beklenisiyle buralarda dolanıyor ihalede bi sakatlık olursa sanki o beklentiyle çıkmış gibi gün içi yüzde 10 aşagılara salar bu dalaksız hisse seasn içinde tutuuoyr bekliyor karanlık oadada ya çakıyor yada yükseltiyor hayalet moduna bürünmüş durumda şu an ya bizim hayaletimiz olucak yada kendi hayaleti olucak ytd
bilançodan beri neredeyse yüzde 20 ye yakındüştün ama biraz tepki vermekte ıkınıyosun umarım buralar dip olur yeni çıkış için yoksa bekle babam bekle çok zmanımızı yedin ama satmak yok sayın spekk 40 üstünü bize gösterticeksinn ytd