Rusya, Norveç'i dost olmayan ülkeler listesine ekledi...
Ruslar Alaska'yi satmakla çok büyük hata yapmişlar.
Printable View
Rusya, Norveç'i dost olmayan ülkeler listesine ekledi...
Ruslar Alaska'yi satmakla çok büyük hata yapmişlar.
İzmir'in tanınan ailelerinden diyor. Acaba başka kanser teşhisi koyulanlarin durumlari nedir?Alıntı:
İzmir’in tanınan aileleri arasında yer alan Kardıçalı Ailesi’nin kızları Sena’ya kanser teşhisi kondu. Ardından kemoterapi tedavisi yapıldı.
Fakat laboratuvarda sonuçların karıştığı ve Sena’nın kanser olmadığı ortaya çıktı. Genç kadının ameliyatla göğsünü alacaklardı!
F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
·
9s
CNN-Türk Son Durum Programı.
Zafer Şahin: "Pandemi diye bir şey uydurdular. Ben çok pişmanım, 2 aşı oldum. Kalp krizlerinde çok artış var"
Hande Fırat: "Özellikle yaşlılar hedeflendi. Dünyada çok sayıda dava açılmış durumda".
Günaydın ama bu insanlık suçunun siz de 5. koluydunuz.
Halit Tokkuş
@HalitTokkuss
·
7s
TSK'nın %100 Türkiye'nin çıkarlarını koruyacak noktaya geldiğinden adım gibi eminim.
Bu adam kaç yıl köşe yazısı yazdı? Bir konferans olduğunda, bu adami görenler Yusuf Hoca geldi deyip ayağa kalkarlar.Alıntı:
yusuf kaplan
@yenisafakwriter
İbrahim Traoré.
Burkina Faso Devlet Başkanı
Henüz 35 yaşında.
Fransız sömürüsüne karşı darbe yaptı ülkesinde ve Fransız askerlerini kovdu.
Komşularıyla ittifak yaptı.
Fransa’ya, emperyalistlere meydan okuyor…
Afrika özgürlüğüne kavuşmadan dünyada ruh da olmaz, barış da.
TÜRKİYESİZ AFRİKA ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞAMAZ.
Yani 35 yasında bir hödük dünyayı değiştirecek, öyle mi?
Bu olanlar seneler önce Kuba ve Guney Amerika'da yaşandı.
Halen dunyada yuzbinler Che şapkalari ve tisortleri giyiyor.
O zaman uydurulanlara inaniyorlar.
Che Guevera bir Cia ajanıydı. Ayni zamanda kokain kacakcisi ve muptelasi.
Cia ile ters düştü ve Fransiz Gizli Servisiyle calismaya basladi.
Cia bunu Bolivya'da nalladi.
Gerçekleri yazinca, o donemde uydurulan sol soylemlere inananlar düşman oluyorlar. Insanlara kandirildiklarini soylemek cok buyuk hatadir.
Kabul etmezler. Insanlari ikna etmek cok zordur, kandirmak cok daha kolaydir.
Kosta Rika'da , 29 yaşındaki futbolcu Jesús Alberto López serinlemek için girdiği nehirde timsah saldırısına uğradı.
101 sene önce 41 yaşında şehit edilen Enver Paşa gayrinizami harp ve istihbarat alanında unutulmaz iki icraata imza atmıştır:
1) Teşkilat-ı Mahsusa’yı kurmuş,
2) II. Şube’yi, Türk tarihinin o ana dek gördüğü en yetkili istihbarat birimi haline getirmiştir.
Saygı ve rahmetle.
Serez dondurmacisi...Alıntı:
Azmi Mengü
@azmimengu
İstanbul’un en iyi dondurmacısını arıyorum. Yedikten sonra ayılıp bayılmalı bir etki bırakmalı. Hemen gidicem, tavsiyeleri bırakalım ;