%10 ilk short pozu açtım.. 175 ten..
Printable View
%10 ilk short pozu açtım.. 175 ten..
Herkes 134000 vade sonu rakamını bir çıktı alıp bilgisayarının kenarına koysun unutmamak için.
Kalın sağlıcakla.[/QUOTE]
122000 Düşüşünü güzel yakaladın, o gün sizi çok taktir ettim.
Ama yanlış yerden tekrar şhort poz a girdin, bu da bu işin cilveleri.
Shortları kapattığın yerden long a dönsen marj a bak, işte o zaman sabahlar olmasın.
Bu zihniyetle 2019 Kasım diyodum ama en aşağı 5 sene adam akıllı düzeltme gelmez
Shortları kapattığın yerden long a dönsen marj a bak, işte o zaman sabahlar olmasın.[/QUOTE]
126.000 aralık vade 5 long açmıştım. 130'dan satıp 3 long açtım :)) 10 bin puan gledi be.. oha ya.
Sabah tahmin ettiğim gibi kozalaklara dadandı. Oradan bir kaç puan almaya çalışıyor.
130.3'ten full geldim, %25 kapattım. %50'ye kadar kapatabilirim, duruma bakarak.
devam etme konusunda ciddi görünüse tekrar bakarız.
buralar biraz zor, bugün-yarın aşarsa zaten hemen aşağı beklemek pek akılcı olmaz artık.
ed : buralar biraz zor = final sonuç yukarı olacaksa bile derin dönüş yapabilir. mesela 131'e hatta 128'li bi yerlere.
132500 dedim gecen hafta 400 u gordu ...
artik bugun eksi kapatmasi lazim 132500- 128500 arasi git gel....sonra nereyi kirarsa artik...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...12345e75a6.png
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır...
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.
11:30 AMGB
Inflation Rate YoY**SEP
act:*3%*prev:*2.9%*cons:*3.0%
Inflation Rate MoM**SEP
act:*0.3%*prev:*0.6%*cons:*0.3%
Core Inflation Rate YoY**SEP
act:*2.7%*prev:*2.7%*cons:*2.7%
U.K. Inflation Climbs to 5 1/2-Year High on Food, Transport https://www.bloomberg.com/news/artic...food-transport
XU100 97.500 GELSİN DEĞERLENDİRECEĞİM :plc:
Shortları kapattığın yerden long a dönsen marj a bak, işte o zaman sabahlar olmasın.[/QUOTE]
sn İstinyeli endexteki yükseliş nereye kadar devam eder sizce??
yok bakır coşmuşmuş yok bakır altın rasyosu en dipteymiş
buyur altına -15 dolar
bu bloomberg dekilerin işi riv riv riv
haritadan yer beğenin :rules:
ISCTR ve KCHOL yükselmiyor. Bu bir işaret mi ?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sadece su vergi artislari muhababetine cakmalari lazimdi ama ....yardiriyorlar.... ihtiyaç var diyor sikinti var diyor başbakan ama tinlayan yok
132.375 SHORT..
122.den geçen pazartesi dün açsaydık..10.000 net almıştık..
sn İstinyeli endexteki yükseliş nereye kadar devam eder sizce??[/QUOTE]
Viop ta bu vade sonu kapanış tahminimi 10 gün önce yazmıştım.
Bu çakallar vadeyi kurtarmanın peşinde (bu benim yorumum)
Bu kadar yoğun gündemin ve risklerin fazla olduğu bir zamanda çok fazla yükseliş ön görmüyorum.
U100 110 000 üzerine biraz zor çıkar çıkarsa da kalıcı olmaz.
İstediğin kadar dansozluk yap 1 lot bile almam kuruş koymam sıka sıka geleceksin 100 bin altına
132.500 short ytd
açık pozisyon sayısı 410 000 olmuş 16 000 de öteki vadede var bunu görmeyen arkadaşlarmı var .kış gelmiş short giyen arkadaşlarmı var 129 lardan iti baren düşüşe inanmadığımı defalarca ilettim 122 gösterdiler ama sonuç orta.
Gitsin, gökler onun. Yer çekimi sonunda galip gelecektir.
110 bin e doğru sağlam bir şemsiye açılması hareketi yapabilir..110 bin üstünü gaplı geçmesi gerekir
Sortcularin don atlete kadar soydu sanirim onlarida almadan dusmicek 😂 surdan sort burdan long yazilarina bakarak kimse poz almiyordur umarim fena tokatliyor vopistan katarin parasini duydu sanirim sanayi sirketleri bankalar hala ayak uydurmadi yukselise son sortcu kalana kadar aliyo palacan 140 sort yerinden 20 kusur dustu ordan acilmayan sorttan medet umulurmu yahu herkeze bol sans
Başbakan Halkbank aracılığı esnafa 500 bin limitli taşıt ve iş yeri alımı için hazine destekli kredi verilecek diye söyledi, vade 5 ve 10 yıl olacakmış. İşletme kredisi kimiti de 200 bin olacakmış.
Bear ustam bana kardemir d 12 ay totel ve dünakşamki pastasını atabilirmisin teşekkür ederim
https://invst.ly/5h3u-
mavilim mavişelim :)