:) dostum bence aramıza hoşgeldin. uzun bir süreç seni bekliyor. bizi de tabii ama biz alışkınız. giren girdi bize zaten senelerdir.
Printable View
Son 10 yilda boyle bir firsati yakaladik...tam havalandik... ucağin beyzini azaldi...itfa kaybettik...su aşi ciksa korona hikayesi bitse. Zirvelerde gezeriz...
Yok yeni girmedim sadece aldığım tüm kârı geri verdim. Ağladığım filanda yok. Hisseye gelince henüz beklenti gerçekleşmedi. Bu köprünün altından daha ne sular geçecek göreceksin.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kü taban fiyatı 3,44
Birleşmiş Milletler’e göre, dünyada 821 milyon kişi, yani yeryüzünde yaşayan 9 kişiden birisi açlık sıkıntısı çekiyor. Yeryüzünde açlıktan her 5 ila 10 saniyede bir çocuk ölüyor
Koronavirüs mü???? Dünya bunu dert etmemiş. Korona ne ki. Yalan Dünya.
Hiçtepki vermiyor ya
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne olursa olsun .Şampiyonluğa giden bir takımın fiyatı, yine de bu kadar düşer mi? Hergun yüzde on ,onbeş düşmesi için sebep sadece koronoviris mu? Takım sampiyonlugu mu kaybetti?Oruspu çocukları spekler ,hisseden çokmak icin gerekli bahaneyi buldular ve çıktılar. Fakat o spekler bir gün birilerinin karşısına çıktığında ne yapacaklar acaba?SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tabanlar nerede duracak tanirdeniz35 bari onu da yazıver de ne kadar girecek bize ona göre hazırlıklı olalım...
Arkadaşlar Endeksin bu kan kaybı 83 bine kadar devam edecek gibi. Eğer burada tutunamaz ise 45-40 binlere merhaba deriz. Bu ortamda takım şampiyon bile olsa bize ekmek çıkarmayacaklar gibi. 1 sene daha buradayım bakalım bu savaşı kim kazanacak. Herkese bol sabır ve kazanç dilerim...
Bu hengamede ilaç ve market sektörü tavan ve tavana yakın gidiyor. Geri kalan tüm sektör hisseleri az ya da çok kırmızıda. Diğer ülke borsaları da kırmızı. Para baronları küresel bi manipülasyon yapıyor olamaz mı? Bu endeks dönecek elbet. Ama nerde duracak ve dönecek soru işareti.
Bugün veya Yarın bu seviyelerden endekse tepki alımları bekliyorum. İnşallah Tspor'da nasiplenir tabiki YTD.
Maçların seyircisiz oynanma riski de eklenebilir...
Allah korusun ama bu hastalıkla ilgili kötü haberler gelmeye başlayınca endeks nerelere gider muamma.
Taban olduk
Teknik olarak BIST 100 indikatör bazında ikili dip yaptı.
Bu açıdan endekste bir tepki alımı olabilir.
Ancak daha sonrasında düşüşün devam edeceğini ve ilk etapta 91.000 seviyesini test edeceğini ön görüyorum.
Bu seviyelerde ise aşırı alım yapılmamasından yana olup Mayıs sonuna kadar sert düşüşlerin devam etmesi ile beraber 77.000 seviyeleri gündeme gelebilir.
2020 yılı tüm dünyada zor bir yıl olacak bana göre.
Y.T.D GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben uyarımı yapmıştım.
Kendimde tek hisse hariç tamamında stoplos yaptım.
Ama burada çok bilmiş vardı o dönem!
Yok maşa vardı pardon [emoji2772]GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bir tek şeyi bilirim.
Günü geldiğinde toprak altına girip, yaradanın kıyamet günü benden hesap soracağını!
Onun dışında sizler gibi âmâ yım...GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alınan tedbirler yukarı yönde fiyatlanir diye düşünüyorum.
Virüse ne hacet ya zaten bu borsa adamı kanser eder ..
Yarın spor hisseleeri gene taban olabilir ..
Çünkü seyircili oynanacak dendiği halde tepki vermedi..şimdi seyircisiz deniyor..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suç gevşek gevşek konuşup tehlikenin farkına varmamızı öteleyen kişile tv ler kuşlu siteler vs vs bağıra bağıra geleni saklamaya çalıştılar .bu 2008 ve1999 krizinden çok farklı hepimize geçmiş olsun.
kurthan
Hedef fiyat vermiyorum. Virus ortada yokken de yazıyordum. Gideni geri getireceksen et. Seni tutan yok
Hakkimizda hayirlisi...biraz iyi gibi. Ts por ikitane istanbul deplasmani var. Ligde gs kupada fener....bence erteme ihtamalini fiyatladi 2 gundur... seyircisiz. Bu kadar kotu olucagini tahmin etmiyorun. Benim dusuncem..
Belirsizlik bitti işte.En azından alınan önlemler ne denli etkili olacak zaman gösterecek.
;))))
Size hersey saka gibi geliyor!!!
Bunu virusun futbolu Ve gelirlerini nasil etkileyecegini 2-3 hafta once burda yazdigimda
Arkadasin teki dalga gecmisti..simdi nba bile durdu, furbolcu basketci siyasetci hepsine bulasti..
Belki ligler bitmicek, sampiyon olmucak siz burda olmucak sampiyonlugu primlemeyi bekleyinn;))
Belirsizlik bitti diyosun, daha virusun nerden bulastigi belli degil, nasil ilerledigi vs ... asi bulunsa testler, yan etkiler, izinler, uretim falan en az 1 sene diyenler var..
Beyler 1918 Spanish flu yaaa bi bakin derim...dunya genelinde bi gripten 50-100 milyon kisinin olduguu...bunun daha be oldugu belli degil..
Ytd...Herkese bol sanslar..
Bu arada hemen yan bilgi dolayli yonder anlatmak istediklerimi anlamayan cok oluyor...
Bizim lig bi sekilde biter ama..avrupadaki 3-4 buyuk ligin takimlari sampiyonlar ligine katilamazsa veya belirlenemezsr, sampiyonlar ligi bile olmayabilir seneye...Olsa bile dagitilan para duser dibe..
Utah Jazz li basketcide virus cikti son 10 gun icinde oynadiklari 6-7 takimin butun oyunculari tedavi gircek, bilgi rastlanirsa onlarinda oynadiklari..nasil bir zincir dusunun...
Ins yillar sonra katildigimiz Avrupa 2020 yapilir..
Ytd..Herkese bol sanslar..
Benim kastigim bisi yok, ‘Her canli bir gun olumu tadacak’ Allah gecinden versin cumlemize...Piyasa acisindan dusunuyosan dunya genelinde cok buyuk daralma oldugunu gorursun btn havayollari iflas esiginde vs. uzatmicam..sadece C ronaldonun yillik gelirinin 450 milyon euro oldugu dusunuluyo..ekonomide harcayabildigin kadarsindir..piyasa bunlarin hepsini fiyatlicaktir...piyasada beklentiler alinir gercekler satilir..belirsizlik suan zirve..yazdiklarim dolayli yonden ortayadir herzamanki gibi...direkt sana degill..Allah hepimize saglik, uzun omur versin..
Ytd..Herkese bol sanslar..
BİST vadeli işlemlerde değişiklik yaptı..Borsa İstanbul, pay piyaslarında oynaklığı azaltmak için değişim limitlerini kısacağını açıkladı. Düzenleme 13.03.2020 Cuma gününden itibaren yürürlüğe girecek.
Detaylar haberlere düştü.Yarından itibaren Kısaca en fazla %10 düşüp %10 yükselebilecek devre kesici +- %5 hareket'te devreye girecek.Devre kesici süresi 30 dakika olacak.
Gec alinmis karar. Yinede olumlu artik fazla acitmiyacak..
Kepçeyle düştük çay kaşığı ile çıkacağız.bunu borsa bu kadar düşmeden yapsalar iyiydi
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyin devresi buya Allah sizi bildiği gibi yapsın ya