yüzde 500 yapmış tuvalet kâğıtları bile hala çıkarken bu nanagihodiinin şirketi hala düşüyor.bizim tek sucumuz bu grubun hissesine yatırım yapmak adam turkıyeden para kaçırıyor biz gittik yatırım yaptık akıl yokki bizde.bize hersey mustahakk
Printable View
yüzde 500 yapmış tuvalet kâğıtları bile hala çıkarken bu nanagihodiinin şirketi hala düşüyor.bizim tek sucumuz bu grubun hissesine yatırım yapmak adam turkıyeden para kaçırıyor biz gittik yatırım yaptık akıl yokki bizde.bize hersey mustahakk
mıyayok zınığıtkıç eğiled huhuuuu
https://www.youtube.com/watch?v=8LwaSFFO-wU
57.dakika Makina Takım.
Makina takımı uzun bir aradan sonra inceleyince 2015,2016 yıllarında zarar yazar iken yeni fabrika ve ekipmanlarla birlikte 2017,2018 de kar açıklamış ve 2019 dada büyük ihtimalle 2018 dende daha yüksek kar açıklayacak.
Gözde GSYO hakimiyetinde başarılı yönetilmiş gözüküyor.
Gözde GSYO yönetime devam edermi daha sonra iyi bir alıcı gelir ise daha sonra satarmı bilinmez.
2.11 den ciktim dun bereket versin iyi kazanzlar sagol spek :) Al sat tut tavsiyesi degildir
bence erken ciktin kardeş 4 e kadar yolu var
gene başladı satmaya e....s...... min nanagihodisi
ulan harbi onun bunun avlarısın ey spekkkk 7 den 77 nı nanagihodiiii
…………………………….
nasıl milleti oyuna getirdi yine nanagihodiiiiiiiii
halis mulis ünlü yine iş başında 7 den 77 nizin nanagihodiiiiii.kim küçük yatırımcıyı bilerek dolandırıyorsa tabiki
manukyan nekadar ünlüyse bu ünlü de en az onun kadar ünlüdür :kahkah:
manukyanın sermayeleri yine başladı senetle oynamaya gıdım gıdım alıyorlar sonra deste deste satıyorlar manukyan sermayeleri
yeter da artık ya çık ya düş e...s..... şirketi bu nasıl bir rezillikkkkkkk
nanagihodiiiiiiiii nanagihodi makine takım nanagihodi tire sana yediden yetmişine nanagihodiiiiiiiiii
ey makine takımın speği böyle halis mulis olmayı nasıl beceriyorsun hakatten buyuk beceri sahibisin yalnız haberin olsun kucuk yatırımcı kanal istanbulu inşa ediyor arkandan sen anlarsın ne oldunu
düş düş k.... ç...… yere
e...s......... seni borsaya kim soktuysa
Erken cikmisiz 2.19 gormus yinede kazandirdi :) Al sat tut tavsiyesi degildir
Maktk iyi olmaya devam edecek. Bu hafta ciddi hareket bekliyorum. Piyasa etkisiyle düşse de tekrar yukarı gider... Yabancı toplamda 11 milyon lota ulaştı. Burada kalamaz artık...SM-M105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar tam iki yıldır taşıdığım bu hisseden 2.30 la vedalasrim.elimde bayağı lot vardı. Bundan sonra onu açılır. Kalanlara sağlık ve bol kazanç diliyorum.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün kimler almis kimler satmış gören varsa paylasirmi rica etsek
6.00 görebilir
UOTE=karahan5347;4089519]kardeş okadar bekledin keske birazdaha sabir etseydin.bu senet oyle veya boyle 4 u gorecek[/QUOTE]
e....s......
seni bu borsaya sokanların e.... s....
………………….
kim kucukyatırımcıyı bilerek dolandırıyorsa
……………...
borsanın cıktıgı kadar çıksaydı bu senet suan 3 lira olurdu. ama oyle bir sefersiz ünlülerin eline düstükki derdi seneti düşürmek nanagihodi,
ünlü fırsat kolluyor, endeks düşüşünü değerlendirip panik yaptırmaya çalışıyor.
Tire nin durumu ile aynı % 75 toplanmış yıldırma hareketleri bunlar birden atak yapabilir. 6.00 hedefim ikinci hedefim 8.90 görür mü ne zaman görür bilemem. Şirketi birilerine satabilirler. Ytd !!!
Biz bu hisse de Vasiyetimizi (maktk daki hisselerimi oğlum Cemal e bırakıyorum) yazdık ister çıksın ister çıkmasın sonuna kadar buradayız
Arkadaşlar hepinize sağlık ve bol kazanç. Hani bir söz vardır. "horoz ölur gözü çöplükte kalır" misali. 2.21 ortalama ve bayağı yüklü sayılacak bir. Malla tekrar aranizdayim. İki üç gün önce falan 2.30 dan çıkmıştım.
Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun kardeşim. İnşallah kazanırsın. Bu hisse zor ve sabır isteyen bir hissedir.
Bu borsada ucuz kalan tek hisse. YTD
Verin verin siz verdikçe ben mutlu oluyorum. YTD