Günaydın cemaat...bu ülkede serpme kültürü olduğu sürece Benjamin 10 da olur 20 de....
Printable View
Günaydın cemaat...bu ülkede serpme kültürü olduğu sürece Benjamin 10 da olur 20 de....
sanki geçen sene serada üretilmiyordu. 5 tl idi geçen sene bide bu heriflere laf anlat dur.
Gece capon karilara bizimkiler ....
Benjo:5.406
SM-C7108 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay arkadaş adamlar niyeti bozmuş doviz yatırımcısı bezdirilmeye ve ekonomi mahvedilmeye devam ediliyor.
Ispanak ve pirasa soğuğa dayanamadığı için fiyatları artar,neden portakal ve mandalina....
SM-C7108 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredi kartı yapılmadırması da yalan çıktı millet sövüyor. Bakın sitelere yorumlar o biçim.Bir söylediğiniz de yalan olmasın be.
80 milyon nüfus+10 milyonda mülteci, ithal gıdayla nasıl besleniyor...? inanılmaz! ne güçlü bir ülke olduk![emoji6]
yok yalan değil ama düşünüldüğü gibi değil
yani kara listeye düşmüş icralık olmuş takipteki kredi kartları için değil
düzenli ödeyen ancak taksitleri fazla olan yada anca asgarisini yatırabilenler için bu kampanya
toplam kredi kartı ve krediler içinde 100 milyarlık rakamı buluyor yapılandırılacak rakam
Bu toplantıda bir eksiğimiz var,sayın; Levent Döt. [emoji23][emoji23][emoji23]
Ben kullanıyorum bu gün bakalım ne olacak
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 bin ton domates konservesine sıfır gümrükle ithalat kontenjanı tanındı
https://www.bloomberght.com/tarim/ha...enjani-tanindi
Döviz yükselince bizim ihracat yapmamız gerekmiyormudu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuan tam dolar alma zamanıydı..
Boşta biraz tl olsa şimdi yapıştıtırdım..
2 den sonra yükselecek gibi geliyo bana[emoji53]
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24 de kaldı faiz
sözde 24,
arka planda 18-19
doları bu seviyelerdeyken faiz indirimi yapamadılar.Yarın seçim etkisiyle 6ları geçtiğinde indirim yapma şansları daha da azalacak.Çünkü kur yüksek seviyelerdeyken indirim yapılırsa çok hızlı sıçramalar görülecek.
Sonuç :
birçok sektör batsın
yeterki kur yükselmesin.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haftalık repo gösterge faiz oranını yüzde 24,00 olarak korudu.
Foreks'in anketine katılan 20 ekonomistin 18'i gösterge faizde değişiklik beklemezken, 1'i yüzde 23,75'e, 1'i yüzde 22,50'ye indirilebileceğini öngörmüştü.
sadece 2 kişi yanılmış:)
Faizin düşeceğini düşünmüyorum ama dolar sanki salacak gibi duruyo sürekli
Bence salmayacak ve bugun artı kapatacak
Brlki fena halde yanılıyorumdur [emoji3]
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
16 Ocak Çarşamba 14:04 TCMB: İHTİYAÇ DUYULMASI HALİNDE İLAVE PARASAL SIKILAŞTIRMA YAPILABİLECEKTİR
16 Ocak Çarşamba 14:04 TCMB: CARİ DENGEDEKİ İYİLEŞME EĞİLİMİNİN SÜRMESİ BEKLENMEKTEDİR.
16 Ocak Çarşamba 14:03 TCMB: ENFLASYONDA BELİRGİN İYİLEŞMEYE KADAR SIKI DURUŞ KORUNACAK
DOLAYLI VERGİ oranı %70 olunca yan etkileri de oluyor... Yani ekonomi çöküyor...
Birisi damat beye lütfen söylesin... Damat beyi acilen ve danışmanlarını IBN HALDUN kitapları okumaya davet ediyorum...
Perakende satış endeksine göre kasım ayında akaryakıt satışları geçen yıl kasım ayına göre % 7.1 azaldı.
*tcmb: Türkiye ekonomisinin toplam finansal yükümlülükleri 14,81 trilyon tl(önceki 13,48t)
*tcmb: Türkiye'nin dünyanın geri kalanına net yükümlülüğü 2,01 trilyon tl(önceki -1,83t)
*tcmb: Türkiye ekonomisinin toplam finansal varlıkları 12,8 trilyon tl(önceki 11,65t)
Almanya da ABD'den bağımsız AB ödeme sistemini kurmak zorunda kalacak..
Alıntı:
It's A Gas... Germany Outraged By US Colonial Arrogance
https://www.zerohedge.com/news/2019-...nial-arrogance
Milletin alım gücü düştü...Şöyle vergilerde biraz indirim yapmaları lazım gelir vergisi oranlarında mesela 5 puan her oranda...15-20-27-35 yerine 10-15-20-27 gibi mesela...
Bi ara imzama koymuştum altta çıkıyordu...Yine koymak lazım sanki...
Bir sonraki faiz kararı ne zaman?
Yoksa bu seçimden önceki son faiz kararı mıydı?
Martta var bi tane daha...Ama olağanüstü de toplanıp karar aldıkları oldu...
ben düzenli SOSYAL MEDYANIN GRAFİKLERİNİ alıntılarım ..
şimdi bir kaç kişi Grafik çalışması yapar elbette birinin görmediğini diğeri görme olasılığı çok yüksek
demezler mi akıl akıldan üstündür diye .....
buraya bu gün kü alıntıladıkları mı getireyim bakalım bu defalık