Patron hisse oranını bayağı aşşağıya çekip yeni bir bedelli için mal pazarlıyor sanırım....
Printable View
Patron hisse oranını bayağı aşşağıya çekip yeni bir bedelli için mal pazarlıyor sanırım....
21.11.2019 'da 1 milyon mal satmıştı
Bugün tahminim 1.5 milyon civarı mal satmıştır. Halka açıklık oranını yüzde 50 ve üzerine çekmek istiyor.
Özelden cvp vermiyorum arkadaşlar ne düşünüyorsam burdan yazıyorum. Paramın büyük çoğunluğu reysaş, kerevitaş, iş finansal kiralama ve alarko gayrimenkul de buradaki portföyüm çerezlik zaten benim mantığıma göre patron şirketleri bunlar hertürlü alavereye müsait kurumsallık yok. Bugün mal sattı ama haberi haftaya yollar anlatabiliyor muyum. Saygılarımla.
Bugün tarihi bir hacim yaptı sanırım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belkide son silkelemedir
Adam silkeledi yeni tek başına zirveye gitmek istiyor o kadar akşam takasları merak ediyorum
Yarın tavan kapatırız inş 🙏🏻🙏🏻 Ytd
dökecem derken sağlam mal kaptırdılar.
orası kesin
Pasta sunacak arkadasımız var mı
Olan bitene bi bakalım
🤔🤔🤔🤔
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ac887e401e.jpg
Bendeki bu doğru mu yanlış mı bilmiyorum.
https://i.hizliresim.com/dLVPZV.png
günlük pasta
Dayım ben ağanın şirketinin programını kullanıyorum. Ağa o gün öyle istedi herhalde [emoji23][emoji23]. İdeal kullanıyorum, biraz erken paylaştığından dolayı olabilir. Kusura bakmayın lütfen.
https://i.hizliresim.com/1pALMp.png
pazartesiden bu güne olan pasta
zurnanın zırt dediği yerdeyiz resmen , ilk defa nasıl bir yol çızeceğime kara veremedim
umarım alanlar küçük yatırımcı değildir . aklımda deli senaryolar
Bdayım tuzunuz kuru en fazla kardan küçük bir zarar yazar yeni yol çizersiniz, maliyet ortalamanızı az aşağı yukarı tahmin ediyorum, sivrisinek saz size, burda geçen ay 1, 95 ten sattırılanları 1, 82 gibi 1 haftada topladı, dün bugün acelesi vardı hızlı çekti fişi çok zarar yazdırmışlar aldırılan insanlara malını çabuk yerine geri koyacaktır, temiz iş devre kesse böyle kazanamazdı, haftalıklar 2.03 te kapanışı en kötü böyle yapmak isteyecektir diye düşünüyorum ve eğer bir operasyon başladıysa sağlam silkelemeden malum sürmez yukarı 😏
Pasta 🍰 paylasımları için teşekkürler
Yarın herkes payını alır umarım bu pastadan
Haftayı en iyi yerde kapatalım
Bol kazançlar..... şirketin ismi gibi hedefinizi yüksek tutun derim ben biraz sabır tabiki
ytd
Bu başlığı şu anda 17 kişi okumaktadır. (5 üye ve 12 ziyaretçi)
adellos, marinsea, Mussah2009, slayer84, TemelTeknik
Şu an itibarıyla 17 kişi çok! Sanki bu gün dağıtım yapılmış ve yeni mallananlar olmuş. Dilerim yanılıyorumdur.
Bugün tweter de algoritma ve birkaç onu takip eden ky grubu giriş yaptı 2.10 dan alıma başladılar birden alımlar gelince patron bastı ve bütün stopları patlattı gerçi 2.08 de stop verdi onlar ama inat edenleri silkelemek için bastı fırsat buldukça bu arada alta stop koyanları da aldı millet açık yapıldı diye 2.02 den almaya tekrar başlayınca yine bastı vw ikinci stop u da patlatti buyuk temizlik oldu bakalim yarin ne yapacak onemli olan bu
Tweter de dün takibe alanlar patron satışıyla tek tek takibi bıraktı patron kimseyi istemiyor tahtada bu güzel
napacakmış ki patron o kadar hisseyi. hayır hergün yükselse anlarızda.
o kadar değerli şirketi varsa halka neden arz etmiş ? :))
Arkadaş çanak yapıp 4 den katlayıp 8 den 10 dan satmak varken neden burdan satsın bütün değerli değersiz uydurduk şirketler hep çanak katladı bu mu eksik kalacak
benim merak ettiğim düşüş trendi direnç noktasına gelince ne kadar salınım yapacak. yoksa beklemeden direk gidecek mi. aklımda deli sorular.
1.96 alt direncti dün ordan döndü bugün 2.03 üzeri kapatırsa yukarı ataklar haftaya devam eder çünkü yeni kanala girdi orda tutunmak isteyecek bu da 2.03 2.30 2.50 gibi kanal çalışması için bugün 2.05 kapanışla ben teyit alacağını düşünüyorum kapanışta sadece fikir ytd
Çanak antenleri düzeltelim ozaman vira bismillah diyek 🎣🎣 ytd sakın
2.03 kapanış tahtacı yola devam dedi güzel kapattı haftaya 2 14 direnci sert kırılırsa 2.37 ye bakmak lazım asıl direnç orda
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...53411e3914.jpg
Teşekkürler umut abi
Umut bey teşekkürler deutsche nin mal toplaması iyi kapanışta güzel oldu info ve philsin günlük al sat yapması hisseyi burda tuttu ama haftaya daha değişik şeyleri konuşuruz gibi devre tavan gibi 2.14 hacimli aşılırsa arkasından 2.37 sonrası çanak a kadar sert gider