Çok ucuz hisse diyenler vardı??!! Elleri görelim
Printable View
Çok ucuz hisse diyenler vardı??!! Elleri görelim
✋🏻Ben varım fiyatı ucuz.
Ucuz olunca çıkar pahalı olunca düşer diye bir kaide yok ama kâr eden sorunsuz bir bankanın DD değeri 1 ‘in altındaysa ucuz mu değil mi diye konuşmaya gerek yok ucuzdur.
Viop short gittim sana yazdığım gibi AMA tabi ki bunu satıp %7 alttan almak da vardı, yapamadık nereden bilelim. Hala çok ucuz, ucuz olması düşmez kalkmaz demek değil tabi ki.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz çıkarsa buna yarar mı?...firmalara yük binecek.Yeterli artmazsa döviz çıkacak.Persembe öğleden sonra işlem rekoru kırılabilir.
PD/DD 5 sene vadeli yatırımlarda esas alınan bir ölçüttür kardeşim..Ben bilanço analize ile uğraştım bankacıyken.Bizzat mesleğim.
Dün eksı altı bugün artı altı bütün hisseler anormal hareketler yapıyor. Yenı gelen yatırımcı tarzı hareketler ya hep ya hiç
Neden borsada rsi filan teknik analize göre işlem yapıyorsunuz? Bilanco temelli orta vade analizi teknik analiz asla yenemez teknik kısada yardımcı olur sadece. Bu kağıt bedava temel olarak. Teknikte de çok sert düzeltmesini yaptı bakalim ne yapacak. 3 lira altı tek lot çalışmaz üstünde duruma bakarız...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslan parçası ahahaha fena bir döküş olmuş oldu bu hareket.
Tutmayın küçük enişteyi bu ne biçim hareketler sanarsın trı vırı kağıt tavan olmuş ne çok tavan hareketi gördük ykbnk ta çok enterasan
Yatırım tavsiyesi değildir
%20 marj isteriz.
O değil de rsi kaç oldu başkan nedir rsi durumları?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim maliyet 2.05 oldu, çakarlarsa kaçarız sıkıntı yok. 3 ustu biraz hafiflerim zaten. Sen gene rsi dikkat başkan ama bence bilancolara baksan daha iyi edersin naçizane.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim ortalama da sizinle aşağa yukarı aynı fakat 2 TL den aldığım krdemrd leri 2.5 tan bozup ykbnk almıştım keşke krdemrd kalsaymış demeden edemiyorum bankalar eski şaşalı çıkışlarına aldanıp atlamıştım ykbnk a neyse nasip bazı şeyler
Tavan tavan giden leş kağıtlar algımızı bozdu, bunlar çok güzel getiriler hem de kısa sürede.
Bence borsada kazanmaktan daha önemli olan şey kaybetmemek. Yarın ve sonrasında daha defansif giderim varsın 3 kuruş az kazanalım kafa rahat olsun daha önemli.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle işlem hacmi görmedim hic.
kitlede tavana tavandan sayalım pehhh
Ben vedalaştım 3.04, bi duzeltirse belki geri gireriz
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok mal yedi yabancı kafaya tavan delerler durmaz hacı bence artık bence.
Dogru diyorsun abi umudumuz patron mikrofonu alınca bir şeyler oldu oldu olmadı trenden attı bizi ykb :) hahaha gerekirse geri gireriz yahu güzel para bi paraları sayalım edelim bakalım düşünelim...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençlerbirliği maçını da alırsak kendimi sindi greyfurt arkadaşlık isteğimi kabul etmiş gibi hissedecem
Ali başkanım büyüksün
https://youtu.be/F3N28yW_vdE
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim bi rsı cı bankacı arkadaş vardı o ne oldu 😀😀
HSBC Bugün 34 milyon lot almış 3.08 ortalama ile daha gidilecek çok yer var diyor yabancı
Yatırım tavsiyesi değildir sadece kendi görüşlerimdir
durmak yok daha başlamadık bile.:party:
Ya acayip gülüyorum şu yorumlara.Ne olmuş almışsa,bugün aldığını yarın verir yahu.Hissenin fiyatı 3.18 lere gelmiş.20 günlük ortalama 2.48 de kalmış..Önce şunu bir bilin.Hareketli ortalamalar fiyatı mıknatıs gibi aşağı çekerler. Yani ortalamalar fiyata doğru kaymaz,fiyat ortalamaya kayma eğilimindedir hep
Hadi bakalım 3.04 çaktık malı teknik başkan.
Ama kabul et komik oldu rsi filan derken küt diye 2.65 - 3.15 hareketiSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 200p artış gelseydi,2.40 larda bulurdun YKB yi.. Bak güzel kardeşim siz bu yollardan giderken,ben geri dönüyordum.Bizim gibi az gelişmiş,başkasının sermayesine muhtaç,kredi notu an itibarıyla Uganda ile eşdeğer memleketler böyle haberlerle ters algılarla balinaları zengin eder.
Yok bilanço,yok DD,yok PD diyorsunuz ya.Al sana orjina analistten yorum.Bir kere yüksek faiz ,bankaya yaramaz,kanını emer.Kısa vadeli borca(topladığı mevduata)yüksek faiz ödeyecek..ve pandemi dönemi durma noktasına gelen iş yerlerine uzun vadeli kredi verecek (alacaklarını tahsil de edemeyecek,ama faizi mevduat sahibine seve seve ödemek zorunda kalacak)Ez cümle;karlılıkları orta vadede azalacak.Hani sen uz.vade yatırımcısın ya,al sana analizin dibi
Bu tür basit laf oyunlarını bırakın artık sen rsı 2.2 den alırım fln derken hisse 3.18 görmüşse bu işten birşey anladığını iddia etmen yersiz olur hisse 2 TL de 2 ay süründü madem niyetin vardı alsaydın almamışsın elinde mal yok habire bol keseden atmanın manası ne 😀
Biraz tekniğe bakim dedim de gözlerim görmüyor yaşlılık işte, karpuzu 3,45demi kesecez yoksa 3,60damı? ayrıca fenerim mayıs ayında kupayı kaldırırken acaba kaç olur? uzuncular için bi üstad değerli görüşlerini paylaşırsa gurban oluruum guzuum
Emmin de gızıyoru nerdende çıktı bu YTD deyoru
Düzeltmesini sindiriyor bugün dow kötü açmazsa iyidir aracı kurum raporlarını inceledim garanti için 11.30 Akbank için 8.4 demişler enteresan olanı ykbnk için koydukları hedefteyiz ne yani diğer bankalar gidecek biz burada mı duracağız mantıksız geldi bu iş
Biraz geri bindim trene hata ettik 3.04 verilmez 3.20 filan denemek lazımdı.
Gurur yapmaya gerek yok, geri aldı işte trene aynı yerden.
RSI şişik ama :)
Dünkü işlemlerde 3,10 ile 2,90 arasında direnç-destek yoktu, görüntü "3,10 altı 2,90na kadar gelir" şeklindeydi, bugün bunu ortadan kaldırıyoruz ve araya dirençler-destekler atıyoruz, benim için 3üstü kapanışlar yapması da önem arzetmektedir
YTD gınalı guzumm
Haftalık kapanış da çok önemli bakalim ne şekilde olacak.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslar yine çok iyi yabancı full lemiş malı qnb ve HSBC büyük alımda yerli ise tabiki satışta
https://www.youtube.com/watch?v=uVzsUto87vc&t=16s
........................