şu ortamda bıle trade etmeye calısıyorlar. roketi monte etmek lazım. Sankı 5 g varmı gıbı turkıyede satıs yapıyorlarmıs gıbı tanıtımda yapıp duruyolar twıtte
Printable View
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (2 üye ve 14 ziyaretçi)
herseyeragmen, bazistasyonu
sayın bazistasyonu şuan aktif görünüyorsunuz merhaba. bayadır yoktunuz çıktınız mı hisseden yoksa.
Bu başlığı şu anda 13 kişi okumaktadır. (1 üye ve 12 ziyaretçi)
herseyeragmen
gitmiş :)
netası dag evıne goturmusler 5 gundur tecavuz edıyorlar
Pasta alıntı : kuşlu siteden @BorsaFinans34
http://share.matriksdata.com/share.a...03261717185332
yemeksepetide hacklenmıs netaşa faydası olur belkı. urun satmaya gıderlerse yılda ne kadar kar ediyorsunuz dıye sorarlar aldıkları cevaptan utanırlar bekli.
netaşın yerinde olsam ülkede ki tüm kurumlara başka yoldan siber saldırılar düzenler onları felç eder sonra da gidip senin ilacın bende deyip program satardım. Aynı antivirüs firmaları gibi. Yoksa bunların siber güvenlik programını satacak becerileri yok. [emoji1787]
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Netas 24 du gorecek gormuye de nazlanıyor galiba...
Borsanin tepe taklak gittigi şu son haftalarda,
En saglam limanın Vestel olduguna sahit oldum.
Helal olsun vestel firmasina...
Yüksek kar ve temettü verdiği için öyle ama o da zamanın da çok çektirmiş diyorlar.
bi moklar yıyecek netaş ama bakalım..
Çin kanal istanbulu yapacak büyük bir ihtimalle ve ülkemizde taşları yerinden oynacak bu görünüyorda acep netaşa faydası olacak mı göreceğiz ilerde.
yarın yuzde 7 yapıp bızı heyecanlandırır. tam noktada bırakmıs
sen bu isi biliyorsun üstadim , saygi ile önümü ilikliyorum :bravo:
bılsem maldivlerde semsiye süslü kıvrık kamısımla şezlonga uzanmıs hindistan cevizimi hüpletir olurdum.
Ziraat bankasınınz çin bankasıdan kredi almıs 400 mılyon demek kı paramız bitmişki alıyoz. Her halde netasın bu kredı alıs verısınde yükselmiş olsa gerek bır baglantı kuramadık ama bızım bılmedıgımız bır ılgısı vardır.
http://share.matriksdata.com/share.a...03311955138747
Bugün Bank of 170 bin almış yarın satarsa yine %2-3 düşeriz. Bu serefsizden ülkece kurtulmak lazım.
netaş çinli ortagı ile beraber kurdugu 15 mılyar dolarlık çip fabrikasınız 1 Nisanda büyük çoşku ile açtı:)
Açılıstan sonra ceo sakallarını keserek netaşta buyuk degişim baslamıstır dedi :)
Ceo yeni kitabını yazdı... kar etmeden şirket nasıl yönetilir.. Ulusal çapta buyuk begeni toplayan kitap Harvard universitesinde ders okutulmaya başlandı.
1 nisann:cool:
bugun netaş bize ne şaka yapacak
Huawei'in altyapıdaki dominantlığını azaltmak için Ericsson ile beraber ZTE daha çok proje alabilir diye düşünüyorum.
Dert düşman sahibi olacagına ; Netaş sahibi ol bu sana yeter....
Benim bir tanıdığım demişti ki eğer bir düşmanın varsa onu öldürüp de hapise boşuna girme. Ona at yarışını oynamayı öğret ilk kupon paralarını da sen öde çok sürmez o alışkanlık onu yer bitirir ölmekten beter eder demişti.
At yarışı yerine netaş aldırmak daha etkili olur artık. [emoji23]
Buralarda kimse hisse vermez, fazla beklemeye gerek yok iqne spek.
Hisse toplaman icin 31.50 uzerine atlaman lâzım.
Ytd
31.50 den tek lot toplayamaz toplaması için en az 40 ı geçmesi lazım.
toplama gibi derdi yok ki 28.80 bıle gecmesıne musade etmıyor...aşagıya basmıyor Allah tan gercı su an asagı basmak işine gelmez...bedava hisse... 50 yıllık teknoloji şirketi Türkiyede lider 30 tl :) bile degil
nerdeyse bir ay oldu ABD deki şirketi satamadılar hala
https://www.mynet.com/ruyasini-goren...r-110106774334
erzurumdaki kangal köpegi ne olacak bu netaşın hali diyerek dile geldi
adamlar zorla mal satıyor okadar mal vermeye heveslıysenız tabandan satın
Kendi bokunun etrafinda
Koklayip koklayip dönen köpekler gibi
Bir haftadır 28.50nin etrafinda döndün durdun
https://pbs.twimg.com/media/Ex_SpFwW...pg&name=medium
Araplar ugurlu gelır bu sefer belki...
sıber guvenlık yok bılmem 1.5 mılyar lık pazar varmıs sanki pazardaki işin hepsini Netaş yapıyor. haberler haberler yaaa adamlarına yeşil ısık yakıyorlar yukselıs baslasın dıye yada kötü ele verecekler bakalım pazartesı kokusu cıkmaya baslar
Dostum 10 yıldır zaten hep ele veriyorlar vermedikleri bir dönem oldu mu? Yapay zeka,siber güvenlik,5g, bulut,akıllı şehir,yüz tanıma ve daha bir sürüsü son 5 10 senede en fazla endekse paralel getirisi olan bir şirket....daha da ele vereceklerse artık bilemem, umarım artık ilk çeyrekte alınan Turkcell ve nüfus işleri şirket satışı gibi işlerden dolayı olumlu bir bilanço açıklanması....netaş in dönüşü ancak olumlu bir bilanço ile olacak bence.bu gelmeden hep tırı biri bakalım bizim o zaman elimizde olabilecek mi???