Rivian, elektrikli araçlarının "tank dönüşü" özelliğini video ile gösterdi..
https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logodi
Printable View
Rivian, elektrikli araçlarının "tank dönüşü" özelliğini video ile gösterdi..
https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logodi
Vay anasına sayın seyirciler beş yıldır pazarlıyorlarmış.
Şimdi buna şu gider artık.
https://www.youtube.com/watch?v=y0_Ad3dnCLU
Şu bilgiyi de ekleyelim,eşi ölünce bu şu şiiri yazan Abdülhak TARHAN,eşinin taziyesinde tanıştığı hanımla 1 hafta içinde evlenmiştir.Ahali puşt
Köklü otomobil şirketleri ellerini çabuk tutmazlarsa, adını bile duymadığım elektrikli otomobil şirketleri piyasaya hakim olacak gibi, Nokiaya dönecekler.
https://www.linkpicture.com/q/Screen...310_Chrome.jpg
Reha GAYA'mi bu, o kadar hızlı olacak?:oleyo:
https://www.linkpicture.com/q/Screen...116_Chrome.jpg
Abey bu iş karışık rahmetli hızlı çıktı, ben daha 1. deyim daha!:dvr:
Ak parti sonbaharda dökülen yapraklar gibi...
Once zirt pirt referanduma gidelim diyorlardi.sonra sandigin tokadini yiyince artik duymazdan geliyorlar bu sefer rakiplerinin bu cagrilarini...
Sonra tek basina iktidariz tek olmak istikrar diyip tum partileri assagiliyorlardi...sonra oylar dibe vurup yan partiye ihtiyac olunca sus pus oldular...
Once istanbul ankara...cumle buyuksehir baskanlari bizden susun ulennn diyorlardi...simdi baskanlar gidince ama belediye meclisi vaaaarrr diye sizlanmaya basladilar...
Yani yapraklar dökülüyor be arkadaslar...yakinda agac da kurur...gider...
Günaydın kafe
Elektrikli otomobil üretimine ilişkin ayrıntıları içeren Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnamede açıklanan bilgilere göre; yerli elektrikli otomobil üretimi tesisi Bursa'da kurulacak. Üstlenici firmaya alım garantisi dâhil pek çok devlet desteği sağlanacak
Zorunlu Deprem Sigortası olan DASK'ta değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre 01/01/2020'den itibaren geçerli olmak üzere meskenler için verilebilecek teminat tutarı azami olarak yapı tarzına bakılmaksızın 215 bin liradan 240 bin liraya yükseltildi.
Diyarbakır ve çevresinde bir deprem meydana geldi
Kandilli Rasathanesi : Saat 10:02’de Elazığ sivrice merkezli 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
*tcmb: Döviz varlıkları kasım'da 76,9 milyar dolar (önceki 76,5mlr)
*tcmb: Altın cinsinden rezerv varlıkları kasım'da 26,5 milyar dolar (önceki 26,6mlr)
*tcmb: Resmi rezerv varlıkları kasım'da 104,8 milyar dolar (önceki 104,6mlr)
*türk-iş: Açlık sınırı aralık'ta 2.162,70 tl (önceki 2.102,83 tl)
*türk-iş: Yoksulluk sınırı aralık'ta 7,044,62 tl (önceki 6.849,62 tl)
*türk-iş: Gıda fiyatları aralık'ta yıllık %11,41 (önceki %8,24)
Valilik : Yaşanan deprem sonrası tüm okullar tatil edildi
günaydın arkadaşlar..geçte olsa :D
Sözcü gazetesi davasında Emin Çölaşan ve Necati Doğru'ya "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 6 ay hapis cezası verildi - NTV
NTV internet sitesinde yayınlanan habere göre; Sözcü gazetesi davasında Emin Çölaşan ve Necati Doğru'ya "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi. Burak Akbay'ın dosyası ayrıldı, 7 sanığa ceza verildi, 1 kişi ise beraat etti.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.ntv.com.tr/turkiye/sozcu...qUSfl0zyuPG8uQ
Günaydın hayırlı cumalar.
Aym kararı sonrası btk'nın wıkıpedıa sitesini açacağı belirtiliyor-ntv
"Sözcü gazetesi" davasında, Yücel Arı, Yonca Yücekaleli ve Bekir Gökmen Ulu, "FETÖ'ye yardım etme" suçundan 2 yıl birer ay hapis cezasına çarptırıldı. -AA
"Sözcü gazetesi" davasında, Yücel Arı, Yonca Yücekaleli ve Bekir Gökmen Ulu, "FETÖ'ye yardım etme" suçundan 2 yıl birer ay hapis cezasına çarptırıldı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
*albayrak: 6 yıl önceki faiz rakamlarına döndük-apara
*albayrak: Kamu bankaları sıfır konutta faizi %0,79'a indiriyor-apara
Ne güzel cambaza baktırıyorlar demi?Gündem bir anda değişecek. O kararı alan hakimler yarın milletin karşısına nasıl çıkar bilemem de!Günah işleme hakkı olanlara saçmalama sınırı getirilmeli. İş temyize gider v.s uzar gider ama ne güzel Kanal İstanbul gargaraya getirilir.
İstanbul boğazını karşılıklı niye kapattılar?Bilgi varmı dır?
kanal işi ortaya atılalı beri gündeme düşen olaylara bakın
ABB başkanı mansur yavaş hakkında deli zırvası sinan aygün saçmalamaları
yerli tomofil
sözcü davası...
unuttuğum varsa siz tamamlayın..bu kadarıdamı tesadüf
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilâl! Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet bu celâl? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl, Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl.
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim; bendimi çiğner, aşarım; Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Garb’ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar; Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar, "Medeniyet!" dediğin tek dişi kalmış canavar?
Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın... Kim bilir, belki yarın... belki yarından da yakın.
Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır atanı; Verme, dünyâları alsan da, bu cennet vatanı.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ? Şühedâ fışkıracak, toprağı sıksan şühedâ! Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ, Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.
Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli: Değmesin ma’bedimin göğsüne nâ-mahrem eli! Bu ezanlar-ki şehâdetleri dînin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli
O zaman vecd ile bin secde eder –varsa- taşım; Her cerîhamdan, İlâhî, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır rûh-i mücerred gibi yerden na’şım;
O zaman yükselerek Arş’a değer, belki başım.
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl; Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl: Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklâl!
İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 83. yıldönümünde kendisini saygı ve rahmetle anıyorum.
Bende 100 sene önce Ankara ya gelen ATAMIZA HOŞ GELDİN DİYORUM.
https://www.youtube.com/watch?v=r2LgU9C4hVc
Sagliksiz ekonomi...
soyle ki; vergisini odemen icin af cikarman gerekiyor.
ev almasi icin harc ve kdv'den vazgecmen gerekiyor.
araba almasi icin otv den vazgecmen hurda tesvigi yapman kamu bankalarindaki parayi peskes cekmen gerekiyor.
beyaz esya icin ayni.
mobilya icin ayni.
vesselam ekonominin en basit alanini bile sacma sapan bir duruma cevirmissin itmeden donmuyor tekerler...
Panama'dan kanala sevgilerle , armatör hamza sütbıyık ... doktorlar ismini söylerken doktor secaattin diyor da , ekskavatör operatörü kendini tanıtırken neden ben ekskavatör operatörü nejdet sütyanak demiyor ? nedir yani bu ayrıcalık mı statüğsülük mü ? bi de eskiden gazetelerde ilan sayfalarında olurdu , diş hekiminden satılık volvo , kuyumcudan satılık mercedes , doktordan satılık bmw ....
yazıyı günümüzün kanalına bağla ...