Birazdan açığa sattıklarını yerine koymaya başlarlar şu ana kadar 14.05 e kadar düşürdüler, pztsi bilanço gelebilir onu da mutlaka haber alırlar
Printable View
Birazdan açığa sattıklarını yerine koymaya başlarlar şu ana kadar 14.05 e kadar düşürdüler, pztsi bilanço gelebilir onu da mutlaka haber alırlar
Amk un kozalaklarinin iyiki endekste ağırlıkları yok. Yoksa endeks 1300 lerde kıvranıyordu. Ilk ossurukta yıkılıyor kağıt üstündeki rezervleri..
ileri vitese 5den sonra geçecektir öküz değil ya
Taş arabası yukarı çıkamaz. Altin cikar düşer altin düşer düşer. Rezerv açıklar düşer. Mahkemeyle ilgili birşey açıklarlar düşer. Pazartesi yada salı bilanço açıklanır 1 milyar kar yazsa çeyreklik yine düşer. Bofa şeker tacirler bu iblislerin oyuncağı olmus.
Dünkü haberi mal kitlemek için kullandılar anlaşılan. Üçkağıtçıların elinde iken olacağı bu. Cehennemin dibine kadar yolu var
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neredeyse 6 yıl geçti. Resim ortada olup niye radikal kararlar alınmadı.
299 milyon kar beklentisi varmis. Sanki 1 milyar kar elde etse ne olacakki. Bist satis yemezse Donup dolaşıp gideceği yer 13.20 13.50 arası satış yerse 13 lira kesinlikle tutmaz.
geçen yıl 12aylık karı daha 6 aylıkken yakalamış
Bilanço beklentilerin üzerinde geldiğine göre artık yeni diplere inmesi için önünde engel kalmadı. Eğer yine başaramazsa son bir olumlu haber ihtiyacı daha olabilir.
Millet genel yönetim giderlerine takmış, biraz takip edilse bu paraların devletin bazı kurumlarına aktarıldığı öğrenilir.
"200 milyon liraya 6 okul İstanbul'a 1 okul Kayseri'ye
TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, 7 okul yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlamak için 200 milyon liralık kaynak ayırdıklarını belirtti:
- Okulların 6'sı İstanbul'da 1'i Kayseri'de olacak. Okulları 2021-2022 öğrenim dönemine yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Okulların adreslerini paylaştı:
- Üsküdar'da 19 derslikli ilkokul ve 16 derslikli ortaokul, Çekmeköy ve Sultanbeyli'de 24 derslikli ilkokul, Fatih'te 25 derslikli ortaokul, Eyüpsultan'da 18 derslikli ilkokul olacak. Kayseri Talas'taki ilkokul da 24 derslikli yapılacak.
Okulların yapımını Koza Altın’ın bütçesinden finanse edeceklerini bildirdi:
- Okullara 15 Temmuz şehitlerinin adı verilecek."
TMSF veya yeni yönetimin bir an önce idari konularda kararlar alması şart yoksa yabancı büyük olasılıkla fetöcüler şirketin hissenin peşini bırakmayacaklar..yoksa şirketin karlılığı ve kendi bünyesinde de altın üretmeye başlayacak olması muazzam..
Yarın tabanı görürüz artık şerrrrrrefsiz şerooooooo
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Balinalar bütün malı hamudu ile götürme hesabı ile hareket edince , netice böyle oluyor sanırım.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sinema filmlerine, A haber ve A para tv ye verilen reklamlar sanki sirketin reklama ihtiyacı var. Malını satması için reklama mı ihtiyaç doğar. 278 m TL yi pisi pisine hiç etmişler.Bunu yapanların burnundan gelir inş.
Beş sene oldu bir dava bitirilemedi.Genel kurulu topla temettü kararı alması lazım.
Bu şirket iyi bir özel şirkette olsaydı En az 100 TL olurdu.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetim kurulunun yetkileri var genel kurulun yetkileri var. Taşınmaz satisi ve kamuya yararlı derneklere bağışlar, kamu yararına yapılan bağış ve yardımlar icin yönetim kurulu kararı yeterlidir. Ancak kar payı dağıtımı sermaye artirimi azaltımı gibi konular genel kurulda görüşülür ve karara bağlanır. Yapılanlar etik değil ama kanuna da aykırı değil.
13.30 da gap vardı amman eksik kalma saat 11 olmadan kapat.
Tahminim şu ki, önce yasada yönetimsel değişiklik ardından tmsf yönetiminin değişmesi, doğal olarak kozal kayyumunun tmsf başına geçmesiyle kozal kayyumuna yeni atama yapılması akabinde ingilteredeki mahkemenin aldığı kararla hükümet tarafından yapılacak yasal düzenlemenin haberini alan speğin(ben halen akın i. tahtayı yönettiğini düşünüyorum) alelacele son bir sallama-dökme hareketi yaptığıdır.
Bist ciddi bir satış yememesine rağmen bizimki beklediğimiz aralığa geldi. Sıralı destekleri 12.86 altında 10 liraya kadar atış serbest. F/k felan boş işler zaten şirket kar dağıtmıyor. Pd/dd dibi 1 olabilir oralara kadar satarlarsa niye sattılar diye şaşırmamak gerek. Küçük bir ihtimal olarak kasima kadar 17 18 olabilir diyordum. Artık o ihtimalide düşük buluyorum. Yarın bir umut ppk dan faiz indirimi çıkmaz piyasa rahatlarsa hızlıca alim gelirse küçük bir umut ışığı yanar. Yoksa diplerden dip beğenin..
Ne kadar sürer bilemem ama eğer olurda şirketi birilerine satmaya karar verirlerse, işimiz sürat kargo gibi olurmu? düşük fiyata satıması ky nasıl etkiler? kısa vadede ve orta vadede.
ytd
Ben KONAK madeni için girdim buna 4-5 ay dediler, ben 6 ay varsayıyorum, 1 ayı gitti, kaldı 5 ay. Buradan iyi bir haber gelmezse kol keserim. Sağlam bir rezerv açıklanırsa sonuna kadar uzun vadeli beklerim. Zaten iyi bir haber gelecekse "insider"lar ufak ufak yukarı hareketlendirirler.
birden viop da hem de hissede hareketler hızlandı acep neden
ben hala yeni tmsf başkanı ile kozal grubuna atanan kayyumun açıklama yapmasını bekliyorum, bir göreve geldiğinizde mutlaka vizyonunuzu ve misyonunuzu basın açıklaması şeklinde sözlü yazılı yaparsınız
Tam bir taş arabası. Ne teknik ne temel hepsi boş. Aleni bir şekilde 14.50_18 arasında iteledikleri malları 13 lira ve altından almak istiyolar. Mal onlardaysa para eder mal sende bendeyse bir değeri yoktur.
özet
ipekin % 62si koza-ipek holding a.ş.ye ait
kozaanın % 52si ipek doğal enerji kaynakları araştırma ve üretim anonim şirketi ne ait
kozaa atp inşaat ve ticaret aşâ€™ın % 100 ortağı
kozalın % 25i koza-ipek holding a.ş.ye ait
% 45i atp inşaat ve ticaret aş ait
aslında olay şu kozalı halka açmak ve satmak en çok kozaaya yarar. Devlet bundan kar elde etmez ve aile içinde kalır daha çok da kozaaya yarar
koza-ipek holding a.ş.yi satar halka açarsa bu satıştan iyi kar elde eder ve satın alan tüm hisselerde hakim ortak olur...
Nasıl olacak sorusuna gelince,
holding, ipekin % 62 sine sahip
ipekde kozaanın % 52sine sahip
holding hem atp inşaatın(kozaadan dolayı)% 45 hem de kozalın ortağı % 25 olduğundan üç hissede de hakim ortak oluyor...
ayrıca kozaa daha önce kozaldan dolayı altın geliri vardı şirket en geç kasım ayında açıklanacak rezervler ile altın rezervi olan ve üreten konuma geçecek şöyle düşünebiliriz altın üreten bir şirketimiz olacak ve bu şirkete doğrudan ortak olacağız
Aman klasik mal iteleme yada yüksekten açığa vurma hareketi. Fazla değil 2 güne kalmaz 13.20 lere gelir yine. 13.92 ustunde kalmayi basarisisa 14.45 belkide 15.20 ye kadar tepki verebilir. 13.92 üstünde kalabileceğine pek ihtimal vermiyorum.
giresundaki madende altın bakır olduğu daha önce yaptırılan keşifle kesinleşmişti şimdi sadece bunu da üst rakamlarla teyit etmek kalacak, şu an altın keşfeden üreten bir şirket halka arz olsa kaç tlden halka arz olur...
sankim beklediğimiz haberlerden biri gelecek gibi herkes tetikte haberi aldıkları an basarlar
657. sayfadan başlayarak ft-2'nin yazıları var, tenörün yetersizliği ile ilgili. Çok da ümitli olmamak lazım bu madenlerden. Yani sağda solda yazıldığı gibi 20-30 milyar dolar falan beklememek lazım. Özellikle twitterda Mehmet Yazır diye birisi var, bunun manüplasyonunu çok yapıyor, sonra da siliyor. Birisinde yakalayıp ekran görüntüsü bile almıştım. Benim beklentimi karşılaması için 500 milyon - 1 milyar dolar falan net değeri var desinler yeterli. Zaten bu bile hızlıca 2-3 kat yapmasını sağlar. Üstünde açıklanan her rezerv de fiyata ekstra katkı sağlar. Tek sıkıntı çöpmüş, ekonomik değeri yokmuş falan diyerek madeni terk etmeleri olur.
kozal grubun işlettiği madenlerin en az birinden altın dışında uranyum gibi(ne kadar değerli bilmiyorum) bir maden falan çıkarsalar nasıl olur, bir ara kaz dağları gibi bazı coğrafyalarda varlığından söz ediliyordu...