Ne zaman olacak bu 95
Elyotçular
Yoksa iptalmi
Printable View
Ne zaman olacak bu 95
Elyotçular
Yoksa iptalmi
Valla öyle hocam, bir esprisi kalmadı. Spotun grafiğine bakıp işlem yapıyoruz, vadelinin işlemleri sabit değil çünkü.
Bimas de biraz önce spot 50.55 idi o aralarda, spot sabit kaldı, vadeli yukarı gitti hatta şuan artıda.
5-10 kademe marj bırakıyorlar, para kazanmak imkansız o yüzden. Şansa kalıyor iş. Spotta tüm dediklerim oluyor ama.
Eregli/Tupras vardi bir zamanlar.
Uzun zamandir gozukmuyor.
SPOT alıcı ve satıcılar
https://i.hizliresim.com/i049qv.png
https://i.hizliresim.com/06U6Ou.png
Az öncede 3.41 den long açtım petkm de, spot 3.43 dü... 3.48 e hemen stop yazdım.
Şimdi spot 3,54, spot 43 de kaldı. 1 kademe karım var, ama 10 kademe kalktı.. büyük oyun bu. Doğru yön bilsen de kazandırmıyor.
Pay vadeliler kumar oldu, sanırım endekse geçicem tekrar oradada 6 aydır işlem yapmıyorum
Bakar mısınız? Petkm 3.41 vadeliden işlem yaptım long açtım hemen kapatıcam 3.48 kar al yazdım. Spot 3.43 dü...
Spot 3.57 oldu
Vadeli 3.45
12 kademe marj açtı.
Pozu biliyorum doğru, ben başka nasıl para kazanabilirim bu işten?
La bugün 108k yı görmezsen namertsin
Ne berbat bir piyasa oldu bu kazanmak imkansız gibi.
şimdi bakın.
ben elliot falan anlamam.
trend indikatörü yapmaya çalışırım.
cci
rsi ve atr den
bu dow günlük
ATR etkisiyle çöp olmuş durumda
bakın dow günlükte ART 14 e.!
sinyalleri ne yapmış.?
https://i.hizliresim.com/KJmaX4.png
saatliğinide aşağıda veriyorum.orada hareketler gözleniyor.
https://i.hizliresim.com/MyRBJr.png
106 225
Flat
1581 maliyetli ons longlari devam, dünya kötü ons gider. 6,73 maliyetli dolar short 6,72 maliyetle bozdum ve avrupa birliği dağılması ihtimaline karşılık euro short a cevirdik, 7.40 maliyet. 105.600 endeks long flat, 106.200. Kafa rahat, endeks çok saçma hareketler yapıyor, kasmaya gerek yok. Bol sanslar
100 bin tl var
ahada seçenekler
faiz: 900 tl ( aylık )
hisse: thy aldım 5 bin lot 12 tl den 3 ay önce 13 oldu satmadım şimdi 9 tl yani 15 bin içerdeyim dur bekleyeyim belki çıkar
viop: hep 1 lot al masada kal yok ama hep 10 lot 10 gün sonra 50 bin kazan 2. 10 gün sonra 100 bin kaybet yani 50 bin içerde
varant: 1000 tl yatır %1 çıktımı %10 kazan ok iyide çıkmıyor meret ulan bir çıksa paranın emanukesini becericem dur biraz daha bekle bekle bekle hobaaa para nerede lan teta beta gama birleşti emanuke :oleyo:
döviz: 7 tl dolar aldım 6 ay önce 8 tl oldu satmadım şimdi 5 tl önemli değil sonunda çıkacak evet çıktı ülkede savaş çıktı dolar tl 25 tl oldu ama ben savaşta öldüm :oleyo: yine para yok emanuke
altın: al yat üstüne dokunma çıkar düşer çıkar düşer ama sonunda çıkar iyide 20 yıl dokunmayacağım paranın taaa neyime yarar.
vadeli: 100 bin tl bir hisseye gömeceğime 3 sağlam hisseye gömerim. ve 1 yıl beklerim bir bakıyoruz mal çoğunluk ky'da. bir yıl daha bekle vs. anlaşmalar zararlar yaptırımlar batık krediler el koymalar vs. ben bu riski niye alayım girerim vadeliye 10 da bir paraya aynı kazancı yaparım. hehe öyle diyorlar gel buraya bak spot tavan al sende 1 koy 10 kazan tamam da alamıyorum hadi aldım satamıyorum hadi sattım ne oldu ya taban oldu ben ne yaptım.
yani
alavere dalavere kimin eli kimin cebinde
yatırım yapacağız diye diye adamlar her kulvarda bizi yatırıp yatırıp ..........
saygılar
Dediklerine katılıyorum, tam olarak olan olay viop alttaki resimdir.
http://flashresim.com/upload/MTVlODVjOTlhM2YxY2Q.png
Her daim masanın başında,sizinki yatırım değil düpedüz kumar! Kumarda da kimin kazandığı herkesin malumu...
O temettü için Ereğli ve Tüpraş alıyordu ilk vakadan sonra Türkiye deki hiç yazmadı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY ücretsiz izne göndermiş
Aslında vadeli sacma değil vadelide oynamak spotta oynamaya göre daha mantıklı
Eger 500 bin ya da 1 milyonun varsa uygun yerden hisse senedi alır beklersin arsa ev almıs gibi
Ama viop sana bu paranın 10 da biri ile aynı miktarda işlem yapmaya olanak saglar.
Ancak su anda viop cazip olmadıgı gibi sacma. Kaldıraclar ek teminatlarla daha düsük
Zaten teminatlar 150 bin endekste ki fiyatları ile aynı
Eğleniyoz mu beyler
Nasıl keyifler ?
Arkadaşın, günlük al-sat bu. Spot ve vadeli arasında marj dalaveresi döndürüyorlar.
Sabahtan beri 2 kademe fark bu normal fark. Hisse tepeceği zaman kademe farkını 13 e çıkardı.
3.41 den long açtım petkm e. Vadeli 46 ya kadar gitti, spot 3.57....
Doğru biliyoruz eee sonuç?
Warren ne demiş .
Kaldıraç kullanacak kadar zengin değilim .
İşin sırrı ne sizin .
İnsanlar hemen zengin olmak ister ben yıllar boyu sabrederek oldum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hooop maliyetine kapandık petkmleri...
3.41 den aldık, spot 3.43 ken..
Spot 3.57 oldu,
Vadeli 3.45
Ahahahaha ben vadelilerde işlem yapmayacağım. Hisselerin piyasa yapıcısı mayın koymuş, basmamaya çalışıyoruz.. spk uyusun bakalım:)
Borsa ve fiyatlar hakikaten illüzyon.
Bir gun hisseyi %5 düşür.
Ertesi gün %2 arti yapip borsa yesillendi goruntusu vermek amac.
Peki -%3 u kı.ımızamı sokcaz.
Dün 6.6830 ken Haziran vade 6.84 dolar şortladım..dolar 6,66 oldu Haziran vade 6.87..yönü bilsen de pala para vermiyor..:oleyo:
yorumuma cevap yazan ve yorum yapanlara teşekkür ederim.
sadece durumumuzun nasıl olduğunu göstermek için yazmıştım.
saygılar
Kısa çalışma ödeneğinden para alacaklar tüm büyük şirketler öyle yapacak zaten
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.