Akşam seansın da açık poz değişimi azaldı sanırım
Yanlış hatırlamıyorsam 18.15 de 11 binler de idi
Printable View
Akşam seansın da açık poz değişimi azaldı sanırım
Yanlış hatırlamıyorsam 18.15 de 11 binler de idi
Şunu da unutmamak lazım ki, Rusya bile 1998'de havlu atmıştı ve pek çok ülke konkordatoya gitti.
Şok şükür Türkiye gitmedi bu güne kadar. Bundan sonra da çok büyüttüğümüz ülkeler havlu atar biz seyrederiz gibi geliyor bana. Ekonomi yönetimi gayet iyi gidiyor... Siyaset de, idış politika da aynen öyle... Türkiye bu işin sonunda gerçekten süper güç olacak buna hepimiz inanalım....
Abi balonu resmetmişsin. Ama balon nerde patlayacak kimse bilemez. Atr nin boynunu bükmesi fiyatın dahada çıkmayacağını göstermez. Olay artık inatlasmaya gidiyor. Bence bu saatten sonra hareketli ortalamalar sat vermediği müddetçe satmak heleki para yönetimi yapamayanlar icin intihar olur. Hareketli ortalamalar sat verdiğinde piramitleyerek satmak lazim gelir. Ben günlük long flat gitme taraftariyim. Taki ortalmalar sat verene kadar. Birakalim once global cete satsin.Adam lar direnç felan dinlemiyor. Delerek gidiyolar. seans içinde geçmiyorsa ertesi sabah gap 'la gupla işini görüyor.
Eğer öyleyse gece seansında açık ve kapatılan pozisyona göre robota bağlama işi yapıyor olabilirler. Dün gece kapanıştaki seviye ile bu sabahki açılış seviyesinde korelasyonun normale dönmesi ve robotların parametrelerinin değiştirilmesi bundan kaynaklı olabilir.
Yarın sabah ilginç olacak. Bunlar aynı filmi tekrar vizyona da koymazlar... Bakalım ne filmi seyrettirecekler bize...
Asıl moral bozucu olan spot da dohol,garanti,Karel,trcas var ,hiçbirinin de de dandik hisseler gibi bir tavan göremedik
Babam Rahmetlik "or....punun 40 gömleği olur, birini kendi giyer, 39'unu ele giydirir"derdi...
Bu şereflilere hepsini giydirmek lazım...
Nasdak günlük kapanış barı
asgari 3 günlük
gırnızı barı hak eder.
Hak ettiğini ver pala. :he:
>>>>>>>>>>
Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
Yarın 10 büyük banka ve kamu banka genel müdürleri ile toplantı yapılacakmış.
Yarın bankalar aşağı veya yukarı dalgalanabilir.
BBHT şimdi haber veriyor bugün yapılmış toplantı.
>>>>>>>>
Ben yazdım o sırada muhabir çıktı toplantı yapıldı dedi, ben yarın yapılacak diye anladım alt yazı geçiyordu.
Toplantıda ne konuşuldu yarın kulis haberi olarak çıkar.
Genel müdürlerin çağrılması teknik bir toplantı olduğuna işaret edebilir. Banka Yönetim Kurulu Başkanları toplantıya çağrılsa daha farklı olabilirdi, aynı gemideyiz vs denirdi. Genel Müdür maaşlı adam aynı gemideyiz vs işlemez.
Bu gece çok yazıp meşgul ettiğim için herkesden özür ,son olarak böyle günleri düşünerek karda olan pozisyonlara sağlam tutunmasını bilip ,biraz daha aç gözlü olmalıyız ,karşı tarafın hiç acimasi yokk..
Safın biri dün gece,
amerganlar %2 çıkabilir, dikkat filan diyodu.
Demek dow filan oynasa malı götürcek. :he:
burda dandik bistlen oynuyo asdas. :he:
2018 den beri satda dow.bu atr sistemiyle
dolar bazlı 2018 den beri bist kazandırdımı.?
dolarda dursaydık ne olurdu kazanç.bistde ne oldu.
ben söyleyim
dolar 4 ten 7.56- 8 e gidecek
bist 119-109--80 e gidecek
3 cadı bu ay
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dolar da yıl sonu hedefi neydi
Merkez bankasının hatırlayan var mı acaba
Shortçular için son bir analiz.
Daha yeni fırsat bulabildim. Seans sonlarına doğru ve özellikle karanlık oda ve normal seans son dakika işlemleri BİM fiyat hareketleri ilginç olmuş.
BİM yarın açılışta normalleşirse endeks 30'da 350 puanlık düşüşe neden olur.
112 sistemlerinin hedefi 14 bin puan
126 idi
Bu sistemin kar al güvenli hedefi gerçekleşti
Şahsen abkanın sistemi de büyük ihtimal 108 e inse sat verir DİE düşünüyorum
Bir ekip hisseleri dolaşıyor gibi. Hisseleri bulmak zahmetli iş, genelde bulduğunda oradakilerin işi bitmiş ve başka yere pazar açmış oluyorlar.
Şu olan hareketi
1 tane aracı kurum bile bilemedi
5 iş günüdür
Hepsi temkinli idi bu seviyelere nasıl oldu anlamadım
GECE SEANSI
https://i.resimyukle.xyz/H9ILMU.png
sp fiçırda 3137 görülmedi.
Kapanışı gerçi biraz nane molla duruyor.
Acaba piyasayı sp fiçırıyla mı oyalayacak.
5 li paket 500 lük alfa silin.
gömün gitsin beklentim var da dowda. :he:
10 GÜNLÜK
https://i.resimyukle.xyz/OB8P8d.png
Gece seansı shortçu kurumlar shortu kapatmış
Stoplar çalışmış
Zira sabah poz değişimi 11 bin idi yarıya yarıya azalmış teşekkürler bear abi
EN BAŞTAN
https://i.resimyukle.xyz/OB8P8d.png
Şuan cnntutkte ABD olaylarını gösterip yorumluyolar. Piyasayı takip edipte bugün Dow kapanışını bilmeyen biri dowun en az %5 düştüğünü sanar :)
127.450 ve 550 den cortladıklarımı 475 ten kapandım sayın Semabora bunlar akşam seansı içindi… 125.000 maliyetlilerim duruyor ve stopları garipsense de dow un 26.660 ı ihlal etmesi(bizde 135 e gözü dikti gibi, düzeltme yapmadan giderse stop olurum)...iyi tradeler...