Tebrikler...
Printable View
Üye olmadan takip ettiğim siteye Çelik hocamın üye olun daveti üzerine üye oldum ve ilk mesajımı atıyorum. Herkese iyi akşamlar.
İyi akşamlar... hafta sonu Çelik Hoca değerlendirmelerini yapacaktır...
Çelik Hocam daha önce belirttiğiniz gibi EDİP 3.70 üzeri çok hızlı hareket eder (fişek) demiştiniz ve öylede oldu.Bugün tavan yaptı.Çok sağolun fikirleriniz için.Allah razı olsun.Edibin bundan sonraki seyrini değerlendirirseniz çok sevşnirim.Şimdiden teşekkürler.
Celik comak hocam ve değerli üstadlar bir sorum olacak bilgisi olan yorum yapabilirse çok sevinirim ittifak holdingin onaylanan bedellisi yarın adese için ne gibi bir yol haritası çizer ? Yarın direk tavan açar mı ?
Merhabalar ben de sessiz bir şekilde takip ediyordum. Benimde ilk mesajım. Herkese iyi akşamlar diliyorum.
Ben yarın
CEOEM
IHGZT
TSPOR
hisselerinde takipte olacağım.
Diğer hisselerimiz güzel prim yaptı zaten.
IHEVA hariç [emoji57]
Y.t.d.
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese selam Bayadır foruma girmiyordum.. Almış yürümüş sayın çeliğin sayfası..
Vakti zamanında 2000 sayfa geriden tabi ki okuyamadım ama yorumları mı gördüm..şubat ayına denk geliyor..
Yıldız pazar ve ana pazar şirket hikayeleri iyi olan hisseleri karlılığı arttığı sürece ki şu zamanda zor ama oluşan trendlere haftalık bazda tutundu iseniz.. Korkmayın..
Bende hala anele frigo ERBOS flap ieyho merko(benim küçük tatgd) yatas yunsa ve avtur prkab ve megap gibi hisselerden portföy yapıp çıkmıştım..bunların hepsini kendimce takip etmek için tradeingwiev de paylaşıp izledim sabrettim diyebilirim..
Kısa vadeli katmer netas karel naten hareketlerine de katıldım..
Diyeceğim şu..
Eski borsa anlayışında bir günde 57 hisse tavan gitmez yıllık baz da hikayesi olan ve tavana giden hisse sayısı 15 i geçmez analizler orta vade anlayışı 1 2 yıl uzun vade 5 yıl yapılırdı.. Kısa vade ilk bir yıl gibi düşünülür idi.. Şimdi geldiğimiz nokta öyle değil..
Siz siz olun gene de temkinli olun..
Karın her şekli güzeldir.. Nasıl kazandığınızın bir önemi yoktur.. Yeter ki kazanın..
Bu zamana kadar bu portföy de etkisi olan sayın çeliğe teşekkürlerimi sunuyorum..
Trade işinden ziyade al yat kafası kazandırmış burada ki çoğu kişiye.
Buna çok sevindim..
O yüzden unutmayın her şirketin her hissenin günü gelir..
Bknz flap Bknz vangd baknz beyaz..
Ömür de de corona gibi kriz fırsatları çok az gelir..
Bunları değerlendirmektir asıl mesele..
Ana portföy sasa ve 5.5 yılı geçti..
Diyeceğim o ki yatırım kafasında şirket işleri yolunda ise ve ucuz aldığınızı hissediyorsanız al yat tarzında bakın.
. Selam ve dua ile..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı cumalar herkese. Endeks yükselen kanalın alt desteği 1.198 altında ve önemli olan 1190 ler civarına dek sarkabilir ama buraların altında bir kapanış hoş olmaz ve düşen trend çizgimiz 1.184 seviyesini takip etmek lazım. Bu durumda yükseliş öncesi onay almış olur.1198 üzeri 1202 ve 1215 dirençleri mevcut. Bakalım haftayı nasıl kapatacak.
Bu arada AFYON çok baskılanıyor ama çaresi yok zamanı yakındır diye sesli düşünüyorum. Ytd.
MTRYO 2.70 uzerinde kalmalı
endeks 1190 üzeri kaldıkça 1260 hedefini korur diye düşünüyorum.HİSSELER TOPARLANIR PANİKLE HAREKET ETMEMEK GEREKİR.YTD.
Afyon 4,70 üzeri kalırsa güzelleşir
GEDİK Takibimde izliyorum.
1190 üstünde 1160 mı
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam, yayla için görüşlerini merak ediyorum ?
PİYASANIN ÖNÜNDEKİ
RİSKLER
-Bidenin seçilmesi
-Dolardaki yükseliş
-Pandemi nedeniyle önlemlerin sıkılaşması
-Doğu Akdeniz ve Süriye ...gerginlik riski
FIRSATLAR
-Doğalgazın keşfi
-Tramıpın seçilmesi
-Yeni Swap anlaşması
-Yeni reformlar
hisselerde kapanışa göre destek ve dirençler yeniden şekillenecekler.
Gedik in yukarı yönlü hareket etmesi benim tek beklentim :)
Arkadaşlar bugün önemli olan endekstir.kapanışı 1.190 altı yaparsa ,daha önce yukarı kırmış olduğu düşen trend çizgisine (1.184) inip onay alabilir.büyük çerçevede endekse baktığımızda bence bir proplem görünmüyor.
BİST 1181 den döndü..
Kapanış bence iyiydi..
Bilançolar iyi geliyor gibi, hisse bazında güzel hareketler olabilir..
Tek çekince Biden in seçilme durumu.
Unutmayalım seçim konuşmaları daha sert iken , seçilip iş başına geçince daha ılımlı politikalar izlenir...
Hele Trump seçilirse gerçekten güzel bir 2021 yılı olur BİST için...
Bende bu gun CEOEM i guzel bir kâr ile sattım.
IHGZT
TSPOR
Ve
MTRYO
İle yola devam dedim haftaya.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Amin.SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
slm iyi akşamlar
arkadaşlar kısa bir ayrılığın ardından nihayet yine birlikteyiz
piyasaya korku panik havası pompalanmış dolar sevicilere abd doları kakalıyacak yeni formüller geliştirmiş :):)
merhaba hocam hoşgeldiniz müsait olunca erbosan ı yorumlayabilirmisiniz.
önümüzdeki hafta da kritik gibi dursada yinede hafta sonu değerlendirmeleri yapmayı düşünüyorum çarşamba yarım gün perşembe tatil cumhuriyet bayramı
çoğu hisse haftalık ve aylık desteklerine iğne atıp dönmüşler önümüzdeki haftada seçim arefesi abd için ......günler gelip gecer bizler hedeflerimize sadece sabrederek ulaşıcaz cumartesi pazar ders çalışacağız
Aynen Çelik hocam endekste önce 1247 sonrasında 1317 hedeflerinin görüleceğini düşünüyorum.Yok Biden e alışacakmışız yok ikinci dalga geliyormuş yok bilmem ne :) Biden o seçimi kazansın bir daha yorum yazmayacağım bu foruma :) İsteyen varsa da bütün portföyüne iddaaya girerim seçimi açık ara Trump kazanacak YTD...
abd kim gelirse gelsin planlarından taviz vermez tramp gelsin bıden gelsin farketmez siyasi manavrasyonlar bitmez dil ve davranışlarda değişir seçilince bu hep böyle olmuştur filler tepişir çimler ezilir mantığı bu gün piyasamıza yapılanda bu başkan dün putin ve ruhani ile görüşüyor bu gün türkiyeye abd den ayar veriliyor akılları sıra ..... piyasamıza bu dalavere ile doları kakaladılar malesef doları alanlar hayrını göreceklermi ? hiç sanmam :)
bana göre piyasada halen yön yukarı dümenlere tuzklara aldırış etmiyecem ...bizler piyasadan büyük değiliz ama tecrübelerimiz ve aklımızla hareket edeceğiz
Hocam hoşgeldiniz iyi ki geldiniz ortalık çok karıştı siz yokken biraz zarar da ettim açıkcası bir daha bizi böyle uzun süreli bırakmayın nereye savrulduğumuzu bilemedim :)) SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad yazdığın hisse gidiyor senin için piyasaya yön veren büyük spekilatör diyorlar :)