Sabah tablet almaya gittim a101 1 tane gelmiş. Benden önce gelen biri aldı.
Burada bugün 5 tablet parası kazandım.
Hanıma robot sözüm var. Robot süpürge alacam.
Printable View
Başkan netten al onun 3gb lisi 1350 tl sitede SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh sana yuh...geri dön bir dqhq oku asla gidecek demedik..
Dönüş için sağlam emare yok dedikSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Long flat daha iz sürülebilir dedik..nerenizle okuyorsunuz anlamadım ki..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 kaplan gücü..dipten 30 puan kaldırdı
1539 dan biridir şahsın birisi burada short hani vadeli 1539 dedi mi kara geçsin 1725 dedi .. Allah için okuduğunu anlamayan yazmasın şuraya..o tartışma da net ben haklıyım..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Babaalr gibi longum zarardayim.. geçmiş bana eski konuları açıyor..
O zamanlar emare oluştuğu an tamam short dedik ama biz tepkisel longta ısrar ettik sonra adam çıkmış diyor ki long dedin..benim kadar sistem görüntüsü mü atan var birada yok...
1718 1708 1670 kac defa önemini belirttik..
Ayrica endekste 1540 iz süren olduğunu 1521 1507 nin önemli.oldugunu bist 100 adına bazı teyitler olduğunu diyende benim...
Dolar analizinde burda dolar guzellemesi yapanlar varken alınmayacağını dxy yi de şamar oğlanı ettik diye bim defa yazdık..
Neyse ya gören görür görmeyen işine geldiği gibi görür
Haaa ben çocuk için diyorsunuz sandım kaldırır ama o modelin 3 gb lisni al abi daha rahat olursunSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel abi, gellll gelll gellllllll
Cons neymiş düşüşü bilmiş..millet kör 20000 bin puandan sonra hep düşecek diyen adam elbet bilir [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Şimdi ben longum endeks giderse bilmiş mi olacağım..ayar oluyorum yav ..kopuk kopuk okuyorsunuz..sonra bize taş atıyorsunuz 1539 de ki emaresiz short ısrarına tepkimiz bir şunu anlamadınız...
Ne diyelim bu Forum da kimin hakkı kime verildi ki..20000 puanı görmeyen gözler..bir de bana savunmuyorum demesin.. savunduğun adam lönk bende lönk üm ne olacak yani şimdi..
O mu bilmiş olacak ben ona mı uymuş olacağım..
Gidin caho ya falan sataşın riyakarlik dalkavukluk yok bizde..
Bu arada trading viev kaldırır mobil borsa uygulamasını da kaldırır.. vestelin z1 modeli var geçen arkadaşa aldık 4 64 gb oda iyi baya ekran falan iyi malûm batarya az gidiyor dedi ama özellik çok iyiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek düşman var pala burda kimse bana yapılan işlemi takdir etmedin diyemez her yönüyle işlemi takdir ettim ben o yüzden bana ne yaziyorsaniz benimkileri okumadan yazmayın..
Malûm şahsım losev dekontunu inşallah görecez burada
Dur bi yeter vurma gati bizeSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir emare yok ama hafi inşallah
https://i.ibb.co/282FzbJ/Screenshot-...ip-Capital.jpg
https://i.ibb.co/KsGnTQj/Screenshot-...ip-Capital.jpg
Az daha ilave alsak diycem ayıP0LMASİN.. Yeter )
Yemiyor.. şahsım adına..devam boş ver.. Allah ından bulsunSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyunagelen abi long emaresi oluşunca haber edermisin
17xx maliyetli shortların hepsini kapattım..1582 ortalama ile..
sabah bir ara daha iyi fırsat vardı ama kısmet olmadı..
tepki-yükseliş devam etsin sağlam yerden tekrar poz. alabilirim.
poz. FLAT,biraz mola..şimdi istediği kadar yükselsin...
futurelar duzelınce bıraz aldı ama tek tus 700p basıp alıo....calkalıo bakalım napcak
herhalde bugün yine amacı 200 mesaj hedefine bir an önce ulaşmak..
fiyata grafiklere hepimiz bakıyoruz ama grafikleri iman ettiğin pozuna dayanak yapmak için dakika başı sürekli bir mesaja 10 grafik şeklinde yazarsan piyasa böyle madara eder o derin kırmızı barlarda, bir uçtan diğerine savurur.. korkudan titrersin hatta grafiklere bakacak mecalin kalmaz.. her zaman diyoruz o makineler senin baktığın grafiğin HER NOKTASINDA işlem yapıyor.. senin destek direnç filan gibi gördüğün ve poz açmak için beklediğin yerler adamların likit olma yerleri.. işlemler devam ediyor..show must go on.. mesela şu anda hala işlem yapıyorlar.. emirler geliyor ve pipeline'dan çıkıyor bir başkası tarafından karşılanıyor..
1 dakika dışında yok abi o bile zayıflama ya başladı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazansinlar başkan başarılar...
Teknik yalan dolan aynen hocam.. sıkıntı ne biliyor musun basbas bağırdı biz uymadık..zaten teknik ve alt yapı olarak kimse burda yarışamaz borsa sistemi ile..o zaman senin gibi ağzımı za elma tıkayıp susalım mı..kadere boyun mu egelim..
Çok sağlam boş yapıyorsun beni engelle gari..
Bana da laf çarpıtma..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Disrectus a göre abka yalan dolan iş yapıyor..teknik ile o bostech önüne geçemez..
Kimse geçemez teknik ile..
Ne boş adamlar var ya.. başarılar ikinize de ve ben başarılı buluyorum..
6 kişi sonra buraya yazanlarla beraber 8 kişi net delilli kazanmış.. Bravo..
[emoji122][emoji122][emoji122]
yurtdışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 22 ocak'ta : -117,7 milyon usd
basıt dusunmek lazım....haftalıklara bakın....ılk defa 2 hafta once sınyal verdi....bır oncekının altı kapattı...sonra devam etti....yarın...164 kapasa bıle...kurtulmaz....genel yön..168 gecmedıkce asagı...dönusler genelde baskın barlarla olur dunku gıbı...ama bıraz yukarı yapıp umut dagıtmalı
Kimi koparıyor anlamadım ki abi bu pala bizi mi shortcu mu ne yapıyor bilemedim..https://i.ibb.co/4VQQ6zQ/images-6.jpg
benim söylediğimi burada viop işlemi yapan muhtemelen herkes anlamıştır ama senin anlamadığın kesin.. ben kimsenin iş yapma biçimine bir şey demiyorum.. viop kaldıraçlı piyasa, sen hisseden poz kapatmak için %10 marj beklerken ben mesela 10 defa %1 lik işlem yapıp %100 kar alma hedefine odaklanmış olabilirim.. olursa süper..olduğu kadar.. bir sonraki mücadelede devam ederiz. burası böyle.. ama sen burada hisse mantığıyla ve sayfayı istismar ederek çizgiler (ki yapaylar) üzerinden durmadan yazdın.. bir-iki kez yazsan bir şeydir ama 100 kez yazarsan onun adı başka bir şey olur.. ve piyasada derin kırmızı barlarda argumanlarının hepsi çöker..
karar bolgesıne getırdı.....sortculara surersem kar gıder dıyor....longculara malıyetınızı kurtarabılırsınız satmayın dıyor....ustaca iş...
çakailer garan ve kchol tahtasına dadanıyor.
Boş yapma. Piyasa ile ilgili düşüş bekleyenlere emare yok, boş keseden atıyorsunuz derken, zirvelerde uyardım seni algı yapma diye. Sen hani emare diye bıd bıd etmeye devam ettin, ben uzatmadım.
Amaaaaa sonra gördüm ki endeks sat verdiğinde ve bağıra bağıra satarken de yani long için ZERRE EMARE YOKKENEN sen LONG demeye devam ettin... Hani ne oldu emareye, tekniğe? Az delikanlı ol...
BistikAyüz 148X' tekrar yakarsa ??..