yarin bankalarda yuzde 5~6 lik bir marj alani olur.daha yukarisi kisa vade abarti olur bence.
Printable View
şey yine bi şeyler şaapıyor...
Saglik olsun umarim zarar sizi kotu etkilemez pozisyonunuda karli kapatma sansi yakalarsiniz
oglen makas %2 idi simdi %3 oldu yarini fiyatliyorlarmis simdi sabah piyasa acildigi zaman bu makas ayni sekilde kalmiyacak diyemi dusunuluyor
Piyasa yapicilkarinin isi bu saz ellerinde istedigi gibi calisiyorlar sabah a belki makas %5 olucak :)
Yahu kardeşim resmen VİOP'ta ant içmişler shortçuları vuracağız diye. Spread 85 puana dayandı. Yarın sıra dışı bir gün olacağa benziyor.
vadeli yarını fiyatlıyor.makas oradan kaynaklanıyor. teorikten 50 puan fazlaysa sabah +%3 spot açılışını bekliyor.
Aynen öyle ustadlar kar zarar kardeş ben de bir günde 120k para bıraktım masada mart ayında, dersimi aldım dedim 100 kontrat short vardı 1810 maliyetli bu sabah da anında kapattım yani kar zarar kardeş bu işlerde. Ha hedge için acmistik yine açarım ne tarafa giderse algı oluşuyor terse donmemen için her şeyi yapan tipler türüyor.
Tuoras 70 lira adam gelmiş 40 diye sayfalarca yazı yazıyor başlıkta. Ayıp ya. Yüzsüz utanma da yok.
Ha olur gider eder iddia olmaz burası borsa biz de analiz yapıyoruz düşünüyoruz ediyoruz sonra patlıyor stop oluyoruz nedir abi ne olacak ki ama iddialı yazan başkasını etkilemek isteyen direk belli oluyor ve çok iğrenç bence.
Ben sn. Abka yi tebrik ederim. Kendimi de tebrik ederim çok uzun süredir ısrarla taşıdım, o kadar hakkım. Ama hani kimseye kafayı takmayın biz dahil ve kendi kararınız dışında kimseyi şey etmeyin inşallah en kısa sürede zararlar çıkar bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doları alıyorlar bir işler dönecek dur bakalım...
Kimsenin ismini zikretmedim ben
Madem pozisyon resmi attiniz o zaman soyle yapalim
sanirim gecen 300bin lot garanti verdim demistiniz
benim mesajimdan sonra 5 dakika icerisinde 300bin lot garanti yazili olan resmi atin
bende losev e 5000 tl bagista bulunayim resmi buraya atayim
yalniz dedigim gibi ben mesaji yazdiktan sonra 5 dakika zamaniniz var malum teknoloji gelisti :)
çok ilginç şeyler dünyada çelik firmaları ekside bizde %4 artı...
9bın yaptı.....makası
90 puan makas yuhhhhhhhhhhhh
Bankalarda öz sermaye karlılığına bakılır.
Öz sermayem 2021 başında 63,7 TL.
9 ayda ne kadar enflasyon oldu? %13,04
9. ay sonunda 63,7*1,1304=72 TL. öz sermayem olması gerekli ki kendimi enflasyona karşı korumuş olayım.
Baktım 70,8 TL öz sermayem var. Demek ki sermayeyi TÜFE bazında küçültmüşüm, sermayeden yemişim. Aslında karımı enflasyon yok etmiş o da yetmemiş sermayem azalmış. Kazandığımızı sandığımız paralar sermayemizin erimesini bile engellemedi.
teorik fiyat %3.07 ve hala 196.000 den uzakta. yarın Xu30 yeni rekor kırarken kapayacak mı bakacağız.
VIOP yarın bankaların tavanını fiyatlıyor anlaşılan
son ana kadar bekledı aldı 95e degdırdı ve kademelere verıyor
Pislik başka hiç bir şey değil tamamen pislik.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kesınlıkle tarıhı gunlerden bırıydı...k
Vadeli long taşıyan varsa tebrik ederim.
Ben yanlışlıkla cuma şort açtım anında farkedip sinyal longda diye kapattım cover etmedim longa .
Kısmetten öteye köy yok .
Ama cuma gecesi olayını göreceğimden yine de kapatırdım diye düşündüğümden sisteme uymadığım için pişman değilim .
Para kaybetmedik zaman kaybettik sağlık olsun
SPOT kapanış
https://megaimg.net/i/i/1w2Zmw.png
Süper manipülasyon dönüyor..Süper..12.20 den gerisine talibim diyor ama zorunlu da değil..Geri alım desen deel..
Kottan çıkma falan için bi fiyattan alacak desen o da deel..
Gün içi petrol gaz pompaları..Yetmedi tcell pompaladı..Yetmedi üzerine bu geldi..
Ama dolar bana mısın demiyor..
Demir çelik fiyatları ile alakamız yok demiştim..
Borsada manipülasyon için kullanılan kağıtların ilki EREGL..
Tavan tavan giden DOAS ekside..
Her yer yıkılırken tutulan TUPRS ekside..
Çok büyük manipülasyon dönüyor..
Bunu bilir bunu derim ben
https://www.hisse.net/topluluk/showt...51#post5613751
Bugün tarihi bir gündü ..çok güzel yazılar yazıldı gerçekten ..en beğendiğim bu yazı oldu :)
resmen 8.500 puan farkla kapandı...
not edelim...
https://i.hizliresim.com/tj09nd6.jpg
vadeli yarınki banka açılışlarını, yüzde5 daha yukarıları fiyatlıyor falan gibi yorumlar var.. bankalar artı açabilir büyük ihtimalle, ama vadelinin şu anki fiyatlamasını shortçular yapıyor -yandım allah alışları, hesapta paran kalmadı diye aracı kurumun mecburi alışları, ve bu mecburi short kapama talebini gören longçuların üste abartması
yarın öğleden sonra makasın normale döndüğünü görürüz..
önemli olan takas eksiğini kapatamayan aracı kurum olacak mı ?
Suçlu,
Madem beni takip ediyorsun , iyi takip et anlıyorum canın yanıyor .
Ama bu senin burada herkesden istediğin gibi ekstre istemeni sağlamaz.
beni ret listesine alıp yolunuza devam edin.:wave:
kolay gelsin.
+ Faiz toplantısı sonrası kesin düzeltme gelir diye shorta abanan son kuruscularda olacaktır, bence perşembeye kadar abartabilir bu şekil, Faiz toplantısı sonrası önceki toplantıdan farklı yukarı gap yapıp marginden sonra aşağı salabilir.
Pala olsam böyle yapardım[emoji3]
Ytd
hocam zarar etmek tabii can sıkan bir durum. ama öyle ebleh ebleh yazanlara da s.ktir de geç. ben hiç takmıyorum. zaten gerçek manada viop yapan burda çok az kişi vardır.
çok güzel maliyet yapmışsın. ordan long yapsan piyasa aşağı dönse bu sefer de o kadar yüksekten long mu açılır diye ahkam keserler.
ben de spotta ufak kar vadelide kat kat zarar yazdım. ama bu işler böyle. çok aceleci davranmasam 1528 maliyetli 80 long vardı. inanılmaz kar yazacaktım.
Gece seansinda da %3 alir artik. Hizini alamafi iblis cok hosuna gitti.
Nihayet bugün 1950'yi gördük. Ben bundan sonra biraz dinleneceğim poz açmayacağım. Biraz daha yükselirse şort deneyebilirim.
Hedefime geldi.
Kazananlar kazandı tebrikler.
Kaybedenler kaybetti üzüntülerini anlayabiliyorum. Ama şort algısına dikkat çektik. Özellikle 1530 lerden sonra dikkatli olunmalıydı.
Para gider gelir canınız sağ olsun.
Grafik buradaydı.
https://i.hizliresim.com/71p87eg.png
Anlatmaya çalıştın da..
Neyseki bi 30 daha açacaktım..Biraz daha beklim dedim di..
Yoksa 60 ile bugüne girecektim.Tesellim o..
Ama hala!! Bu işten acayip rahatsızım..
Bankacı bir arkadaşım ile az önce konuştum telefonda..ağlıyor..
3-4 kişi ye al tazminatını git demişler..(sırf bugün)
4 tane şube kapanışı olmuş son günlerde..Diken üstündeyiz diyor.
Tabi daha da sürebilirler ama ben ciddi endişeliyim..
Zarar ettiğime üzülmüyorum o kadar..
Memleket iyi olsun da..
Bi tebrik de sama ağabey nokta atışı helal olsun biliyorsun bu işi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.